Események

jún
2
csü
Válaszd a pénzügyi jól(l)étet – Ássunk tovább webinárium @ Online
jún 2 @ 18:00 – 20:30
Gondolkoztál már azon, hogy:
Mit tehetnél azért, hogy több pénzed lehessen?
Mitől lehetnél megbecsültebb abban az iparágban, ahol dolgozol?
Másoknak miért megy jobban a pénzkereset?
Miért nem térül meg az, amit magadba fektettél?
Mindezekre a kérdésekre – és még megannyi másra – megadjuk a választ a következő Ássunk tovább – Válaszd a pénzügyi jól(l)étet webináriumon!
Bizony, a pénz be-és elfogadása, kezelése, valamint továbbadása ugyanolyan tanult, másolt és örökölt szokásokon keresztül történik, mint bármi más az életünkben. Felfedezve ezeket a mintákat, változtathatunk az érvényességükön és választhatunk, kiépíthetünk más működésmódot önmagunknak. A következő 3 alkalommal ehhez mutatunk utat.
Az Ássunk tovább sorozat célja az önfejlesztés segítése, előadásokkal, relaxációs, vizualizációs, imaginációs technikákkal és a ThetaHealing® eszköztárában fellelhető spirituális módszerekkel karöltve. Hetente egy alkalommal, egy téma köré csoportosulva, online, Zoom programon keresztül adunk teret Számotokra önmagatokkal találkozni, a lehetséges elakadásokat felderíteni és feloldani. A foglalkozások mindenki számára nyitottak.
Minden foglalkozást egy téma köré építünk, ezen belül lesz lehetőség információkhoz jutni és segítséget kérni. A programokat minden esetben egy hosszabb előadással kezdjük meg az adott tárgykör kapcsán, témától függően meditációt, manifesztációs munkát, vagy éppen bemutató konzultációt/ásást végzünk, majd ezt követően lehetőséget biztosítunk a résztvevők számára páros konzultációra, ehhez külön Zoom szoba áll majd a rendelkezésetekre.
Az Ássunk tovább sorozat állomásai hozzájárulnak önmagunk és mások működésének megismeréséhez és megértéséhez, az intuíciós képesség fejlődéséhez, a változás és a változtatás sikerességéhez, miközben az önmagunkkal és a másokkal való kapcsolat is erősödik. Az alkalmak együttesen, de akár külön-külön, önmagukban is látogathatók.
ELSŐ ALKALOM: május 19. csütörtök, 18:00-20:30
Családi mintáink hatása a pénzügyeinkre
Altémák:
 • Az őseim pénzhez való viszonya és ennek alakulása a családomra
 • Hova helyezem egzisztenciálisan a családomat?
 • A pénz megszerzése-megtartása-kezelése a családi minták alapján, a blokkok feltérképezésének és felülírásának módjai
 • Meditációs foglalkozás
MÁSODIK ALKALOM: május 26. csütörtök, 18:00-20:30
Saját tapasztalatok kihatása a pénzügyeinkre
Altémák:
 • A pénz és én, milyen viszonyban vagyunk? Milyen a kapcsolatunk minősége?
 • Pénz, mint a saját értékmérő eszközöm működése és a változtatás módjai
 • A pénz megszerzése-megtartása-kezelése a saját tapasztalataink kihatása alapján, a blokkok feltérképezésének és felülírásának módjai
 • Kerekasztal beszélgetés a téma feldolgozására
HARMADIK ALKALOM: június 2. csütörtök, 18:00-20:30
A kollektív minta kihatása a pénzügyeinkre
Altémák:
 • Társadalmi sztereotípiák kihatása a saját bőség tudatunkra és a leválasztás módjai
 • Lehet, vagy lehetetlen tisztességesen (sok) pénzt szerezni?
 • A pénz megszerzése-megtartása-kezelése a kollektív minta kihatása alapján, a blokkok feltérképezésének és felülírásának módjai
 • Meditációs foglalkozás
Helyszín: Zoom
Részvételi díj: 9990 Ft / 3 alkalom, tehát, ha mindegyik programon részt veszel (vagy utólag nézed vissza), akkor mindösszesen 9990 Ft a részvételi díj. Abban az esetben, ha csak egyik alkalommal tartasz velünk, úgy 5000Ft/alkalom a részvételi díj.
A részvételi díjat banki átutalással, legkésőbb a foglalkozás kezdete előtti napon kérünk kiegyenlíteni.
Jelentkezés: info@winklermoni.hu, info@kisslaszlo.info vagy Messenger üzenet
A foglalkozások előadás és bemutató konzultációs része rögzítésre kerül. Azok számára, akik mind a három alkalmon részt vesznek, külön Ássunk együtt – Válaszd a pénzügyi jól(l)étet Facebook csoportot hozunk létre, ahol az előadások utólag is visszanézhetők. Azok számára pedig, akik csak néhány alkalmon vesznek részt a jelenlegi programsorozatból, e-mailben küldjük el az adott foglalkozás felvételét.
jún
3
pén
Belső gyermek meditáció – Siófok @ Siófok
jún 3 @ 17:30 – 19:00

A spirituális tanítások szerint minden embernek van egy belső gyermeke, egy tudatos része és egy felettes önvalója. A személyiség akkor tud harmonikusan működni, ha ez a három részünk egymással összhangban van. Ennek érdekében egy olyan 3 alkalmas meditációs programsorozat indul, ahol e három részünkkel találkozunk, derítjük fel a hozzájuk tartozó működéseinket, s ha van, oldjuk a belső ellenállásainkat.

