ThetaHealing® Állat szeminárium (Animal)

„Az állatok a Feltétel Nélküli Szeretet megtestesítői. Szavak helyett érzésekkel kommunikálnak, képzelettel rendelkeznek és jó a problémamegoldó képességük is. Sokkal többet tanulhatunk tőlük, ha megismerjük őket, mint azt gondolnánk”. (Vianna Stibal, a Theta Healing módszer alapítója, 2018. március 25., Svájc, Saint Gallen)

A Theta Healing módszer külön képzés keretében kalauzol el minket az állatok világába, amely során megérthetjük, hogy az állatok, milyen nagy tanítói az emberiségnek. Feltérképezzük az állati fajok működését, tanulmányozzuk az állati energiamintázatokat és több spirituális kapcsolódási módozatot is tanulunk az állatokkal történő intuitív munka hatékonyabbá tételére. Külön kitérünk egyes fajok saját, ösztönös gyógyítói képességeire és azok működésére. Megtanuljuk, hogyan érdemes hit-és érzelemmunkát végezni az állatokkal, miként működik a szkennelésük.

A szeminárium nem csak az állatokról szól, hanem az ösztön energiáról és annak mechanizmusáról. Manapság hajlamosak vagyunk lebecsülni az ösztönök működését, pedig alapvető emberi mivoltunkhoz hozzátartozik és kiemelkedő szerepe van a túlélésben, a döntéseinkben, a (pár)kapcsolatainkban és a viselkedésünkben. Ennek okán lehetőségünk lesz a bennünk működő ösztön erőket is felkutatni, továbbá az intuitív munka elősegítésére egy erényekkel kapcsolatos gyakorlat is bemutatásra kerül (kristályrács gyakorlat).

Fontos tudni, hogy az állatok gyakran magukra veszik a gazdájuk betegségeit. Sokkal érzékenyebb az energiarendszerük és nagyon szeretnének nekünk segíteni. Szoros kapcsolat esetén fizikai betegség tünetek is jelentkezhetnek. Általában önerejükből nem tudnak megszabadulni ezektől a problémáktól, ezért sokat segíthet, ha intuitíven tudunk együtt dolgozni velük. Az állatok nagyon jól reagálnak az energetikai munkára.

Tematika:

  • Az állati fajok felépítése, az állatok társadalmának rendszerei
  • Gyógyító állatok (egyes fajok speciális képességei)
  • Az Ösztönenergia működése és létjogosultsága
  • Kapcsolódás a bennünk lévő ösztönökkel, „a Belső Állat megismerése”
  • Intuitív kapcsolódási módozatok az állatokhoz
  • Szkennelés, hit és érzelemmunka az állatokon
  • A vadállatok működése és intuitív érzékelése
  • Kristályrács technika: vérvonal jogán a bennünk szunnyadó erények felébresztése egy ős segítségével.

Az első nap zajlik az elméleti oktatás, a második napra előzetes bejelentés, valamint egy rövid kérdőív kitöltése és visszaküldése után lehetséges saját állatot hozni. A második napon Tombor Éva – Theta Healing Konzulens, aki saját kutyáin tanulmányozza és fejleszti a metakommunikáció lehetőségeit, jelenleg habilitációs kutyakiképzőnek tanul – is a segítségünkre lesz, hogy a spirituális technikákon túl, a fizikai sík eszköztárait is alkalmazni tudjuk.

HELYSZÍN: Siófok.

A képzés időtartamára az első 6 jelentkező részére kedvezményes szálláslehetőség igénybe vehető. A részletekről bővebb felvilágosítás kérhető az info@winklermoni.hu e-mail címen.

A tanfolyam hivatalos díja 400 USD+Deposit (kb. 133.000 Ft), de rész-ösztöndíj igényelhető a tanfolyam árából, amelynek aktuális díjszabásáról és feltételeiről az info@winklermoni.hu e-mail címen bővebb felvilágosítás kérhető.

Szeretettel várlak!