Rólam

Ahogyan minden ujjlenyomat egyedi, úgy minden ember a maga valóságában különleges és megismételhetetlen. Minden emberhez tartozik egy saját világ, a maga igazságaival, motivációival, beállítódásával és vágyaival, így minden egyes személyiségfejlesztő konzultáció egy közös utazás. Tanulmányaim során arra törekedtem, hogy minél szélesebb körű ismeretekre tehessek szert a test-lélek-szellem működésére vonatkozóan. A racionális világ megközelítései mellett számos spirituális iskolát és módszert sajátítottam el annak érdekében, hogy minél több kulcsom lehessen az emberi világok kapuihoz és így a felszabadultságot és örömöt hozó megoldások megtalálásához. Ezen módszereket legtöbbször együtt alkalmazva jutunk el a megoldáshoz. Vallom, amit Vianna Stibal, a Theta Healing alapítója is tanít: nem az igazságot, hanem a megoldást kutatom fel. Ezzel a megoldás-központú szemléletmóddal nagyon sok konfliktus, bosszúság, szenvedés kerülhető el, zárható le, jobbá téve így a saját és környezetünk életét is. Itt utalnék vissza a kezdő idézetre: „Ha jobbá szeretnéd tenni a világot, először nézz magadba, és változtass.” Amennyiben elkezdünk másként reagálni a minket érő hatásokra, a környezetünk irántunk tanúsított viselkedése is megváltozik. Elegendő önmunkával el tudunk jutni odáig, hogy mi magunk kezdjük el irányítani az életünket, a külső körülmények helyett. És itt kezdődik el az igazi Élet!:-)

Winkler Móni személyiségfejlesztő szakember vagyok. Már gyermekkoromban érdekelt a pszichológia, az emberek személyiségtípusainak különbözőségei és mozgatórugói. Ahogyan egyre jobban elmélyedtem a világ és az emberek kapcsolatának rejtelmeiben, úgy bontakozott ki előttem az emberi lélek misztériuma. Hiszek a változás erejében, csodálatos megélnem, amikor egy-egy rácsodálkozás vagy szembenézés után az emberek változtatnak és az életük jobbra fordul.

Tanulmányaim során arra törekedtem, hogy minél szélesebb körű ismeretekre tehessek szert a test-lélek-szellem működésére vonatkozóan. A racionális világ megközelítései mellett számos spirituális iskolát és módszert sajátítottam el annak érdekében, hogy minél több kulcsom lehessen az emberi világok kapuihoz és így a felszabadultságot és örömöt hozó megoldások megtalálásához.

2007-ben szereztem meg kommunikációs és művelődésszervezői diplomámat, valamint a kvantitatív és kvalitatív kutatási technikákat is elsajátítottam, kutatásokat végeztem, interjúkat készítettem.

2009-2011 között OKJ-s grafológusi képesítést szereztem. Másodállásban rögtön el is kezdtem vállalkozni, cégek részére vizsgáltam az álláspályázók készségeit, valamint a dolgozók munkahelyi kompetenciáit. E mellett személyes elemzéseket is készítettem.

2011-2012 között grafológiai ismereteimet a Rezonometria módszerével bővítettem, amelyet Dr. Szidnai László én írás-szakpszichológus alkotott meg és a kézírás tudatalatti vizsgálatának tudományát jelenti. Szerencsém volt közvetlenül Tőle megtanulni az elemzés technikáját.

2012-2013 között Gyermek és Felnőtt Rajzelemzést tanultam.

2013-ban megismerkedtem a Nyírő Gyula Kórházban a Simeonton technikával, ami egy alternatív terápiás módszer, különféle vizualizációs technikák elsajátításával segíti a betegségben szenvedőket, belső egyensúlyuk visszaállításában és a betegség leküzdésében.

2014-2015 között a Nemzetközi Metafizikai Akadémián tanultam és sikeres vizsgákat tettem le, amelynek értelmében megszereztem a Metafizikai tréner és életviteli speciális tanácsadó, valamint a Metafizikai tréner oktatói minősítéseket.

2015-ben elsajátítottam a ThetaHealing® Alap, a ThetaHealing® Haladó, a ThetaHealing® Game of life, konzulensi tanfolyamokat, majd Athénben elvégeztem a ThetaHealing® Tanári DNS1 Alapképzést.

2016-ban Sankt Gallenben, ThetaHealing® Tanári DNS2 Haladó képzés megtartására jogosító végzettséget szereztem, ezt követően elvégeztem a ThetaHealing® Ritmus és a ThetaHealing® Dig Deeper (Áss mélyebbre!) tanfolyamokat is.