A bennünk élő belső gyermek lehet az élet titkaihoz elvezető kíváncsi felfedező, az ártatlan bölcsesség, a naívság megtestesítője is, de néha előfordul, hogy múltbeli sérülések okán egy szomorú lény, aki elzárva létezik a bensőnkben. A belső utazás egyik célja, hogy megtaláljuk, megismerjük a bennünk élő gyermeket és feloldjuk azokat az ösztön-vagy érzelmi sérüléseinket, amelyek gátolják a felnőtt énünk kiteljesedését.

Az ösztön-és érzelmi működéseink a belső gyermek hatáskörébe tartoznak, ezért a vele való intuitív munka hozzájárul e területeink felszabadításához.

A kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozás ötvözi a relaxáció, a belső utazás, az imagináció, a vizualizációs technikák alkalmazását.

Időpont: 2022. június 3. péntek, 17:30-19:00 óra között.

Helyszín: Siófok-Kiliti

A részvétel díja: 3.000 Ft/fő

Jelentkezés: info@winklermoni.hu, vagy Messenger üzenet.

A program szabadtéren lesz megtartva, ha az időjárás engedi, ezért réteges öltözködés javasolt.

Szeretettel várlak:
Winkler Móni
Életviteli tanácsadó
Theta Healing instruktor és konzulens
Metafizikai tréner, oktató
Grafológus és Rajzelemző

jún
11
szo
Theta Healing® Állat szeminárium Siófok @ Siófok
jún 11 @ 10:00 – jún 12 @ 18:00

Szeretettel várunk a Theta Healing Állat szemináriumon, Siófokon, amely ezúttal Kiss László Theta Healing instruktor társam közreműködésével valósul meg.?

„Az állatok a Feltétel Nélküli Szeretet megtestesítői. Szavak helyett érzésekkel kommunikálnak, képzelettel rendelkeznek és jó a problémamegoldó képességük is. Sokkal többet tanulhatunk tőlük, ha megismerjük őket, mint azt gondolnánk”. (Vianna Stibal, a Theta Healing módszer alapítója, 2018. március 25., Svájc, Saint Gallen)

A Theta Healing módszer külön képzés keretében kalauzol el minket az állatok világába, amely során megérthetjük, hogy az állatok, milyen nagy tanítói az emberiségnek. Feltérképezzük az állati fajok működését, tanulmányozzuk az állati energiamintázatokat és több spirituális kapcsolódási módozatot is tanulunk az állatokkal történő intuitív munka hatékonyabbá tételére. Külön kitérünk egyes fajok saját, ösztönös gyógyítói képességeire és azok működésére. Megtanuljuk, hogyan érdemes hit-és érzelemmunkát végezni az állatokkal, miként működik a szkennelésük.

A szeminárium nem csak az állatokról szól, hanem az ösztön energiáról és annak mechanizmusáról. Manapság hajlamosak vagyunk lebecsülni az ösztönök működését, pedig alapvető emberi mivoltunkhoz hozzátartozik és kiemelkedő szerepe van a túlélésben, a döntéseinkben, a (pár)kapcsolatainkban és a viselkedésünkben. Ennek okán lehetőségünk lesz a bennünk működő ösztön erőket is felkutatni, továbbá az intuitív munka elősegítésére egy erényekkel kapcsolatos gyakorlat is bemutatásra kerül (kristályrács gyakorlat).

Fontos tudni, hogy az állatok gyakran magukra veszik a gazdájuk betegségeit. Sokkal érzékenyebb az energiarendszerük és nagyon szeretnének nekünk segíteni. Szoros kapcsolat esetén fizikai betegség tünetek is jelentkezhetnek. Általában önerejükből nem tudnak megszabadulni ezektől a problémáktól, ezért sokat segíthet, ha intuitíven tudunk együtt dolgozni velük. Az állatok nagyon jól reagálnak az energetikai munkára.

Tematika:
– Az állati fajok felépítése, az állatok társadalmának rendszerei
– Gyógyító állatok (egyes fajok speciális képességei)
– Az Ösztönenergia működése és létjogosultsága
– Kapcsolódás a bennünk lévő ösztönökkel, „a Belső Állat megismerése”
– Intuitív kapcsolódási módozatok az állatokhoz
– Szkennelés, hit és érzelemmunka az állatokon
– A vadállatok működése és intuitív érzékelése
– Kristályrács technika: vérvonal jogán a bennünk szunnyadó erények felébresztése egy ős segítségével.

Az első nap zajlik az elméleti oktatás, a második napra előzetes bejelentés, valamint egy rövid kérdőív kitöltése és visszaküldése után lehetséges saját állatot hozni.

HELYSZÍN: Siófok.

A képzés időtartamára az első 4 jelentkező részére kedvezményes szálláslehetőség igénybe vehető. A részletekről bővebb felvilágosítás kérhető az info@winklermoni.hu e-mail címen.

A tanfolyam hivatalos díja 125.000 Ft, részletfizetés, vagy ösztöndíjjal kapcsolatos információ az info@winklermoni.hu e-mail címen kérhető.

A tanfolyamot tartja: Winkler Mónika ThetaHealing instruktor és konzulens, Állat szeminárium oktató és Kiss László ThetaHealing instruktor és konzulens

Jelentkezés a tanfolyamra

 

Szeretettel várunk:

Winkler Mónika és Kiss László
Theta Healing instruktor és konzulens