Konfliktuskezelést segítő meditáció

Siófokon és Budapesten egyaránt tartok kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozásokat. A meditációk más-más témaköröket ölelnek fel, ezáltal eltérő életterületeken fejtik ki jótékony hatásukat. Közös céljuk a külső és a belső ellazulás állapotának megtapasztalása, a feszültségek oldódása, az önmagunkkal, esetenként a problémáinkkal való szembenézés, megértésük és elengedésük.

Az általam alkalmazott meditációk egyediek, különféle vizualizációs és imaginációs módszerek alapján kerültek kialakításra. A foglalkozások során átélt élmények nem egyformák, van, akinél oldódási reakciók lépnek fel (sírás, nevetés, méregtelenítési reakciók), van, aki az önmagán/önmagában végzett munka hatására megtalálja egy problémájára a megoldást és van, aki csak az ellazulást, kikapcsolódást gyakorolja. A legjobb, ha úgy fogjuk fel a meditációt, mint egy vitorlázást. Megérezzük a szelet (belső sugallataink), s hagyjuk, hogy az áramlat oda vezessen minket, ahová mennünk szükséges.

Konfliktuskezelést segítő meditáció: Kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozás, amely ötvözi a Simonton módszer, a relaxáció, a belső utazás és a vizualizáció eszközeit. Olyan belső megéléseket tesz lehetővé, amelyek rávilágítanak belső működésünkre, s ezáltal felismerésekhez, oldódásokhoz és elengedésekhez segíthetnek hozzá bennünket. A meditáció hozzájárulhat más nézőpontok, érzelemminták és viszonyulási metódusok kialakításához is. Dolgozunk a megbocsátás, az elfogadás és a saját erőnk felfedezéséhez és működtetéséhez szükséges erényeken, a változást gátló blokkjaink elengedésén is. Időtartama: kb. másfél-két óra.

Részvételi díj

Csoportos meditációs foglalkozások: 3.000 Ft/fő/alkalom

Egyéni meditációs foglalkozások: 8.000 Ft/fő/alkalom