Események

dec
9
szo
Lépj ki a szorongásokból – negyedik alkalom: Kiút a félelemből és a kishitűségből adódó szorongásokból @ Siófok Kiliti
dec 9 @ 14:00 – 19:00
Fel akarod végre vállalni, ami benned van, de valahogy nem mered?
Előfordul, hogy lefagysz és egyszerűen képtelen vagy cselekedni?
Tudni akarod, hogyan küzdheted le és léphetsz ki a szorongásaidból?
A következő, 4 alkalmas, személyes részvétellel zajlódó programsorozaton a szorongások és a hozzájuk tartozó negatív megküzdési stratégiák oldásával foglalkozunk.
Az első alkalommal a megfelelésekhez tartozó szorongásokat derítjük fel és oldjuk a hozzájuk tartozó gátló működéseinket. Második alkalommal a kontrollból, irányításból eredő szorongásokat gyűjtjük össze és engedjük el az ehhez kapcsolódó negatív kódjainkat. Harmadik alkalommal az aggódásból fakadó szorongásos folyamatokat vesszük végig és írjuk felül annak érdekében, hogy a megengedéshez és a belső stabilitáshoz eljuthassunk. Negyedik alkalommal a kishitűséghez és a belső félelmekhez kapcsolódó szorongásokat vizsgáljuk meg és oldjuk fel azért, hogy a belső biztonság állapotába kerülhessünk.
Az elméleti információk elsajátításához gyakorlati feladatok is hozzájárulnak majd a programsorozaton. Témakörtől függően, lesznek szituációs gyakorlatok, kérdezz-felelek típusú „játékok”, kerekasztal beszélgetések, továbbá minden foglalkozáshoz tartozik egy külön arra az alkalomra készített belső utazás élmény is. A foglalkozások nem (teljesen) egymásra épülnek, ezért külön-külön és együttesen is látogathatók.
NEGYEDIK ALKALOM: Kiút a félelemből és a kishitűségből adódó szorongásokból
Minél kevésbé hisz valaki önmagában, annál több félelme lesz, amivel meg kell küzdenie. Minél kisebbnek és kevesebbnek látjuk magunkat a világban, a világ annál nagyobb és ijesztőbb lesz. A jó hír az, hogy ezen lehet változtatni és meg lehet találni a helyünket a világban! Mindenkiben van érték, tehetség, valami plusz, különleges, ami másban nincsen meg és csak az ő esszenciájához tartozik, csak nem mindenki találja meg ezt rögtön magában. Az utolsó alkalommal végigvesszük a kishitűséggel és a félelmekkel kapcsolatos szorongások típusait, megnyilvánulási formáit és oldjuk őket annak érdekében, hogy minél nagyobb belső biztonságra tehessünk szert.
Tematika:
 • A kishitűséghez tartozó szorongások megnyilvánulásai, tünetei
 • A kishitűséghez párosuló félelmek előfordulása, a felszámolás lehetőségei
 • Hol és miért veszítettem el a kapcsolatomat a saját értékességemmel, jóságommal?
 • „A világ nagy, én kicsi vagyok” benyomás mögött megbúvó okok felderítése és oldása
 • Önmagunk biztonságba helyezésének módjai
 • Belső biztonság meditáció

Időpont: 2023. december 9. szombat, 14:00

Helyszín: Siófok-Kiliti

Részvételi díj: 12.000 Ft/fő

Jelentkezés: info@winklermoni.hu vagy Messenger üzenet

Szeretettel várlak:
Winkler Móni
Életviteli tanácsadó
Theta Healing instruktor és konzulens
Metafizikai tréner, oktató
Grafológus és Rajzelemző
dec
14
csü
Év végi hangolódás az Ünnepre – online @ Online
dec 14 @ 18:00 – 21:00

Ismét eltelt egy év, megannyi eseménnyel és élménnyel, amiben tapasztaltunk, tanultunk és fejlődtünk. Az év végi időszak, amikor még több a sötétség, mint a fény, befelé fordulásra késztet. Számot vetünk, értékelünk és következtetéseket vonunk le. Aztán megszületik bennünk és körülöttünk a fény, minden ünnepi díszbe öltözik, azonban ahhoz, hogy ezt mi magunk is meg tudjuk élni, el kell, hogy érkezzünk a megnyugvás, a béke és a szeretet állapotába. A mostani workshopon azért dolgozunk, hogy ez a belső élmény megszülessen és minél emelkedettebben kapcsolódhassunk a Karácsony ünnepén önmagunkhoz, szeretteinkhez és a világhoz.

