Theta Healing® Fejleszd a kapcsolataidat – Te és a Teremtő tanfolyam – Siófokon

Mikor:
2024.05.18. @ 10:00 – 2024.05.19. @ 17:00
2024-05-18T10:00:00+02:00
2024-05-19T17:00:00+02:00
Hol:
Siófok Kiliti
Siófok
Vadvirág utca
Költség:
125.000 HUF
Kontakt személy:
Winkler Mónika Theta Healing® tanár és konzulens Életvezetési speciális tanácsadó Metafizikai tréner, oktató Grafológus, rajzelemző
+3630/435-8612

A ThetaHealing® Fejleszd a Kapcsolataidat – Te és a Teremtő tanfolyam átfogóan és mélyrehatóan kalauzol el a létezés összes dimenzióját átölelő Forrásenergia működésébe, a hozzá történő kapcsolódás rejtelmeibe, valamint egy speciális gyakorlati technikával a bennünk lévő belső szűrök is áthangolásra kerülnek. Feltárulnak önmagunk (akár eddig ismeretlen) benső rétegei, hogy minél közelebb kerülhessünk önvalónkhoz, és ezáltal a mindenséget átható energiához is.

A tanfolyam nagyban hozzájárul, hogy megértsük a bennünk és körülöttünk lévő energiák áramlását és kölcsönhatásait, hogy felismerhessük, mikor kapcsolódunk valóban a Forrásenergiához, ami által megtanulhatjuk, hogyan éljük meg az Egységet. Dolgozunk azokon a hiedelmeinken és blokkjainkon, amelyek életünk társteremtői minőségét gátolhatják. Részletesen bemutatásra kerülnek a ThetaHealing® megközelítése alapján a tudatos és a tudatalatti tagozódásaink, ezáltal egy sokkal mélyebb megértést nyerünk önmagunk megismerése terén. A jelenlegi Alap-Történelmi-Generációs-Lelki szintek további 4 alszintre osztódnak, ami nagyban segíti a bennünk kialakuló tudatalatti hitrendszerek beazonosítását és kezelését.

A képzés során több új gyakorlatot is tanulunk, amelyek növelik az önmunka és a másokkal végzett konzultációk hatékonyságát. A módszer egyik fő vívmányát, az “ásás” ismeretét és alkalmazását egy egészen új és jóval rövidebb metodika mentén lesz mód elsajátítani. Ez alapján a gyökérproblémák feltérképezésének ideje a korábbiakhoz képest nagyban lerövidül. A tanfolyam segít bekalibrálni a létezés síkjainak energiamintázatait, ezáltal ösztönösen beépül a felismerésük képessége is.

A tanfolyam elvégzésének alapfeltétele: ThetaHealing® Alap, ThetaHealing® Haladó, ThetaHealing® Áss mélyebbre tanfolyamok konzulensi képesítésének a megléte. A képzés önállóan, a Fejleszd a kapcsolataidat szemináriumoktól függetlenül is elvégezhető!

Tematika:

 • A Mindenség Teremtőjének, a Forrásenergiának természete
 • A spirituális érzékelés csatornái, a ráhangolódás fejlesztése
 • A megérzések, az intuíciók finomhangolása
 • A Létezés 5, 6, 7-es csatornáinak minősége, beazonosítása, egymástól történő megkülönböztetésének lehetőségei, gyakorlati feladattal
 • A belső szűrők működése és élesítése
 • Önmunka partnerrel
 • Egy új megközelítési ásási módozat
 • A Szuperszámítógép-agy: a tudatos és a tudatalatti részeink tagozódásai
 • Elme-újraindítási gyakorlat
 • Alap-Lelki-Genetikai-Történelmi szintek és alszintjeik
 • Isteni időzítés

IDŐPONT: 2024. május 18-19 (szombat-vasárnap)
HELYSZÍN: Siófok-Kiliti
RÉSZVÉTELI DÍJ: A ThetaHealing® Fejleszd a Kapcsolataidat – Te és a Teremtő tanfolyam hivatalos ára 400 US Dollár+Deposit (kb. 125.000 Ft), amit Forintban is rendezhetsz. Ez az összeg Vianna Stibal által központilag meghatározott ár, amely tartalmazza a munkafüzetet és a nemzetközi tanúsítványt is. Esetleges részletfizetésről, ösztöndíjról érdeklődj e-mailben!
ISMÉTLŐI DÍJ: Az aktuális képzési ár 50%-a.
JELENTKEZÉS: info@winklermoni.hu

Várlak szeretettel:
Winkler Móni
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Életviteli tanácsadó
Metafizikai tréner és oktató
Grafológus és Rajzelemző

 

Jelentkezés a tanfolyamra