Meditációk

Siófokon és Budapesten egyaránt tartok kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozásokat. A meditációk más-más témaköröket ölelnek fel, ezáltal eltérő életterületeken fejtik ki jótékony hatásukat. Közös céljuk a külső és a belső ellazulás állapotának megtapasztalása, a feszültségek oldódása, az önmagunkkal, esetenként a problémáinkkal való szembenézés, megértésük és elengedésük.

A meditációs alkalmak minden esetben a www.thetaesgrafologia.hu honlap „Események” részénél és a Facebook T&G Eseményeinél feltüntetésre kerülnek, de mostantól egyedi meditációs foglalkozások is igénybe vehetők. A meditációk után lehetőség van a tapasztalatok, kérdések, észrevételek megbeszélésére.

Az általam alkalmazott meditációk egyediek, különféle vizualizációs és imaginációs módszerek alapján kerültek kialakításra. A foglalkozások során átélt élmények nem egyformák, van, akinél oldódási reakciók lépnek fel (sírás, nevetés, méregtelenítési reakciók), van, aki az önmagán/önmagában végzett munka hatására megtalálja egy problémájára a megoldást és van, aki csak az ellazulást, kikapcsolódást gyakorolja. A legjobb, ha úgy fogjuk fel a meditációt, mint egy vitorlázást. Megérezzük a szelet (belső sugallataink), s hagyjuk, hogy az áramlat oda vezessen minket, ahová mennünk szükséges.

Meditációs foglalkozások

Belső béke meditáció: Kiscsoportos, stresszoldó, szorongáscsökkentő vezetett meditációs foglalkozás a belső béke megtalálásának érdekében. A meditáció ötvözi a relaxáció, az elmélyülés, a vizualizáció és a Belső utazás eszközeit. Segíti a régi sérelmek feldolgozását, elengedését, a belső egyensúly megtapasztalását, tanulságok levonását. Időtartama: kb. egy-másfél óra.

Belső Tűz meditáció: Kiscsoportos, élénkítő, felszabadító vezetett meditációs foglalkozás a belső tűz megtalálásához és megtapasztalásához. A meditáció ötvözi a relaxáció, az elmélyülés, a vizualizáció és a Belső utazás eszközeit. Segíti lelkünk megnyílását, belső gyermekünk megélését, az önfeledtség, az öröm és a szeretet áramoltatását. Időtartama: kb. egy-másfél óra.

A Bőség elérését segítő meditáció: Kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozás a ThetaHealing® módszerének alkalmazásával. A kezdést megelőzően a ThetaHealing® módszerről néhány fontosabb információ megosztásra kerül. A meditáció ötvözi a relaxáció, a Théta agyi frekvencia eléréséhez szolgáló vizualizációs technika, a vonzás törvényszerűségeinek és az érzelem-és hitmunka eszközeinek alkalmazását. Segíti a bőség életünkbe áramlásának gátjaival kapcsolatos negatív hitrendszereink oldódását és a pozitív, megerősítő minták elsajátítását. Theta Healing® előképzettség nem szükséges hozzá. Időtartama: kb. másfél-két óra.

Konfliktuskezelést segítő meditáció: Kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozás, amely ötvözi a Simonton módszer, a relaxáció, a belső utazás és a vizualizáció eszközeit. Olyan belső megéléseket tesz lehetővé, amelyek rávilágítanak belső működésünkre, s ezáltal felismerésekhez, oldódásokhoz és elengedésekhez segíthetnek hozzá bennünket. A meditáció hozzájárulhat más nézőpontok, érzelemminták és viszonyulási metódusok kialakításához is. Dolgozunk a megbocsátás, az elfogadás és a saját erőnk felfedezéséhez és működtetéséhez szükséges erényeken, a változást gátló blokkjaink elengedésén is. Időtartama: kb. másfél-két óra.