IDŐPONT: 2023. december 14. csütörtök, 18:00

HELYSZÍN: Zoom programon keresztül, amit a regisztráció és a részvételi díj kiegyenlítése után küldünk meg a résztvevőknek.

RÉSZVÉTELI DÍJ: 5000 Ft/fő, amit banki utalással, legkésőbb a foglalkozást megelőző napon szükséges kiegyenlíteni.

JELENTKEZÉS: info@winklermoni.hu vagy Messenger üzenet

Tematika:

 • Mit hozott a spiritualitás éve és mit jelez ez előre a következő időszakra?
 • Hogyan készítsünk önmagunk számára személyes év értékelést?
 • Mi alapján rögzíthetők és építhetők be azok az érték alapú változások, erényekkel kapcsolatos fejlődések, amiket megfigyeltünk?
 • Karácsonyi meditáció

Szeretettel várlak:
Winkler Mónika
Életviteli tanácsadó
Metafizikai tréner és oktató
ThetaHealing instruktor és konzulens
Grafológus és Rajzelemző

dec
18
hét
Karácsonyi meditáció – Siófok @ Siófok Kiliti
dec 18 @ 18:00 – 19:45
Karácsony ünnepén kicsit lassítunk, s a külvilág helyett a saját világunkra, magánéletünkre, családunkra összpontosítunk. Megpihenve az egész éves fáradozás után, megoszthatjuk önmagunkat szeretteinkkel, s átélhetjük a Karácsony szellemét. Érdemes ehhez elengednünk a (korábbi) negatív tapasztalatainkat, az év alatt felgyülemlett feszültséget és felkészíteni lelkünket az ünnep és a szeretet befogadására.
A karácsonyi meditáció célja kettős. Egyrészt segíti az ünnepre való ráhangolódást, a szeretet áramoltatásának érezését és a szeretteinkkel történő közös hullámhossz megélését, másrészt segíti az év végi összegzést, következtetéseink levonását és az új célok kitűzését. A foglalkozás a relaxáció, a belső utazás, a vizualizáció és a ThetaHealing® módszer eszközeivel járul hozzá az elmélyüléshez és belső folyamataink feldolgozásához.
Helyszín: Siófok-Kiliti
Időpont: 2023. december 18, hétfő, 18:00
A részvétel díja: 3.000 Ft/fő.
Jelentkezz elektronikus levélben az info@winklermoni.hu címen, vagy Messenger üzenetben.
Szeretettel Várlak!
Winkler Móni
Életviteli tanácsadó
Theta Healing instruktor és konzulens
Grafológus és Rajzelemző
Metafizikai tréner, oktató
jan
13
szo
Újévi teremtés workshop – Siófok @ Siófok Kiliti
jan 13 @ 14:00 – 19:00
Szeretnéd tudni, mit hozhat Számodra 2024?
Megismernéd, hogyan működik a tudatos teremtés?
Tennél azért, hogy több elismerésben, szeretetben, vagy sikerben legyen részed?
Szeretettel várlak az Újévi Teremtés workshopra, ahol választ kapsz ezekre a kérdésekre, sőt, ha szeretnéd, közösen alkotjuk meg a manifesztációs listádat és egy különleges meditáció keretein belül megtanulod, hogyan hívd be azokat a hatásokat, amiket megtapasztalni szeretnél.
IDŐPONT: 2024. január 13. szombat, 14:00
HELYSZÍN: Siófok-Kiliti
RÉSZVÉTELI DÍJ: 12.000 Ft/fő
JELENTKEZÉS: info@winklermoni.hu vagy Messenger üzenet
Tematika:
 • Mit jelent 2024, mint a Bőség Éve?
 • A manifesztáció folyamatának alapjai
 • Hogyan kapcsolódik össze a hiedelem, az érzelmek és a cselekvés?
 • Manifesztációs lista készítése
 • Teremtés meditáció

