Önszeretet meditáció és előadás

Életünk során olyan sokat foglalkozunk azzal, másoknak, mi a jó, hogyan tudunk jól teljesíteni, hogy gyakran el is feledkezünk arról, mi magunk, valójában, mit is szeretnénk. Megtanultuk, hogy a társadalmi beilleszkedéshez be kell tartani a szabályokat, meg kell felelnünk az elvárásoknak. Nem tanultuk meg azonban, hogyan tudunk önmagunknak kedvezni, mi által tudjuk önmagunkat elismerni, elfogadni, netán építeni. A hétköznapi mókuskerékben bizony sokszor felőrlődünk és éppen arra a személyre nincs időnk, aki önmagunk vagyunk.

Az Önszeretet meditáció célja, hogy közelebb vigyen ahhoz a személyiséghez, aki önmagunk vagyunk. Lássuk és merjük képviselni mindazokat az értékeket, amik bennünk vannak. Legyen Én-időnk, amikor összehangolódunk bensőnkkel, rögzítjük a változásainkat és megfogalmazzuk önmagunknak a vágyainkat. Tudjuk és éljük, mi az, ami által ki tudjuk fejezni önmagunk felé, hogy szeretjük azt a Lényt, akik vagyunk.

A kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozás a relaxáció, a belső utazás, a vizualizáció és az elmélyülés élményeinek eszközeivel segíti a belső világunkra történő spirituális ráhangolódást.

Részvételi díj

Csoportos meditációs foglalkozások: 3.000 Ft/fő/alkalom

Egyéni meditációs foglalkozások: 8.000 Ft/fő/alkalom