ThetaHealing® módszer

A ThetaHealing® módszerének használatával az emberi agy úgynevezett „Théta” frekvenciába kerül. Ez egy olyan mélyebb tudatállapot, amikor érzékelhetővé válnak a tudatalatti tartalmak, így lehetőség adódik az életvezetést gátló blokkok feltérképezésére, megértésére és feloldására. Mindeközben folyamatosan a tudatunknál vagyunk, de egy egészen más látószögből tekintünk az életünkben fellelhető gondokra, megoldásra váró ügyekre. Feltárulhatnak azok a gyökérproblémáink és a hozzájuk kapcsolódó hitrendszereink, amelyek gátolnak minket hétköznapjaink során. A technika segítségével képesek vagyunk hit-és érzelemmunkát végezni, amelyek felszabadítóan, a változás erejével hatnak ránk.

Vianna Stibal világhírű médium nevéhez fűződik a ThetaHealing® megalkotása. 1996-ban súlyos betegséget diagnosztizáltak Nála, sem az orvosi, sem az alternatív terápiák nem segítették a gyógyulásban. Abból a kiindulásból, hogy minden szervi baj kialakulásában belső világunk diszharmóniája játszik szerepet,
elkezdett magán kísérletezni, és hosszú évek alatt megalkotta a ThetaHealing® spirituális technikát, amelyet 2006-tól kezdett el megismertetni a nagyközönséggel. A módszer futótűzként terjedt végig az egész világban, mára már szinte minden országban vannak alkalmazói. Vianna Stibal meggyógyult és a világ számos pontján tart szemináriumokat és képez konzulenseket, valamint ThetaHealing® instruktorokat. Gyógyulásának, valamint a módszer kifejlesztésének történetét, továbbá a ThetaHealing® alkalmazásának módját saját könyvekben írta meg, amelyek minden nagyobb könyvesboltban, hazánkban is elérhetőek. Az Alap (DNS1) tanfolyamra jelentkezők ingyenesen meg is kapják a ThetaHealing® Alap könyvet és a hozzá tartozó munkafüzetet.

Nagyon fontos alapvetése a módszernek, hogy betegségek esetében nem javasolja az orvosi kezelések elhagyását, sőt, minden, a szervezet regenerálódását segítő eljárást támogat. Ezenkívül fontos, hogy a ThetaHealing® nem kötődik semmilyen vallási irányzathoz, nemre, korra és faji hovatartozástól függetlenül bárki kipróbálhatja, vagy el is sajátíthatja az alkalmazását. Bővebb felvilágosításért látogass el a ThetaHealing® hivatalos internetes website-ra, a www.thetahealing.com weboldalra, vagy érdeklődj e-mailben nálam!

Nemzetközi kitekintés

A Theta Healing® módszer Kína és Észak-Kórea kivételével minden más országban jelen van, a Theta Healing Nemzetközi Tanúsítványai ezekben az országokban mind érvényesek. A Haladó (DNS2) tanfolyam elsajátítása után jogosulttá válsz hivatalos Theta Healing® Konzultációk végzésére!

A ThetaHealing® India egyes tartományaiban már az oktatás szerves részeként szerepel.

Japánban 2018- tól az állam már támogatja a ThetaHealing® kezeléseket a kórházakban. Csak ebben az országban több mint 3000 ThetaHealing® instruktor (tanár) tevékenykedik!

Kanadában a társadalombiztosítás 80%-át visszatéríti a ThetaHealing® kezeléseknek.

Izraelben és Olaszországban magánklinikákon a ThetaHealing® módszert kiegészítő terápiás lehetőségként alkalmazzák a gyógyítás mellé.

Az egész világot tekintve több mint 500.000 végzett ThetaHealer® van már!

 A ThetaHealing® rendszerének megismeréséhez és megtapasztalásához lehetőség van egyéni konzultáción részt venni Olvass tovább…, de akár el is lehet sajátítani a módszert Olvass tovább…