Újjászületés meditáció

Siófokon és Budapesten egyaránt tartok kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozásokat. A meditációk más-más témaköröket ölelnek fel, ezáltal eltérő életterületeken fejtik ki jótékony hatásukat. Közös céljuk a külső és a belső ellazulás állapotának megtapasztalása, a feszültségek oldódása, az önmagunkkal, esetenként a problémáinkkal való szembenézés, megértésük és elengedésük.

Az általam alkalmazott meditációk egyediek, különféle vizualizációs és imaginációs módszerek alapján kerültek kialakításra. A foglalkozások során átélt élmények nem egyformák, van, akinél oldódási reakciók lépnek fel (sírás, nevetés, méregtelenítési reakciók), van, aki az önmagán/önmagában végzett munka hatására megtalálja egy problémájára a megoldást és van, aki csak az ellazulást, kikapcsolódást gyakorolja. A legjobb, ha úgy fogjuk fel a meditációt, mint egy vitorlázást. Megérezzük a szelet (belső sugallataink), s hagyjuk, hogy az áramlat oda vezessen minket, ahová mennünk szükséges.

Újjászületés meditáció:  Kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozás, amely hozzájárul a  belső megújuláshoz, kapcsolati kötődéseink minőségének változásához, valamint születéskori blokkjaink oldásához, esetleges negatív élményeink felülírásához. Dolgozunk a bizalom, az ősbizalom és a nyitottság erényeivel is. Belső utazásunk segítségével lehetőségünk lesz újraélni a világra történő érkezésünket és erősíteni a bennünk szunnyadó szeretet érzésének megélését, kiterjesztését. A meditáció ötvözi a relaxáció, az elmélyülés, a vizualizáció és az imagináció módszerének eszközeit. Időtartama: kb. másfél-két óra.

Részvételi díj

Csoportos meditációs foglalkozások: 3.000 Ft/fő/alkalom

Egyéni meditációs foglalkozások: 8.000 Ft/fő/alkalom