Kapcsolódás az Én részeinkkel – Árnyékos Én és Felettes Én online workshop

Mikor:
2024.06.02. @ 14:00 – 21:00
2024-06-02T14:00:00+02:00
2024-06-02T21:00:00+02:00
Hol:
Online
Zoom
Költség:
24.000
Kontakt személy:
Winkler Mónika Életviteli tanácsadó Metafizikai tréner és oktató ThetaHealing instruktor és konzulens Grafológus és Rajzelemző

Tisztába akarsz kerülni önmagaddal, de nem tudod, hogyan tedd meg?
Szeretnéd jobban érteni és kezelni a zsigeri, azonnali (akár helytelen) működéseidet?
Megélnéd, milyen végre egységben lenni önmagaddal?

Személyiségünkre gyakran egy nagy egész-ként tekintünk, miközben több részből tevődik össze és e részek összekapcsolódásával alkotja meg a személyiség önmaga teljességét. Ahhoz, hogy jól legyünk önmagunkban önmagunkkal, ismernünk kell az egyes részeinket, azok működését és össze kell tudnunk hangolni őket ahhoz, hogy egyensúlyban lehessünk. A jelenlegi programsorozaton a bennünk lévő én-részekkel foglalkozunk.

A mostani online workshopon a dualitás jegyében az Árnyékos Én és a Felettes Én-részünket ismerjük meg és hangoljuk össze. Spirituális irányzattól függően, Felettes Én-részünket egyaránt hívják Felettes Önvalónak, vagy belső vezetőnek, belső bölcsnek is.

Árnyékos Én-részünk jeleníti meg azokat a (rossz címkével bélyegzett) tulajdonságainkat, minőségeinket, amikkel kevésbé szeretnénk szembesülni, ezért gyakran száműzzük őt a „sötétségbe” annak érdekében, hogy ne kelljen észrevennünk. Ettől azonban az Árnyékos részünk nem szűnik meg, csupán csendben, néha alattomosan, rejtőzködve nyilvánul meg, leginkább az automatikus, reflex-szerű, zsigeri működéseinkben. A jelenlegi foglalkozáson kíméletesen, szeretetteljesen közelítjük meg ezt a részünket annak érdekében, hogy a múlt fájdalmas bevésődéseit és a hozzájuk tartozó „sötét” megküzdési stratégiáinkat megismerhessük, továbbá feloldhassuk, ami által egy új, magasabb minőségben kapcsolódhatunk önmagunkkal.

Felettes-Én részünk valójában önmagunk magasabb aspektusa, kapcsolatban áll a transzcendenssel vagy a magasabb rendű erőkkel, amik túlmutatnak az egyéni identitáson és a tudatos észlelésen. Egyik legfontosabb feladata, hogy a vállalt küldetéseinket teljesítsük, ezért alakíthatja és befolyással lehet a vonzásunkra annak érdekében, hogy minél több tapasztalatot szerezhessünk. Spirituális szempontból az emberi lélek fejlődésének, önismeretének és a magasabb rendű tudatosság elérésének egyik kulcsfontosságú eleme. Ebben a minőségben van lehetőségünk „kilépni az elménkből”, megtapasztalni az összhangot önmagunkkal, a környezetünkkel és a világegyetemmel.

Az elméleti információkon túl, két, külön erre az alkalomra készített meditáció, kerekasztal beszélgetés és személyes reflektív gyakorlatok segítik felfedezni, megérteni és feloldani azokat a bevésődéseinket, amik gátolnak minket abban, hogy önmagunk teljességét a leginkább megélhessük.
A program előadásai és meditációs foglalkozásai rögzítésre kerülnek, így utólag is visszanézhetők!

Tematika:

 • Az Árnyékos Én természete, „előbukkanása” és működése
 • Az Árnyékos Én kialakulásának lehetőségei és funkciói
 • Az Árnyékos Én észlelésében lévő gátak és feloldási módozataik
 • Az Árnyékos Énnel történő szembesülés metodikái
 • Az Árnyékos Én a sötétségtől a fényig vezető útja
 • Az Árnyékos Én feloldása/transzformálása meditáció
 • A Felettes Én természete és működése
 • A Felettes Én kialakulása és funkciója
 • A Felettes Én holisztikus megközelítései
 • A Felettes Én és a belső hang kapcsolata
 • A Felettes Énnel való együttműködés blokkjai és feloldási lehetőségei
 • Felettes Én meditáció

HELYSZÍN: Online, Zoom programon keresztül
IDŐPONT: 2024. június 22. szombat, 14:00
ÉRDEKLŐDÉS ÉS JELENTKEZÉS: info@winklermoni.hu vagy Messenger üzenet
RÉSZVÉTELI DÍJ: 24.000 Ft/fő, amit banki átutalással, legkésőbb a foglalkozás előtti napig szükséges kiegyenlíteni.
ISMÉTLŐK: A korábbi Kapcsolódás az Én-részeinkkel programsorozaton résztvevők számára 50%-os kedvezmény jár a részvételi díjból.

Szeretettel várlak:
Winkler Móni
Életviteli tanácsadó
Metafizikai tréner és oktató
ThetaHealing instruktor és konzulens
Grafológus és Rajzelemző