A bennünk élő Nő felszabadítása workshop, Siófok

Mikor:
2023.04.22. @ 10:00 – 17:00
2023-04-22T10:00:00+02:00
2023-04-22T17:00:00+02:00
Hol:
Siófok
8600 Siófok
Vadvirág utca
Költség:
18.000
Kontakt személy:
Winkler Mónika és Csomóné Lindmayer Katalin személyiségfejlesztéssel foglalkozó szakemberek
Kedves Nőtársam!
Egy olyan workshopra invitállak most Téged, ahol egy szeretetteljes, elfogadó közegben tapasztalhatod meg a Benned élő Nőiesség varázsát. Találkozhatsz a Benned élő Belső Nővel és kiderül, mennyire tudod felengedni Őt a külvilágban. Végigvesszük a bennünk élő Nő ébredését és alakulását a női archetípusokon keresztül. Ezen keresztül fény derül arra is, ha eddigi életed során valamely női minőség transzformációját nem sikerült átengedned és lehetőséget kapsz arra, hogy felismerve ezt a helyzetet, integrálhasd önmagadba azt, ami korábban kimaradt.
Minden Nő vágyik arra, hogy a benne lévő női esszenciákkal kapcsolódhasson, megtalálhassa, megélhesse és képviselhesse azt önmaga és mások előtt. A társadalmi sztereotípiák és elvárások azonban gyakran beárnyékolják azt a női képet, ami bennünk van, hiszen a Nő nem csak egyféle lehet, hanem sokszínű, ahogy többféle női minőség, ha úgy tetszik, női típus létezik. Ahhoz, hogy a saját típusunkat megtalálhassuk, megengedőnek és elfogadónak kell lennünk önmagunk iránt. Ehhez segítségül a workshopon bemutatásra kerülnek a különféle női személyiség típusok is, ami után játékos feladatokkal lesz lehetőség arra, hogy beazonosítsuk, mi, dominánsan, melyik Női típushoz tartozunk.
IDŐPONT: október 15. szombat, 10:00-17:00
HELYSZIN: Siófok-Kiliti
RÉSZVÉTELI DÍJ: 18.000 Ft/Fő, amely magában foglalja az egész napos programokon történő részvételt, a napközbeni tea, kávé, üdítő és nassolnivalók fogyasztását, de nem tartalmazza az ebédet. A helyszínen lehetőség lesz az ebédszünetben étel melegítésére, vagy rendelésre önköltséges alapon.
JELENTKEZÉS: info@winklermoni.hu vagy Messenger üzenet
Tematika:
  • A nőnek születés alapvető értékei, a női értéktudatosság emelése
  • A Nő ébredése az élettani fejlődési ciklusok alapján – női archetípusok megélése és kihívásai a fejlődésünk során
  • A Nő Ébredése meditáció
  • A feminin és a maszkulin energiák jelentősége, helye és szerepe a női energiákban
  • Tudatos és tudatalatti női minőségeink – Amit hiszünk a női minőségeinkről és ehhez képest, amit valójában működtetünk
  • Női személyiség típusok, a Nőiesség minőségei – melyik Női személyiségműködés áll hozzám a legközelebb?
  • Játékos feladatok a bennünk élő női minőségek beazonosítására

Szeretettel várlak:

Winkler Mónika
Életviteli tanácsadó
ThetaHealing instruktor és konzulens
Metafizikai tréner és oktató
Grafológus és Rajzelemző