Mit mutat a kézírás – Grafológiai Workshop

Észrevetted már, hogy kézírásodban vannak visszatérő jellemvonások, amelyek egyediek és csak a Te kézjegyedre jellemzők? Érdekel, hogy mit mutatnak ezek a megnyilvánulások? A grafológia a kézírás vizsgálata alapján pontos képet ad személyiségünk működéséről, mozgatórugóinkról, érzelmi, ösztönös, mentális és szociális tulajdonságainkról. Az írásunk olyan, mint egy ujjlenyomat: még ha vannak is hasonlóságok, egyedi és különleges.

Ha érdekel a grafológia és szeretnéd tudni, milyen készségeket, tulajdonságokat, belső folyamatokat jelentenek a különféle kézjegyek, akkor most lehetőséged van ehhez az információhoz hozzájutni. A Grafológiai Workshop alaposan körbejárja és feltárja a kézírásunk mögött megbúvó tulajdonságainkat, a Rezonometria módszerével pedig a tudatalatti működési módozatok is felszínre kerülnek.

A programon résztvevők egy rövid írásos szöveg másolása után, saját kézírásukon keresztül, maguk is nyomon követhetik az egyes betűk, leírási módozataik és elhelyezkedésük jelentését.

Kíváncsi vagy arra, hogyan fejleszd a személyiségedet a kézírásodon keresztül?
A workshop hozzájárul, hogy felfedezd belső mozgatórugóidat, visszajelzést kapj bizonyos tulajdonságaid működési mechanizmusaival kapcsolatosan, s ráláthass arra, hogyan fejleszd azokat a készségeidet, amelyeket esetleg erősíteni szeretnél. A Grafoterápia módszerével pedig Te magad is nyomon követheted a változásod folyamatát.

Tematika:

  • Másolással történő saját írásminta elkészítése
  • Rövid áttekintés a grafológia tudományát illetően
  • Betűszimbolika, az egyes betűk leírásának jelentései
  • Térszimbolika, hova helyezzük a szöveget a papírlapon, mit jelent a fent-lent-balra-jobbra húzódó szövegtömb?
  • Szavak, sorok, betűk, margók mérete, alakja, formája és jelentésük
  • Grafoterápia: hogyan lehetséges a kézírás megváltoztatásával visszahatni önmagunkra és ezáltal változást generálni magunkban?

Szeretettel várlak:

Winkler Móni

Életviteli tanácsadó
Theta Healing tanár és konzulens
Metafizikai tréner, oktató
Grafológus és Rajzelemző