ThetaHealing® Konzultáció

A ThetaHealing® egy olyan csodálatos spirituális módszer, amely megoldó kulcsot adhat minden olyan problémánkra, amelyen változtatni szeretnénk. Segítségével feltérképezhetők mindazok a belső hitrendszereink, belénk rögzült, tudatalatti működési módozataink, amelyek gátolják személyiségünk teljes kibontakozását. A ThetaHealing® konzultáció során lehetőségünk nyílik az akadályozó programok törlésére, feloldására, valamint cseréjére a minőségi életvezetés eléréséhez lehető legjobb úton-módon. Ennek hatására megoldást találunk problémáinkra, közelebb kerülünk valódi céljainkhoz és azok megvalósításához, valamint magas és minőségi fejlődésre tehetünk szert.

A ThetaHealing® segítségünkre lehet abban is, ha olyan félelmeink vannak, amelyek észrevehetően kényelmetlenséget, szorongást okoznak életünkben és változtatni szeretnénk rajtuk. Hatékonyan alkalmazható, ha neheztelünk és bárhogyan is próbálkoztunk, sehogyan sem sikerült eddig a minket ért bántó helyzeteket feldolgoznunk, vagy megbocsájtanunk.

Hasznos lehet akkor is, ha nagyon szeretnénk elérni valamit, de minden igyekezetünk dacára, eddig mégsem sikerült ezt megtennünk.

A technika abban az esetben is igénybe vehető, ha valaki betegséggel küzd és az orvosi eljárások mellett alternatív módon is szeretné támogatni a szervezetét. A ThetaHealing® a lélek oldaláról közelíti meg a szervezet egyensúlyi helyzetének visszaállítását, vagyis minden betegség esetén feltételez olyan lelki okot, amely közrejátszott a betegség kialakulásában és fenntartásában. Ebben az esetben a technika célja ezen lelki ok megtalálása, feldolgozása és megszüntetése.

A ThetaHealing® nem alkalmaz sémákat, minden embert egyéni szinten kezel, s még, ha bizonyos betegségek esetén vannak is hasonlóságok a kiváltó okok között, minden esetben egyéni beszélgetéssel tárja fel a gyökérproblémát. A ThetaHealing® módszere nem javasolja az orvosi kezelések elhagyását, sőt, minden, a szervezet regenerálódását segítő eljárást támogat és azokat kiegészítve fejti ki hatását.

A konzultáció díja az Árak és szolgáltatások menüpontnál található.

Theta Healing Konzultáció elérhető Siófok-Kilitin és Budapesten, a 2. kerületben. A konzultációs alkalmak száma függ a probléma összetettségétől, valamint a kliens befogadó készségétől. Bizonyos esetekben elegendő egy, vagy két konzultáció, más esetekben ennél több alkalomra is szükség lehet.

Bejelentkezés, időpontfoglalás

Winkler Mónika személyiségfejlesztő szakember

Telefon: 0630-4358612

E-mail: info@winklermoni.hu