Teljesség meditáció

Siófokon és Budapesten egyaránt tartok kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozásokat. A meditációk más-más témaköröket ölelnek fel, ezáltal eltérő életterületeken fejtik ki jótékony hatásukat. Közös céljuk a külső és a belső ellazulás állapotának megtapasztalása, a feszültségek oldódása, az önmagunkkal, esetenként a problémáinkkal való szembenézés, megértésük és elengedésük.

Az általam alkalmazott meditációk egyediek, különféle vizualizációs és imaginációs módszerek alapján kerültek kialakításra. A foglalkozások során átélt élmények nem egyformák, van, akinél oldódási reakciók lépnek fel (sírás, nevetés, méregtelenítési reakciók), van, aki az önmagán/önmagában végzett munka hatására megtalálja egy problémájára a megoldást és van, aki csak az ellazulást, kikapcsolódást gyakorolja. A legjobb, ha úgy fogjuk fel a meditációt, mint egy vitorlázást. Megérezzük a szelet (belső sugallataink), s hagyjuk, hogy az áramlat oda vezessen minket, ahová mennünk szükséges.

Teljesség meditáció: Kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozás, amely a relaxáció, a belső utazás, a vizualizáció és az elmélyülés élményeinek eszközeivel segíti a belső világunkra történő spirituális ráhangolódást. A meditáció során megmutatkozhatnak és elengedésre kerülhetnek azok a bennünk működő gátló folyamatok, amelyek akadályozzák önmagunk teljességének megélését. Dolgozunk az „Alapvető énünkkel” (bennünk élő belső gyermek, az ösztönös és érzelmes világunk megtestesítője), a „Tudatos énünkkel” (racionális, hétköznapi, tudatos oldalunk) és a „Felsőbb énünkkel” (belső vezető, bölcs, spirituális részünk) is, a cél belső világunk összehangolása és a harmónia, a teljesség elérése és fenntartása. Időtartama: kb. másfél-két óra.

Részvételi díj

Csoportos meditációs foglalkozások: 3.000 Ft/fő/alkalom

Egyéni meditációs foglalkozások: 8.000 Ft/fő/alkalom