Grafológia és rajzelemzés

„Mutasd az írásod, megmondom, ki vagy” – bizony, a kézírás vizsgálatával pontos kép adható egy személy mentális, érzelmi, szociális, ösztönös, valamint munkahelyi kompetenciáiról, motivációs bázisairól, lehetőségeiről, gyengeségeiről és erősségeiről. Egy grafológusi jellemzés segíthet a helyes önismeret és önértékelés kialakításában, párkapcsolati problémák átlátásában (összeillőségi vizsgálat), érzelmi elakadásokban a rezonometriával (a kézírás tudatalatti folyamatainak vizsgálata) vagy munkát keresők részére javíthat az elhelyezkedésük esélyein, ha jelentkezésükhöz munkahelyi készségeiknek jellemzését is mellékelik. A Grafoterápia módszerével, amelynek lényege az egyes írásmódok, kézjegyek tudatos megváltoztatása, képesek vagyunk magunk is hatást gyakorolni személyiségfejlődésünkre.

Grafológiai szolgáltatások köre

  • Gyorselemzés: egyszeri találkozási alkalom, ahol másolással történő írásminta felvételére kerül sor. Ez alapján a vizsgált személy pontos képet kap mentális, érzelmi, ösztönös, szociális és munkahelyi kompetenciáiról, ha szükséges, az egyes készségek fejlesztésének lehetőségeiről.
  • Személyes képességek elemzése: részletes, írásos formában készülő jellemzés, amely tartalmazza a vizsgált személy alapvető kompetenciáit, motivációs bázisait, erősségeit, gyengeségeit, fejlődési lehetőségeit. Külön igény esetén a tudatalattiban rejlő irányadó mechanizmusok feltérképezése is kifejtésre kerül.
  • Pályaorientációs elemzés: a vizsgált személy készségeinek felmérése, irányultságának meghatározása, írásos formában. Ez alapján továbbtanulási, vagy munkába illeszkedési tanácsadás készítése. Nagy segítség lehet érettségi előtt állók, életközépi válságból újrakezdők, vagy pályamódosítók részére.
  • Munkahelyi elemzés: részletes, írásos formában készülő jellemzés, amely tartalmazza a vizsgált személy alapvető mentális és munkavégzési kompetenciáit, motivációs bázisait, erősségeit, gyengeségeit, fejlődési lehetőségeit.
  • Párkapcsolati elemzés: a párkapcsolatban élők kézírás elemzése alapján az ösztönös, érzelmi és mentális színtér vizsgálata, a kézjegyek összehasonlítása alapján összeillőségi vizsgálat és a közös fejlődés lehetőségeinek feltérképezése.

A grafológiai szolgáltatások menete:

Minden megrendelés esetén két személyes találkozó tartozik a szolgáltatások díjszabásába (kivéve a gyorselemzés és referencia levél készítése). Az első alkalom az írásminta személyes felvétele, valamint a megrendelés pontos tisztázása. A második alkalom az elemzés megbeszélése/átadása, a megrendelés típusától függően. Az elemzések elkészítési határideje a megrendelés típusától függően 7-14 munkanapon belül lehetséges.

FONTOS! Kézírásos elemzés csak a vizsgált személy (elhunytak esetén az örökösök) előzetes engedélyezése alapján lehetséges! Ennek érdekében minden egyes megrendelésnél szükséges egy beleegyező nyilatkozat kitöltése és aláírása, amelyet minden ügyfelem részére biztosítok. Ennek hiányában sajnos nem tudom a megbízást elfogadni.

Az elemzések további típusait és díjait az Árak és szolgáltatások  menüpontnál találja.

Rajzelemzés

Kicsi gyermekeink még nem mindig tudják elmondani nekünk lelkük rezdüléseit, belső megéléseiket, de meg tudják mutatni! A különféle témában elkészített gyermekrajzok betekintést adnak a gyermekek gondolat-és érzésvilágába, a családjukban betöltött szerepükről, életminőségükről, belső fejlődésükről való gondolkodásukba. Tekintettel arra, hogy a gyermekrajzok jellege igen szerteágazó (egyes elemzésekhez elegendő egy tematikus rajz, más elemzésekhez viszont több rajz együttes vizsgálata is szükséges), kérem, a konkrét megrendelés megadásával e-mailben érdeklődjön az aktuális díjszabásról. (info@winklermoni.hu)

Bejelentkezés, időpontfoglalás

Winkler Mónika személyiségfejlesztő szakember

Telefon: 0630-4358612

E-mail: info@winklermoni.hu