ThetaHealing® Áss mélyebbre! tanfolyam (Dig Deeper)

Ezen a tanfolyamon az úgynevezett „Ásás” módszerével foglalkozunk. A fókuszban az önmagunkon és a másokon végzett belső munka elmélyítése áll. Megtanuljuk azt a kétféle nézőpontot, ahonnan az ásásokat könnyedebben végezhetjük. Végigvesszük és gyakoroljuk az összes ásás-típust, fejlesztjük a hit-és az erényekkel kapcsolatos munka végzését. Külön kitérünk az EGO kérdéskörére és elsajátítjuk azokat a módozatokat, amelyek segítenek az EGO akadályozó mechanizmusainak feloldásában. Megismerjük a „vészhelyzetben” alkalmazható ásás lehetőségét, megtanuljuk a 9. ásás-típust és számtalan olyan technika is ismertetésre kerül, amellyel a konzultációs folyamat lerövidíthető. Beszélünk arról, hogyan lehetséges minél eredményesebben használni a törlés-betöltés funkcióit és mit jelent a receptor szinten történő munka végzése. A tanfolyam segíti intuíciós készségeink erősítését is.

Az ásáson kívül többféle szkennelési mód is bemutatásra kerül, amit a gyakorlatban is alkalmazhatunk. A manifesztációs ásás-típusnál külön tárgyaljuk azokat a lépéseket, amelyek elengedhetetlenek a cél eléréséhez. Természetesen nem maradnak el azok a letöltések sem, amelyek beépítésével a gyakorlatban még produktívabban tudunk majd dolgozni.

A tanfolyam „hivatalos” időtartama 2 nap, de akik nálam tanulnak, 3 napban lesz lehetőségük elsajátítani a tananyagot.

A Theta Healing® Áss Mélyebbre! (Dig Deeper) tanfolyam előfeltétele az elvégzett Theta Healing® Alap (DNS1) és Haladó  (DNS2) tanfolyamok

A tanfolyam rövid tematikája

 • Manipulációmentes energiatesztelés elsajátítása
 • Receptor szinteken történő munka végzése
 • Különféle szkennelési módozatok megtanulása
 • Milyen lehetőségeket alkalmazhatunk a kliens, vagy a saját falaink feloldására (miket tehetünk, ha „nem tudom” a válasz?)
 • Az ásást akadályozó hitrendszerek elengedése, a beazonosítás, a törlés-és betöltések munkájának erősítése, letöltések
 • Hit-és erénymunka
 • Elvárások felderítése és oldása
 • Generációs minták feloldása
 • Manifesztáció hatékonyabbá tétele
 • Önásás módozatai
 • 8 féle ásás-típus a gyakorlatban és plusz egy új ásási módozat elsajátítása
 • Az „árnyékos én” munkatípus megismerése és feloldási lehetőségei
 • Belső személyiségeink feltérképezése
 • És még sok más, gyakorlatban is alkalmazható technika

A Theta Healing® Áss mélyebbre! (Dig Deeper) tanfolyam mindenki számára ajánlott, aki szeretné elmélyíteni az ásás technikáját és hatékonyabbá szeretné tenni az önmagunkkal, vagy a kliensekkel történő munka végzését.

A ThetaHealing® Áss mélyebbre! (Dig Deeper) tanfolyam ára: 400 US Dollár+Deposit (kb. 133.000 Ft), amely összeget Forintban is rendezheted. Ez az összeg Vianna Stibal által központilag meghatározott, amely tartalmazza a tananyagot is. Ezen felül biztosítom a kellemes közérzet elérése és fenntartása érdekében a jó ízű falatokat, kávét, teát és frissítő italokat.

Lehetőség van részösztöndíj igénylésére is, amely mindenki számára egyéni elbírálás alapján érhető el. Az ösztöndíj aktuális díjszabásáról külön elektronikus levélben tudsz érdeklődni. Ösztöndíjas jelentkezés esetén kérlek, indokold meg, miért szeretnéd elsajátítani a módszert és miért van szükséged ösztöndíjra. Az elbírálás legkésőbb 48 órán belül megtörténik.

Részletfizetésre is lehetőséged van, egyéni megbeszélés alapján. A tanfolyam díját banki utalással is kiegyenlítheted, amennyiben ezt a lehetőséget választod, a számlaszám miatt keress meg az elérhetőségeimen.

A jelentkezés módja: részvételi szándékodat kérlek, időben jelezd felém e- levélben (info@winklermoni.hu), vagy telefonon (+3630 435 8612) annak érdekében, hogy helyet tudjak biztosítani a Számodra. Az aktuális tanfolyam helyszínéről és pontos időtartamáról minden esetben külön e-mailes értesítést küldök. A Siófokon kívül eső helyszíneken tartott tanfolyamok esetében részvételed 10.000 Ft előleg befizetésével válik biztosítottá.

Lemondási feltételek: amennyiben az aktuálisan meghirdetett tanfolyam előtt 8 nappal kiderül Számodra, hogy mégsem tudsz jelen lenni, úgy a befizetett előleget maradéktalanul visszautalom a Részedre. Ha a lemondásod 8 napon belül történik, akkor sajnos már nem áll módomban az előleget visszajuttatni Hozzád, de beszámítom azt a következő tanfolyami jelentkezésed során.