Válaszd a pénzügyi jól(l)étet – Ássunk tovább webinárium

Mikor:
2022.05.26. @ 18:00 – 20:30
2022-05-26T18:00:00+02:00
2022-05-26T20:30:00+02:00
Hol:
Online
Zoom
Költség:
5.000
Kontakt személy:
Kiss László és Winkler Móni ThetaHealing® instruktor és konzulens szakemberek
Gondolkoztál már azon, hogy:
Mit tehetnél azért, hogy több pénzed lehessen?
Mitől lehetnél megbecsültebb abban az iparágban, ahol dolgozol?
Másoknak miért megy jobban a pénzkereset?
Miért nem térül meg az, amit magadba fektettél?
Mindezekre a kérdésekre – és még megannyi másra – megadjuk a választ a következő Ássunk tovább – Válaszd a pénzügyi jól(l)étet webináriumon!
Bizony, a pénz be-és elfogadása, kezelése, valamint továbbadása ugyanolyan tanult, másolt és örökölt szokásokon keresztül történik, mint bármi más az életünkben. Felfedezve ezeket a mintákat, változtathatunk az érvényességükön és választhatunk, kiépíthetünk más működésmódot önmagunknak. A következő 3 alkalommal ehhez mutatunk utat.
Az Ássunk tovább sorozat célja az önfejlesztés segítése, előadásokkal, relaxációs, vizualizációs, imaginációs technikákkal és a ThetaHealing® eszköztárában fellelhető spirituális módszerekkel karöltve. Hetente egy alkalommal, egy téma köré csoportosulva, online, Zoom programon keresztül adunk teret Számotokra önmagatokkal találkozni, a lehetséges elakadásokat felderíteni és feloldani. A foglalkozások mindenki számára nyitottak.
Minden foglalkozást egy téma köré építünk, ezen belül lesz lehetőség információkhoz jutni és segítséget kérni. A programokat minden esetben egy hosszabb előadással kezdjük meg az adott tárgykör kapcsán, témától függően meditációt, manifesztációs munkát, vagy éppen bemutató konzultációt/ásást végzünk, majd ezt követően lehetőséget biztosítunk a résztvevők számára páros konzultációra, ehhez külön Zoom szoba áll majd a rendelkezésetekre.
Az Ássunk tovább sorozat állomásai hozzájárulnak önmagunk és mások működésének megismeréséhez és megértéséhez, az intuíciós képesség fejlődéséhez, a változás és a változtatás sikerességéhez, miközben az önmagunkkal és a másokkal való kapcsolat is erősödik. Az alkalmak együttesen, de akár külön-külön, önmagukban is látogathatók.
ELSŐ ALKALOM: május 19. csütörtök, 18:00-20:30
Családi mintáink hatása a pénzügyeinkre
Altémák:
 • Az őseim pénzhez való viszonya és ennek alakulása a családomra
 • Hova helyezem egzisztenciálisan a családomat?
 • A pénz megszerzése-megtartása-kezelése a családi minták alapján, a blokkok feltérképezésének és felülírásának módjai
 • Meditációs foglalkozás
MÁSODIK ALKALOM: május 26. csütörtök, 18:00-20:30
Saját tapasztalatok kihatása a pénzügyeinkre
Altémák:
 • A pénz és én, milyen viszonyban vagyunk? Milyen a kapcsolatunk minősége?
 • Pénz, mint a saját értékmérő eszközöm működése és a változtatás módjai
 • A pénz megszerzése-megtartása-kezelése a saját tapasztalataink kihatása alapján, a blokkok feltérképezésének és felülírásának módjai
 • Kerekasztal beszélgetés a téma feldolgozására
HARMADIK ALKALOM: június 2. csütörtök, 18:00-20:30
A kollektív minta kihatása a pénzügyeinkre
Altémák:
 • Társadalmi sztereotípiák kihatása a saját bőség tudatunkra és a leválasztás módjai
 • Lehet, vagy lehetetlen tisztességesen (sok) pénzt szerezni?
 • A pénz megszerzése-megtartása-kezelése a kollektív minta kihatása alapján, a blokkok feltérképezésének és felülírásának módjai
 • Meditációs foglalkozás
Helyszín: Zoom
Részvételi díj: 9990 Ft / 3 alkalom, tehát, ha mindegyik programon részt veszel (vagy utólag nézed vissza), akkor mindösszesen 9990 Ft a részvételi díj. Abban az esetben, ha csak egyik alkalommal tartasz velünk, úgy 5000Ft/alkalom a részvételi díj.
A részvételi díjat banki átutalással, legkésőbb a foglalkozás kezdete előtti napon kérünk kiegyenlíteni.
Jelentkezés: info@winklermoni.hu, info@kisslaszlo.info vagy Messenger üzenet
A foglalkozások előadás és bemutató konzultációs része rögzítésre kerül. Azok számára, akik mind a három alkalmon részt vesznek, külön Ássunk együtt – Válaszd a pénzügyi jól(l)étet Facebook csoportot hozunk létre, ahol az előadások utólag is visszanézhetők. Azok számára pedig, akik csak néhány alkalmon vesznek részt a jelenlegi programsorozatból, e-mailben küldjük el az adott foglalkozás felvételét.