Szeretettel várlak:
Winkler Mónika
Életviteli tanácsadó
Metafizikai tréner és oktató
ThetaHealing instruktor és konzulens
Grafológus és Rajzelemző

febr
10
szo
Theta Healing® Állat szeminárium Budapesten @ Önismereti Liget
febr 10 @ 10:00 – febr 11 @ 16:45

„Az állatok a Feltétel Nélküli Szeretet megtestesítői. Szavak helyett érzésekkel kommunikálnak, képzelettel rendelkeznek és jó a problémamegoldó képességük is. Sokkal többet tanulhatunk tőlük, ha megismerjük őket, mint azt gondolnánk”. (Vianna Stibal, a Theta Healing módszer alapítója, 2018. március 25., Svájc, Saint Gallen)

A Theta Healing módszer külön képzés keretében kalauzol el minket az állatok világába, amely során megérthetjük, hogy az állatok, milyen nagy tanítói az emberiségnek. Feltérképezzük az állati fajok működését, tanulmányozzuk az állati energiamintázatokat és több spirituális kapcsolódási módozatot is tanulunk az állatokkal történő intuitív munka hatékonyabbá tételére. Külön kitérünk egyes fajok saját, ösztönös gyógyítói képességeire és azok működésére. Megtanuljuk, hogyan érdemes hit-és érzelemmunkát végezni az állatokkal, miként működik a szkennelésük.

A szeminárium nem csak az állatokról szól, hanem az ösztön energiáról és annak mechanizmusáról. Manapság hajlamosak vagyunk lebecsülni az ösztönök működését, pedig alapvető emberi mivoltunkhoz hozzátartozik és kiemelkedő szerepe van a túlélésben, a döntéseinkben, a (pár)kapcsolatainkban és a viselkedésünkben. Ennek okán lehetőségünk lesz a bennünk működő ösztön erőket is felkutatni, továbbá az intuitív munka elősegítésére egy erényekkel kapcsolatos gyakorlat is bemutatásra kerül (kristályrács gyakorlat).

Fontos tudni, hogy az állatok gyakran magukra veszik a gazdájuk betegségeit. Sokkal érzékenyebb az energiarendszerük és nagyon szeretnének nekünk segíteni. Szoros kapcsolat esetén fizikai betegség tünetek is jelentkezhetnek. Általában önerejükből nem tudnak megszabadulni ezektől a problémáktól, ezért sokat segíthet, ha intuitíven tudunk együtt dolgozni velük. Az állatok nagyon jól reagálnak az energetikai munkára.

Tematika:

 • Az állati fajok felépítése, az állatok társadalmának rendszerei
 • Jülönleges képességekkel rendelkező állatok (egyes fajok speciális adottságai)
 • Az Ösztönenergia működése és létjogosultsága
 • Kapcsolódás a bennünk lévő ösztönökkel, „a Belső Állat megismerése”
 • Intuitív kapcsolódási módozatok az állatokhoz
 • Szkennelés, hit és érzelemmunka az állatokon
 • A vadállatok működése és intuitív érzékelése
 • Kristályrács technika: vérvonal jogán a bennünk szunnyadó erények felébresztése egy ős segítségével.

Az első nap zajlik az elméleti oktatás, a második napra előzetes bejelentés, valamint egy rövid kérdőív kitöltése és visszaküldése után lehetséges saját állatot hozni.

HELYSZÍN: Budapest

JELENTKEZÉS: info@winklermoni.hu vagy Messenger üzenet

RÉSZVÉTELI DÍJ: 130.000 Ft
Ösztöndíj, vagy részletfizetés kapcsán írj az info@winklermoni.hu e-mail címre.

A tanfolyamot tartja: Winkler Mónika ThetaHealing instruktor és konzulens, Állat szeminárium oktató és Kiss László ThetaHealing instruktor és konzulens