Bevezetés az íráselemzés alapjaiba online workshop

Mikor:
2024.06.11. @ 17:45 – 20:00
2024-06-11T17:45:00+02:00
2024-06-11T20:00:00+02:00
Hol:
Online
Zoom
Költség:
6000
Kontakt személy:
Winkler Mónika Életviteli tanácsadó Metafizikai tréner és oktató ThetaHealing instruktor és konzulens Grafológus és Rajzelemző

„Mutasd az írásod, megmondom, ki vagy!” – A mondás igaz, bizony, a kézjegyeink pontos képet mutatnak meg a személyiségünk működéséről, mozgatórugóinkról, érzelmi, mentális és szociális tulajdonságainkról, de még az elakadásainkról is.

2012 óta okleveles grafológusként készítek egyéni és munkahelyi megrendelésekre történő személyiségkép elemzéseket. Még, ha vannak is hasonlóságok egyes kézírások között, minden írás egyedi, különleges, akár csak az ujjlenyomatunk. Az írásképet vizsgálva feltárul a személyiség belső világa a saját rendszerével és szabályszerűségeivel, ami által a jellemvonások és a belső igazságok megismerhetők. Kevesen tudják, de kézjegyeink a tudattalanunkban lévő információkat is elárulják – ezzel foglalkozik a Rezonometria – ami által a gátló beidegződések és bevésődések is napvilágra kerülnek.

Ha érdekel a grafológia, az íráselemzés tudománya és szeretnéd tudni, milyen készségeket, tulajdonságokat, belső folyamatokat jelentenek a különféle kézjegyek, akkor most lehetőséged van csatlakozni a Bevezetés az íráselemzés alapjaiba online programsorozat alkalmaira külön, vagy akár együttesen is!

A Bevezetés az íráselemzés alapjaiba 4 alkalmas workshop során végig vesszük a grafológia alapvetéseit, a betűk és leírási módozataik, az elhelyezés, a méretek, a vonalvezetés, a térkezelés és a szövegelosztás jelentőségeit és a hozzájuk tartozó jelentéseket. Szó lesz arról, honnan ismerhetők fel a tudattalan, rejtett tartalmak a kézírásból, de arról is, miből fedezhető fel az íráshamisítás. Bemutatásra kerül a grafoterápia is, ami által képesek vagyunk az íráson keresztül „visszahatni” önmagunkra, annak érdekében, hogy pozitív változásokat tudjunk előidézni.

Az elméleti információk megszerzését gyakorlati feladatok is segítik. A workshop alkalmait minden esetben saját szövegalkotás (másolás, diktálás, szabad lejegyzés) után kezdjük el az adott tematika mentén, így nem csak a tudásanyag kerül beépülésre, hanem az önismeret is fejlődik.

A programsorozat minden alkalma rögzítésre kerül és egy zárt Facebook csoporton keresztül korlátlanul visszanézhető! A workshop alkalmai együttesen, de egymástól függetlenül is látogathatók!

ELSŐ ALKALOM: A kézírás elemzésének alapjai, 2024. június 4. kedd, 17:45

 • Írástipológia és a besorolás alapelvei
 • A múlt, a jelen és a jövő dimenzióinak megjelenési módjai
 • Térszimbolika – avagy, hova helyezzük a szöveget a papírlapon, mit jelent a fent-lent-balra-jobbra húzódó szövegtömb?
 • A kézírás elemzésének lehetőségei

MÁSODIK ALKALOM: A betűszimbolika rejtelmei, 2024. június 11. kedd 17:45

 • Betűszimbolika, az egyes betűk leírásának jelentései
 • A magánélet, mint otthon és a munka, mint hivatás jellemzőinek felfedezése az én-kép betűk vizsgálatával
 • Honnan ismerhető fel az íráshamisítás?
 • A kézírás méreteinek jelentőségei és értelmezési módjai

HARMADIK ALKALOM: A tudat és a tudatalatti kapcsolata a kézíráson keresztül, 2024. június 18. kedd 17:45

 • A Rezonometria alapjai
 • Mit árul el az aláírás és a címsor viszonyítása az írásképhez?
 • Honnan lehet tudni, hogy milyen potenciális, vagyis született értékeink vannak és ehhez képest mit működtetünk?
 • A titok, a hárítás és a védekezés jelei

NEGYEDIK ALKALOM: Grafoterápia – hogyan tudunk visszahatni önmagunkra a kézíráson keresztül a pozitív változás érdekében? 2024. június 25. kedd 17:45

 • A Grafoterápia alapjai
 • A tudat-tudatalatti és a mozgás dinamikájának kapcsolata, összehangolása
 • Pozitív változásokat előidéző hatások
 • A változások leképeződése a kézírásban

HELYSZÍN: Online, Zoom programon keresztül. Az esemény linkje és a Facebook csoport meghívója, ahol az események visszanézhetők, a részvételi díj beérkezése után kerülnek kiküldésre.

RÉSZVÉTELI DÍJ: 6000 Ft/alkalom
KEDVEZMÉNY: Abban az esetben, ha mind a 4 alkalomra jelentkezel és május 31-ig egy összegben elutalod a részvételi díjat, akkor a programsorozat díja 24.000 Ft/fő helyett 20.000 Ft/fő!

JELENTKEZÉS: info@winklermoni.hu vagy Messenger üzenet!

Szeretettel várlak:
Winkler Móni
Grafológus és Rajzelemző
Életviteli tanácsadó
ThetaHealing instruktor és konzulens