Kapcsolódás az Én részeinkkel – A belső gyermek workshop – Siófok

Mikor:
2024.03.17. @ 14:00 – 19:00
2024-03-17T14:00:00+01:00
2024-03-17T19:00:00+01:00
Hol:
Siófok Kiliti
8600 Siófok
Vadvirág utca
Költség:
12000
Kontakt személy:
Winkler Mónika Theta Healing® tanár és konzulens Életvezetési speciális tanácsadó Metafizikai tréner, oktató Grafológus, rajzelemző
+3630/435-8612
A nagy sikerre való tekintettel a Kapcsolódás az Én-részeinkkel workshop újra megrendezésre kerül Siófokon. Ha lemaradtál róla, akkor most itt a lehetőség, hogy pótold! 🙂
Személyiségünkre gyakran egy nagy egész-ként tekintünk, miközben több részből tevődik össze és e részek összekapcsolódásával alkotja meg a személyiség önmaga teljességét. Ahhoz, hogy jól legyünk önmagunkban önmagunkkal, ismernünk kell az egyes részeinket, azok működését és össze kell tudnunk hangolni őket ahhoz, hogy egyensúlyban lehessünk. A jelenlegi programsorozaton a bennünk lévő én-részekkel foglalkozunk.
Belső Gyermek én részünk felelős az érzelmes és ösztönös tulajdonságaink, készségeink, megnyilvánulásaink működtetéséért. Fontos, hogy tisztába kerüljünk az általa rögzített és tárolt kódokkal, igazságokkal, hiszen így az alapvető mozgatórugóinkra láthatunk rá. Ez az én részünk őrzi a leghitelesebben azt, akik igazából vagyunk, ez az őszinte, tiszta minőségünk képes kapcsolódni még önmaga forrásához, a lélekesszenciájához. A felnövés során aztán gyakran olyan befolyások, társadalmi, szülői elvárások érik, amiknek a hatására gyermeki énünk fokozatosan elkezd kiépíteni egy másik szerepkört, más értékrendet. Mire felnőtté válunk, gyakran teljesen eltér az önmagunkról kialakított kép a bennünk élő gyermek eredeti képétől, ami szorongásokhoz vezet és olyan érzést kelt, mintha sosem lennénk rendben, vagy nem azt az életet élnénk, amit szeretnénk. A teljes élet csak akkor tud kibontakozni, ha a felnőtt életünk összhangban van a gyermeki én részünkkel is.
Az elméleti információkon túl, meditáció, kerekasztal beszélgetés és személyes reflektív gyakorlatok segítik felfedezni, megérteni és begyógyítani azokat a belső sebeinket, amik gátolnak minket abban, hogy önmagunk teljességét a leginkább megélhessük.
Tematika:
  • A belső gyermek természete és működése
  • Az emberi fejlődéshez tartozó gyermeki szakaszok működése
  • Az egyéni gyermeki fejlődés leválási fázisai
  • Milyen Belső gyermek típusok, üzemmódok léteznek és melyik lehetek én ezek közül?
  • A belső gyermek kialakulásának/ki nem alakulásának tényezői és a felzárkózás módjai
  • A belső gyermek fejlődési akadályai és lehetőségei
  • A belső gyermek csalódásainak, traumáinak oldása
  • Belső Gyermek meditáció

HELYSZÍN: Siófok-Kiliti
IDŐPONT: 2024. március 17. vasárnap 14:00
RÉSZVÉTELI DÍJ: 12.000 Ft/fő
JELENTKEZÉS: info@winklermoni.hu vagy Messenger üzenet

Szeretettel várlak:
Winkler Mónika
Életviteli tanácsadó
Metafizikai tréner és oktató
ThetaHealing instruktor és konzulens
Grafológus és Rajzelemző