Elengedést segítő meditáció: Kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozás a relaxáció, a Belső utazás, és a ThetaHealing® módszerének alkalmazásával. Ez a meditáció alapvetően két részből áll. Az első része egy olyan vezetett meditáció, ahol a belső vizualizáció segítségével felidézzük, feloldjuk és elengedjük azokat a nehezteléseket, amelyekre a jelen pillanatban készen állunk. Itt a belső figyelem, a fókuszáltság és a képzelet fenntartása a cél. A megélések egyéniek. A második részben a ThetaHealing® módszerének segítségével megerősítjük a pozitív hiedelmeinket, energiabetöltésekre tehetünk szert, hogy a feloldás és az új energiák pozitív vonzása erősödjön. Theta Healing® előképzettség nem szükséges hozzá. Időtartama: kb. másfél-két óra.

Belső erő meditáció: Kiscsoportos, egyensúlyteremtő, vezetett meditációs foglalkozás a belső erőnk felélesztéséhez és áramoltatásához. A meditáció ötvözi a relaxáció, az elmélyülés, a vizualizáció és a Belső utazás eszközeit. Dolgozunk a megengedések és az (meg)érdemmel kapcsolatos hitrendszereink erősítésén is. Időtartama: kb. egy-másfél óra.

Belső öröm meditáció: Kiscsoportos, ellazulást, felszabadulást segítő, vezetett meditációs foglalkozás a belső örömünk megéléséhez, belső gyermekünk igényeinek felkutatásához. A meditáció ötvözi a relaxáció, az elmélyülés, a vizualizáció és a Theta Healing® módszerének eszközeit. Dolgozunk a pozitív érzéseket esetlegesen gátló folyamatok elengedésén, valamint a nyitottság és a befogadó készségünk fejlesztésén is. Időtartama: kb. egy-másfél óra. Theta Healing® előképzettség nem szükséges hozzá.

Újjászületés meditáció:  Kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozás, amely hozzájárul a  belső megújuláshoz, kapcsolati kötődéseink minőségének változásához, valamint születéskori blokkjaink oldásához, esetleges negatív élményeink felülírásához. Dolgozunk a bizalom, az ősbizalom és a nyitottság erényeivel is. Belső utazásunk segítségével lehetőségünk lesz újraélni a világra történő érkezésünket és erősíteni a bennünk szunnyadó szeretet érzésének megélését, kiterjesztését. A meditáció ötvözi a relaxáció, az elmélyülés, a vizualizáció és az imagináció módszerének eszközeit. Időtartama: kb. másfél-két óra.

Teljesség meditáció: Kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozás, amely a relaxáció, a belső utazás, a vizualizáció és az elmélyülés élményeinek eszközeivel segíti a belső világunkra történő spirituális ráhangolódást. A meditáció során megmutatkozhatnak és elengedésre kerülhetnek azok a bennünk működő gátló folyamatok, amelyek akadályozzák önmagunk teljességének megélését. Dolgozunk az „Alapvető énünkkel” (bennünk élő belső gyermek, az ösztönös és érzelmes világunk megtestesítője), a „Tudatos énünkkel” (racionális, hétköznapi, tudatos oldalunk) és a „Felsőbb énünkkel” (belső vezető, bölcs, spirituális részünk) is, a cél belső világunk összehangolása és a harmónia, a teljesség elérése és fenntartása. Időtartama: kb. másfél-két óra.

Ki vagyok én – Önismereti meditáció: A meditáció alkalmával belső világunk felfedezésére indulunk. Találkozhatunk szerepeinkkel, belső részeinkkel, akár új oldalainkat is megismerhetjük, vagy éppen megérthetjük bizonyos viselkedési módozataink mozgatórugóit. A kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozás ötvözi a relaxáció, a belső utazás, az imagináció és a vizualizációs technikák alkalmazását. Időtartama: kb. másfél-két óra.

Részvételi díj

Csoportos meditációs foglalkozások: 3.000 Ft/fő/alkalom

Egyéni meditációs foglalkozások: 8.000 Ft/fő/alkalom