ThetaHealing® Fejleszd a kapcsolataidat – Te és a Teremtő

A Theta Healing® Fejleszd a kapcsolataidat – Te és a Teremtő tanfolyam 2018. február elején debütált először Mexikóban, mint a Theta Healing® tanfolyamok újabb gyöngyszeme. Várható a DNS4 tanfolyam elkészülése, amely elvégzésének előfeltétele lesz a Theta Healing® Fejleszd a kapcsolataidat – Te és a Teremtő szeminárium.

A tanfolyam nagyban hozzájárul, hogy megértsük a mindenséget körbevevő energiát, felismerjük, mikor kapcsolódunk valóban a forrásenergiához és ezáltal megtanulhassuk, hogyan éljük meg az Egységet. Dolgozunk azokon a hiedelmeinken és blokkjainkon, amelyek életünk társteremtői minőségét gátolhatják. Részletesen bemutatásra kerülnek a tudatos és a tudatalatti tagozódásaink, ezáltal egy sokkal mélyebb megértést nyerünk önmagunk megismerése terén. A jelenlegi Alap-Történelmi-Generációs-Lelki szintek további 4 alszintre osztódnak, ami nagyban segíti a bennünk kialakuló tudatalatti hitrendszerek megértését és kezelését.

A képzés során több új gyakorlatot is tanulunk, amelyek növelik az önmunka és a másokkal végzett konzultációk hatékonyságát. A módszer egyik fő vívmányát, az „ásás” ismeretét és alkalmazását egy egészen új és jóval rövidebb metodika mentén lesz mód elsajátítani. Ez alapján a gyökérproblémák feltérképezésének ideje a korábbiakhoz képest nagyban lecsökken. A tanfolyam segít bekalibrálni a létezés síkjainak energiamintázatait, ezáltal ösztönösen beépül a felismerésük képessége.

HELYSZÍN: Siófok-Kiliti

Jelentkezés módja: elektronikus levél küldése az info@winklermoni.hu e-mail címre.

A tanfolyam elvégzésének alapfeltétele: Theta Healing Alap, Theta Healing Haladó tanfolyam konzulensi képesítés megléte. A tanfolyam önállóan, a Fejleszd a kapcsolataidat I. – “Te és a Partnered” tanfolyamtól függetlenül is elvégezhető!

A tanfolyam hivatalos ára: 400 USDollár+Deposit, hozzávetőlegesen 133.000 Ft, amely magában foglalja a hivatalos munkafüzetet és az oklevelet is. Rész-ösztöndíj igényelhető a tanfolyam árából, amelynek aktuális díjszabásáról és feltételeiről az info@winklermoni.hu e-mail címen bővebb felvilágosítás kérhető.

Tematika:

  • A Mindenség Teremtőjének, a Forrásenergiának természete
  • Kommunikáció a Teremtővel
  • A világos üzenetek
  • Önmunka partnerrel
  • Egy új megközelítési ásási módozat
  • A Szuperszámítógép-agy: a tudatos és a tudatalatti részeink tagozódásai
  • Elme-újraindítási gyakorlat
  • Alap-Lelki-Genetikai-Történelmi szintek és alsztintjeik
  • Isteni időzítés

Szeretettel várlak!