2016. októberben Athénban elvégeztem a ThetaHealing® Dig Deeper (Áss mélyebbre!) tanfolyam tanári képzését. Ugyanebben az időszakban sajátítottam el a ThetaHealing® Manifesting and Abudance (Teremtés és Bőség) alap képzését.

2017. áprilisban Enneagram képzésen vettem részt, amelynek értelmében betekintést nyertem az alapvető emberi archetípusok működésébe és a beazonosítására szolgáló módszerbe.

2017. novemberben elvégeztem a ThetaHealing®Animal szemináriumot Budapesten, Tomislav Gunjaca, Horvátország Theta Healing képviselőjénél.

2017. decemberben Athénben tanári képesítést szereztem a ThetaHealing® Manifesting and Abudance (Teremtés és Bőség) tanfolyamról.

2018. áprilisban Sankt Gallenben személyesen Vianna Stibaltól, első kézből sajátítottam el a ThetaHealing®Growing up your relationship – You and your significant other (Fejleszd a kapcsolataidat, Te és a Partnered), a ThetaHealing®Growing up your relationship – You and the Creator (Fejleszd a kapcsolataidat, Te és a Teremtő) alap-és tanári képzéseit, valamint a ThetaHealing®Animal tanári minősítést. Ennek értelmében ThetaHealing® konzultációkat is végzek és tanítom a ThetaHealing® Alap, Haladó, Dig Deeper (Áss mélyebbre!), Teremtés és Bőség, Fejleszd a kapcsolataidat – Te és a Partnered, Fejleszd a kapcsolataidat – Te és a Teremtő tanfolyamokat, valamint a ThetaHealing®Állat szemináriumot.

2018. szeptemberében Access Bars® alapképzést végeztem, így Access Bars kezelőként is tevékenykedem.

2019 július 5-én megszületett lányom, Tüski-Winkler Bernadett Lilla.

2019 ősszel elvégeztem a ThetaHealing® Growing up your relationship – You and Inner Circle (Te és a Belső köröd), valamint a a ThetaHealing® Growing up your relationship – You and the Earth (Te és a Föld) alapképzéseket.

2019 ősszel tovább mélyítettem az Enneagram ismereteimet és egy újabb képzést végeztem el.

2019 decemberben akkreditált, okleveles Tréneri tanúsítványt szereztem.

2021 nyarán elvégeztem az Enneagram 2 – EGO térkép személyiségfejlesztő képzését.

2021 decemberben elvégeztem a ThetaHealing® Soul Mate – Lélektárs szeminárium konzulensi kurzusát.

2021-ben elvégeztem a Sam Vankin által kidolgozott Cold képzés elméleti részét Gyura Barbaránál, ami a nárcisztikus személyiségzavar működését mutatja be.

2021. október 27-én megszületett második lányom, Tüski-Winkler Vanda Laura.

2022-ben elvégeztem a „Törj ki a kodepedenciából” (TKAK) személyiségfejlesztő képzést.

2022-ben elvégeztem a „Borderline személyiség fogságában” (BSZF) elnevezésű képzést, ami a borderline személyiségzavar működését mutatja be.

2022-ben elvégeztem a Sématréninget, amely a sématerápia alkalmazását mutatja be.

Eddigi munkásságom során dolgoztam az üzleti és a közszférában egyaránt. Nagyon büszke vagyok arra, hogy 2012-2014 között a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban, a Gyermekbarát Igazságszolgáltatás programjaiban tevékenykedhettem, majd 2013-2014 között osztály-és titkárságvezetőként irányítási feladatokat is elláthattam az országos projekt keretében. Nagyon sokat tanultam ebben az időszakban.

Az életemben komoly változás következett, amikor 2013-ban mellrákot állapítottak meg az orvosok nálam. A kezeléseket nagyon nehezen viseltem, de végigcsináltam, mellette azonban alternatív módszerekkel is segítettem a szervezetemet. 2016-ra abbahagyhattam az orvosi kezeléseket és tünetmentes vagyok. A betegség azonban teljes mértékben megváltoztatta a világról addig alkotott képemet és egészen más irányba terelte az életemet. Szeretnék segíteni minden hozzám forduló embernek abban, hogy megtalálja és megtapasztalja saját belső egyensúlyát és az élet örömének érzését.

Sok szeretettel 🙂

Winkler Móni