Kapcsolódás az Én részeinkkel – Belső Gyermek és Tudatos Én online workshop

Mikor:
2024.05.05. @ 14:00 – 21:00
2024-05-05T14:00:00+02:00
2024-05-05T21:00:00+02:00
Hol:
Online
Zoom
Költség:
24.000
Kontakt személy:
Winkler Mónika Életviteli tanácsadó Metafizikai tréner és oktató ThetaHealing instruktor és konzulens Grafológus és Rajzelemző

Szeretnéd tudni, milyen vagy valójában?
Hatékonyan és eredményesen akarod irányítani önmagadat és az életedet?
Megélnéd, milyen felszabadultan, önmagad teljességében kapcsolódni?

Személyiségünkre gyakran egy nagy egész-ként tekintünk, miközben több részből tevődik össze és e részek összekapcsolódásával alkotja meg a személyiség önmaga teljességét. Ahhoz, hogy jól legyünk önmagunkban önmagunkkal, ismernünk kell az egyes részeinket, azok működését és össze kell tudnunk hangolni őket ahhoz, hogy egyensúlyban lehessünk. A jelenlegi programsorozaton a bennünk lévő én-részekkel foglalkozunk.

A mostani online workshopon a bennünk élő Belső Gyermeket és a bennünk élő Felnőttet, vagy más néven a Tudatos Önvalónkat ismerjük meg, amivel egyébként hétköznapjainkban a leginkább azonosítjuk önmagunkat.

Belső Gyermek én-részünk felelős az érzelmes és ösztönös tulajdonságaink, készségeink, megnyilvánulásaink működtetéséért. Fontos, hogy tisztába kerüljünk az általa rögzített és tárolt kódokkal, igazságokkal, hiszen így az alapvető mozgatórugóinkra láthatunk rá. Ez az én-részünk őrzi a leghitelesebben azt, akik igazából vagyunk, ez az őszinte, tiszta minőségünk képes kapcsolódni még önmaga forrásához, a lélekesszenciájához. A felnövés során aztán gyakran olyan befolyások, társadalmi, szülői elvárások érik, amiknek a hatására gyermeki énünk fokozatosan elkezd kiépíteni egy másik szerepkört, más értékrendet. Mire felnőtté válunk, gyakran teljesen eltér az önmagunkról kialakított kép a bennünk élő gyermek eredeti képétől, ami szorongásokhoz vezet és olyan érzést kelt, mintha sosem lennénk rendben, vagy nem azt az életet élnénk, amit szeretnénk. A teljes élet csak akkor tud kibontakozni, ha a felnőtt életünk összhangban van a gyermeki én-részünkkel is.

Tudatos én-részünket nagyjából 2 éves kor körül kezdjük el észlelni, amikor tudatosságra ébredünk. A személyiségünk alakulásával együtt fejlődik. Ide tartozik a gondolkodásunk, a logikai következtetéseink, az ok-okozati összefüggéseink észlelése és rögzítése, a szabályok felállítása és végrehajtása, valamint az Egónk tudatos működésének a része (mit gondolunk magunkról és hogyan képviseljük ezt a világ felé). Ez a részünk végzi az irányítást, tehát diszponál a belső gyermekünk felett, ugyanakkor a belső gyermekünk működése is visszahat rá, hiszen az akarat dimenziónk a belső gyermek működéséhez kapcsolódik. Hogy megengedjük-e az akarást, arról már a tudatosságunk dönt, a saját fejlettségi fokának megfelelően.

Az elméleti információkon túl, két, külön erre az alkalomra készített meditáció, kerekasztal beszélgetés és személyes reflektív gyakorlatok segítik felfedezni, megérteni és feloldani azokat a bevésődéseinket, amik gátolnak minket abban, hogy önmagunk teljességét a leginkább megélhessük.
Az online program előadásai és meditációi rögzítésre kerülnek, így utólag is visszanézhetők!

Tematika:

  • A Belső Gyermek és a Felnőtt Én természete, működése és funkciója
  • A Belső Gyermek és a Felnőtt Én kialakulásának/ki nem alakulásának tényezői és a felzárkózás módjai
  • Milyen Belső gyermek típusok, üzemmódok léteznek és melyik lehetek én ezek közül?
  • Az érett személyiség alapkritériumai és a hozzá tartozó gyermeki fejlődési szakaszok tapasztalatszerzései
  • Az önállóság megszerzéséhez szükséges gyermekkori leválási fázisok szakaszai
  • A Belső Gyermek és a Tudatos Én blokkjai, a feloldások lehetőségei
  • Együttműködési lehetőségek a Belső Gyermek és a Tudatos Én között
  • Belső Gyermek meditáció
  • Felnőtt Én-Tudatos Én meditáció

HELYSZÍN: Online, Zoom programon keresztül
IDŐPONT: 2024. május 5. vasárnap, 14:00
ÉRDEKLŐDÉS ÉS JELENTKEZÉS: info@winklermoni.hu vagy Messenger üzenet
RÉSZVÉTELI DÍJ: 24.000 Ft/fő, amit banki átutalással, legkésőbb a foglalkozás előtti napig szükséges kiegyenlíteni.
ISMÉTLŐK: A korábbi Kapcsolódás az Én-részeinkkel programsorozaton résztvevők számára 50%-os kedvezmény jár a részvételi díjból.

Szeretettel várlak:
Winkler Móni
Életviteli tanácsadó
Metafizikai tréner és oktató
ThetaHealing instruktor és konzulens
Grafológus és Rajzelemző