A Bőség elérését segítő meditáció

Siófokon és Budapesten egyaránt tartok kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozásokat. A meditációk más-más témaköröket ölelnek fel, ezáltal eltérő életterületeken fejtik ki jótékony hatásukat. Közös céljuk a külső és a belső ellazulás állapotának megtapasztalása, a feszültségek oldódása, az önmagunkkal, esetenként a problémáinkkal való szembenézés, megértésük és elengedésük.

Az általam alkalmazott meditációk egyediek, különféle vizualizációs és imaginációs módszerek alapján kerültek kialakításra. A foglalkozások során átélt élmények nem egyformák, van, akinél oldódási reakciók lépnek fel (sírás, nevetés, méregtelenítési reakciók), van, aki az önmagán/önmagában végzett munka hatására megtalálja egy problémájára a megoldást és van, aki csak az ellazulást, kikapcsolódást gyakorolja. A legjobb, ha úgy fogjuk fel a meditációt, mint egy vitorlázást. Megérezzük a szelet (belső sugallataink), s hagyjuk, hogy az áramlat oda vezessen minket, ahová mennünk szükséges.

A Bőség elérését segítő meditáció: Kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozás a ThetaHealing® módszerének alkalmazásával. A kezdést megelőzően a ThetaHealing® módszerről néhány fontosabb információ megosztásra kerül. A meditáció ötvözi a relaxáció, a Théta agyi frekvencia eléréséhez szolgáló vizualizációs technika, a vonzás törvényszerűségeinek és az érzelem-és hitmunka eszközeinek alkalmazását. Segíti a bőség életünkbe áramlásának gátjaival kapcsolatos negatív hitrendszereink oldódását és a pozitív, megerősítő minták elsajátítását. Theta Healing® előképzettség nem szükséges hozzá. Időtartama: kb. másfél-két óra.

Részvételi díj

Csoportos meditációs foglalkozások: 3.000 Ft/fő/alkalom

Egyéni meditációs foglalkozások: 8.000 Ft/fő/alkalom