ThetaHealing® Haladó tanfolyam (DNS2)

Mélyítsd el a tudásodat, tanulj meg új gyakorlatokat és vedd kezedbe a változás kulcsát!

Itt a lehetőség, hogy a saját fejlődéseden túl, másoknak is segíts!

Az alaptanfolyamhoz hasonlóan, a Haladó tanfolyam is három egymást követő napon sajátítható el.

A Theta Healing® Haladó tanfolyamon (DNS2) lehetőséged nyílik elmélyíteni azt az ismeretet, amit az Alaptanfolyamon megszereztél. Átfogó, részletekbe menő tudást és gyakorlati tapasztalatokat nyersz a Létezés mind a Hét síkjára vonatkozóan. Az önmagadon végzett intenzív lelki munka elemeinek „beleásásán” túl, megtanulhatod más személyek oldásának elméleti és gyakorlati technikáit is. A ThetaHealing® Haladó tanfolyam (DNS2) elvégzésével nemzetközileg elismert oklevelet, és egyben jogosultságot is szerzel Theta Healing® konzultációk végzésére. Ezen felül a Haladó ThetaHealing® tanfolyamképesítésének megszerzése után nyílik lehetőséged további ThetaHealing® tanfolyamok jelentkezésére.

A tanfolyam első napján számos olyan letöltésben lesz részed, ami nem csak a tananyag befogadásában segít, hanem az életed több területén is emelkedést hozhat a Számodra. A jelenlegi eszköztáradat új elemekkel bővítheted. Szó lesz többek között a „Bébi az Anyaméhben”, a „Szabadon lebegő emlékek”, az „Összetört Lélek gyógyítása” gyakorlatokról, az „Isteni időzítés” fogalmáról és megannyi új módszerről, amelyekkel nem csak saját személyes fejlődésedet, hanem másokét is előmozdíthatod.

További információkat kapsz az ásás technikájának még hatékonyabb alkalmazásáról. Külön tárgyaljuk a neheztelések, elutasítások, sajnálkozások, fogadalmak, kötelezettségek témaköreit és azokat a gyakorlatokat, amelyek felszabadítanak az életvezetésben korlátozó hiedelmektől.

Az aktuális tanfolyami időpontokról kérj bővebb felvilágosítást az info@winklermoni.hu e-mail címen, vagy nézd meg az Események résznél (főmenü, jobb oldalt) meghirdetett Theta Healing tanfolyami lehetőségeket.

A ThetaHealing® Haladó tanfolyam (DNS2) tematikájának rövid ismertetése:

 • Az ásás technikájának elmélyítése
 • A Létezés Hét síkjának átfogó ismertetése, külön gyakorlatok végzése mindegyik szinthez kapcsolódóan
 • További meditációs módszer a Feltétel nélküli szeretet terének eléréséhez
 • Energetikai programozási ismeretek elsajátítása
 • Az ásványok szerepe, tisztítása, programozása
 • Kapcsolat a növényekkel
 • Kapcsolat az állatokkal
 • Lélekcsaládtagokkal történő kapcsolódás
 • Felettes Énünkkel történő kapcsolódás
 • Az univerzális törvények szerepe, lehetőségeik
 • Manifesztációs gyakorlatok
 • Szabadon lebegő emlékek oldása
 • Magzatként elszenvedett blokkok oldása
 • „A szív dala” gyakorlat
 • Tértisztítás
 • Összetört Lélek gyógyítása
 • „Jövőemlékezés”
 • Divine Timing, vagyis az Isteni Időzítés fogalmának tisztázása, gyakorlata

Kezedben tehát a kulcs a már ismert módszer elmélyítéséhez. Hatékony, gyors, mélyreható és mégis egyszerű! Ha készen állsz rá, már nem csak Magadnak, hanem másoknak is segíthetsz.

A ThetaHealing® Haladó tanfolyam (DNS2) ára: 400 US Dollár+Deposit (kb.133.000Ft), amely összeget Forintban is rendezheted. Ez az összeg Vianna Stibal által központilag meghatározott, amely tartalmazza a tankönyvet és a munkafüzetet. Ezen felül biztosítom a kellemes közérzet elérése és fenntartása érdekében a jó ízű falatokat, kávét, teát és frissítő italokat.

Lehetőség van részösztöndíj igénylésére is, amely mindenki számára egyéni elbírálás alapján érhető el. Az ösztöndíj aktuális díjszabásáról külön elektronikus levélben tudsz érdeklődni. Ösztöndíjas jelentkezés esetén kérlek, indokold meg, miért szeretnéd elsajátítani a módszert és miért van szükséged ösztöndíjra. Az elbírálás legkésőbb 48 órán belül megtörténik.

Részletfizetésre is lehetőséged van, egyéni megbeszélés alapján. A tanfolyam díját banki utalással is kiegyenlítheted, amennyiben ezt a lehetőséget választod, a számlaszám miatt keress meg az elérhetőségeimen.

A jelentkezés módja: részvételi szándékodat kérlek, időben jelezd felém e-levélben (info@winklermoni.hu), vagy telefonon (+3630 435 8612) annak érdekében, hogy helyet tudjak biztosítani a Számodra. Az aktuális tanfolyam helyszínéről és pontos időtartamáról minden esetben külön e-mailes értesítést küldök. A Siófokon kívül eső helyszíneken tartott tanfolyamok esetében részvételed 10.000 Ft előleg befizetésével válik biztosítottá,

Lemondási feltételek:amennyiben az aktuálisan meghirdetett tanfolyam előtt 8 nappal kiderül Számodra, hogy mégsem tudsz jelen lenni, úgy a befizetett előleget maradéktalanul visszautalom a Részedre. Ha a lemondásod 8 napon belül történik, akkor sajnos már nem áll módomban az előleget visszajuttatni Hozzád, de beszámítom azt a következő tanfolyami jelentkezésed során.