Életünk színekben-Önismereti workshop

Az életünkben viselt, mutatott, alkalmazott színek önismereti tükröt tartanak elénk, betekintést engedve benső érzéseink áramlásába. Megismerve a színek világát és jelentéstartalmait, nagy hasznunkra lehet az így szerzett tudásanyag a hétköznapi életvezetésünk során. Hangsúlyozhatjuk identitásunkat, fokozhatjuk nyitottságunkat, növelhetjük magabiztosságunkat, elősegíthetjük tanulási kompetenciáink működését vagy akár a szervezet (ön)gyógyítási folyamatait is.

Mindennapjainkban folyamatosan jelen vannak a színek különféle árnyalatai, amelyek komoly jelentéstartalommal bírnak személyiségünk működésére és aktuális hangulati állapotunkra vonatkozóan. Ezeket a jelentéstartalmakat – akár az öltözködésünkkel – ki is nyilvánítjuk mások felé. A hétköznapi rohanásban sokszor nem is figyelünk arra, mit szeretnénk sugallni megjelenésünkkel, színválasztásainkkal, így időnként akár furcsa élethelyzetekbe is keveredhetünk. A színek kifejezik belső folyamatainkat, miközben kívülről-belülre, másokra is hatnak.

Az Életünk színekben – önismereti workshopon szó lesz többek között a színtipológiáról, a csakrák működéséről, a hozzájuk kapcsolódó színekről és azok hatásairól, az Aura-Soma tudományáról, valamint elméleti és gyakorlati tapasztalatok átadására is sor kerül. Bizony az életben semmi sem fekete vagy fehér!:)

Tematika:

  • Mit jelent a színtipológia?
  • Színek és érzések (kölcsön)hatásai
  • Gyakorlati feladat: A színek és én önismereti módszer
  • Színskála és a színekhez tartozó jelentések
  • Színek a spiritualitásban, a csakrák
  • Csakra meditáció

Szeretettel várlak:

Winkler Móni

Életviteli tanácsadó
Theta Healing tanár és konzulens
Metafizikai tréner, oktató
Grafológus és Rajzelemző