A Belső Fény ünnepe – Siófok

Mikor:
2024.04.20. @ 18:00 – 19:45
2024-04-20T18:00:00+02:00
2024-04-20T19:45:00+02:00
Hol:
Siófok Kiliti
8600 Siófok
Vadvirág utca
Költség:
6000
Kontakt személy:
Winkler Mónika Theta Healing® tanár és konzulens Életvezetési speciális tanácsadó Metafizikai tréner, oktató Grafológus, rajzelemző
+3630/435-8612
Köszöntsük együtt a tavaszi nap-éj egyenlőség alkalmával a fény ébredését körülöttünk és bennünk! Gyújtsuk meg magunkban a belső szikrát, hogy összekapcsolódva a lelkünkkel, a megújulás felé vehessük az irányt!
Egy különleges ünnepre invitálunk, ahol tradicionális hangszerekkel, a fény és a tűz erejével, valamint meditációval nyitjuk meg a lelkünkhöz vezető utat, hogy minél inkább kiteljesedhessünk az előttünk álló időszak felé.
Tematika
Dallamcsendülések a lélek szavára – Gáll Anna énekes és Nagy Rózsa tűzzsonglőr közös zenei produkciója, ahol egyedi hangszerekkel és énekekkel visznek közelebb a lelkünkhöz.
Belső Fény meditáció – Winkler Mónika személyiségfejlesztő szakember a relaxáció, a vizualizáció és a belső utazás eszközeivel hangol rá a lelkünkkel való találkozásra és a belső megújulásra.
Tűzvarázslat lelkünk fényének meggyújtására – Nagy Rózsa tűzzsonglőr és Gáll Anna énekes közös produkciója segíti a lelkünkkel történő egyesülés, a belső fényünk kiteljesítésének a megélését.
IDŐPONT: 2024. március 20. szerda, 18:00
HELYSZÍN: Siófok-Kiliti, szabadtér, zárt kert
RÉSZVÉTELI DÍJ: 6000 Ft/fő
JELENTKEZÉS: info@winklermoni.hu, vagy Messenger üzenet
A program során megszólaltatott hangszerek között lesz nyelves dob, koshi, tingsha, esőbot, sansula, djembe, sámándob.
Az előadókról
Winkler Mónika: több, mint 10 éve foglalkozom személyiségfejlesztéssel egyénileg és csoportos foglalkozások formájában; Siófokon 8 éve tartok meditációs foglalkozásokat. Egyik küldetésem, hogy segítsek ráismerni arra a lényre, aki belül, önmagunk vagyunk, hogy képesek legyünk meghallani a bensőnk, a lelkünk hangját, hiszen a valódi utunkat csak ezáltal tudjuk megtalálni és beteljesíteni. Örömmel társultam a mostani programra Annával és Rózsával, mert kitűnő alkalomnak tartom ahhoz, hogy különböző eszközökön keresztül eljuthassunk a benső világunkhoz.
Gáll Anna: Gyermekkorom óta kapcsolódom a zenével, leginkább a népdaléneklés, ének-improvizáció, valamint terápiás hangszerek által. Számomra a zene a kapcsolódást jelenti. Kapcsolódást a Forrással, kapcsolódást önmagammal és kapcsolódást másokkal. Megéltem és érzem a zene gátlások nélküli felszabadító erejét. Alázattal engedem át magamon a „rezgést” és közvetítem azt a külvilág felé. Hosszú évek óta örömmel osztom meg másokkal egyéni megtapasztalásaimat, mind előadói, mind foglalkozásvezetői, mind rendezvényszervezői minőségben.
Nagy Rózsa: Imádom a zenét, szeretek táncolni, énekelni, játszani, pláne a tűzzel. Több éve foglalkozom tűzzsonglőrködéssel, megtanultam tisztelni és együttműködni vele. Természetesen hatalmas erő és energia a tűz! Ezáltal tanító ereje is van! Tanít alázattal és tisztelettel tartani a kézben eme fantasztikus erőt, elemet! Tanít eggyé válni azzal az energiával, ami legbelül telíti a lelkeket. Tanít arra, hogyan kell türelemmel lenni saját magunkhoz! Boldogan táncolok a tűzzel, hiszen valódi értéke csak annak van igazán, amit szívből tesz és ad az ember. Azon szerencsések közé tartozom, aki megtapasztalhatta már azt, hogy milyen csodás érzés másokat is boldoggá tenni a tűz felemelő erejével. Várom ennek a pillanatnak a megélését újra!