Események

febr
7
ked
Ismerd meg önmagad – Hogyan legyél ön-azonos online webinárium @ Online
febr 7 @ 18:00 – 20:00

Szeretettel invitálunk, az Ismerd meg önmagad önfejlesztő webinárium következő, 3 alkalmas programsorozatára, amelyben ezúttal az önazonosság témakörével foglalkozunk, spirituális megközelítésből. A foglalkozások külön-külön, de akár egyben is látogathatók és utólag is visszanézhetők.

Az Ismerd meg önmagad webinárium célja, hogy fejlessze az önismeretünket és megoldó kulcsokat adjon a bennünk lévő problémák kezelésére, a továbblépés lehetőségére és a másokkal történő hatékony együttműködésre, különféle spirituális és kommunikációs módszerek által. Hetente egy alkalommal, egy téma köré csoportosulva, online, Zoom programon keresztül biztosítjuk a programokhoz történő hozzáférést. Azok számára, akik minden foglalkozáson részt vesznek, külön Facebook csoportot hozunk létre, Ismerd meg önmagadat – Hogyan legyél ön-azonos címmel, ahol az adások korlátlanul visszanézhetők.

Csak akkor tudunk hitelesek és magabiztosak lenni, ha világosan látjuk önmagunk és a világ működését, ehhez pedig az kell, hogy az EGO helyett a valódi belső lényünket érzékelhessük. A mostani foglalkozássorozaton három fázison keresztül vezetünk el titeket az önazonossághoz. Az elméleti megközelítések mellett meditációs gyakorlatokkal és kerekasztal beszélgetésekkel segítjük Számotokra a téma mélyebb beépülését.

ELSŐ ALKALOM: Az önmagunkra ismerés, a belső ébredés fázisa
2023. január 31. csütörtök, 18:00-20:30
Altémák:

 • Az emberi EGO működése
 • A bennünk lévő lélekesszencia és a személyiség kapcsolata
 • A pillanatban történő belső megfigyelés képessége és a fejlesztés lehetőségei
 • A belső viszonyítási rendszer és a bizonyosság megélésének aspektusai
 • Önismereti meditáció

MÁSODIK ALKALOM: Az önfelvállalás fázisa
2023. február 7. csütörtök, 18:00-20:30
Altémák:

 • Az egészséges önzőség ismérvei
 • A beazonosítás és az önfelvállalás kapcsolata
 • Önelfogadás a pillanatban
 • Hol van a határ, mit „elég” elmondani magunkról: Egyensúlyi helyzet kialakítása a kommunikációban
 • Önfelvállalás meditáció

HARMADIK ALKALOM: Az önazonosság fázisa
2022. október 6. csütörtök, 18:00-20:30
Altémák:

 • A pillanatban történő ön-azonos igazságokra történő rálátás képessége és fejlesztése
 • Meddig vagyok ön-azonos? Hogyan követhető le és építhető be a belső változás folyamata
 • A belső összhang kialakításának módjai
 • A személyiség kiteljesedése
 • Kerekasztal beszélgetés a programsorozat feldolgozására

Helyszín: Zoom

Részvételi díj: 15.000 Ft, amennyiben az aktuális programsorozat mindegyik alkalmán részt veszel, egyébként 10.000 Ft/alkalom. A részvételi díjat banki átutalással, legkésőbb a foglalkozás kezdete előtti napon kérjük kiegyenlíteni.

Jelentkezés: info@winklermoni.hu, info@kisslaszlo.info vagy Messenger üzenet

A foglalkozást tartják: Kiss László és Winkler Móni személyiségfejlesztéssel foglalkozó szakemberek.

febr
9
csü
Ismerd meg önmagad játszmák nélkül – 10 alkalmas webinárium @ Online
febr 9 @ 18:00 – 20:00

Már Shakespeare is megírta, hogy „színház az egész világ és mi mindannyian szerepeket játszunk benne”. A kérdés csak az, hogy miért tesszük ezt?

Szeretettel invitálunk, az Ismerd meg önmagad önfejlesztő webinárium következő, 10 alkalmas programsorozatára, amelyben ezúttal az emberi játszmák működésével és feloldásával foglalkozunk, kommunikációs, illetve spirituális megközelítésből. A foglalkozásokon az elmélet elsajátítása mellett a gyakorlatban is lesz lehetőség beépíteni az egyes játszma típusok feloldási módozatait. A programok külön-külön, de akár egyben is látogathatók és utólag is visszanézhetők.

Személyes kapcsolatainkban gyakran óhatatlanul, mégis számos játszmában veszünk részt. Ezek a kommunikációs helyzetek sokszor automatikus reakciók következményei, anélkül alkalmazzuk, vagy szenvedjük el, hogy sokszor egyáltalán tudatosítanánk magunkban azt, ami valójában történik.

A bennünk fellépő igények, vágyak felismerése, felvállalása és kinyilvánítása a kommunikációnkon keresztül történik, azonban ez nem mindig könnyű feladat. Előfordul, hogy olyan távol kerülünk önmagunktól, hogy észre sem vesszük, hogy csak adunk, miközben mi alig kapunk, vagy akár képtelenek is vagyunk már befogadni. Nem látunk rá, de valamiért áldozati mintákat követünk, ami legtöbbször egy tudatalatti nyereség miatt adódik (pl. a sajnálat által energiát kapok).

Más esetekben lehetséges, hogy nem vesszük észre temperamentumunkat és akkor is mások fölé kerekedünk, amikor nem akarunk. Ezáltal dominanciára teszünk szert, s bizony, akár le is uralhatunk másokat.

Az emberi játszmák hétterében mindig az energiaszerzési vágy húzódik meg, ami nem szeretet, hanem erő alapon történik, így ezekben a kapcsolódásokban mindig lesz egy nyertes és egy vesztes fél. A programsorozat egyik fő célja, hogy megértsük, mi, mit, miért teszünk és ugyanígy, mi mozgat másokat a cselekvéseik során annak érdekében, hogy őszinte és szeretetteljes kapcsolatokat építhessünk ki és tarthassunk fent.

Az Ismerd meg önmagadat webinárium célja, hogy fejlessze az önismeretünket és megoldó kulcsokat adjon a bennünk lévő problémák kezelésére, a továbblépés lehetőségére és a másokkal történő hatékony együttműködésre, különféle spirituális és kommunikációs módszerek által. Hetente egy alkalommal, egy téma köré csoportosulva, online, Zoom programon keresztül biztosítjuk a programokhoz történő hozzáférést. Azok számára, akik minden foglalkozáson részt vesznek, külön Facebook csoportot hozunk létre, Ismerd meg önmagadat játszmák nélkül címmel, ahol az adások korlátlanul visszanézhetők.

Tematika:

 1. A játszmaelmélet alapjai, a személyközi interakciók működése és egymásra hatása – január 26. csütörtök, 18:00
 2. A szerepkonfliktusok feloldási módozatai – Bemutató gyakorlat és szituációs feladatok – február 2. csütörtök, 18:00
 3. A „Szegény-én” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – február 9. csütörtök, 18:00
 4. Az „Uralkodó/Elnyomó” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – február 15. szerda, 18:00
 5. A „Zárkózott” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – február 23. csütörtök, 18:00
 6. A „Vallató” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – március 2. csütörtök, 18:00
 7. Tömegmanipulációs eszközök, a „nyáj-hatás” – március 9. csütörtök, 18:00
 8. A „Véleményvezérek” által alkalmazott manipulációs technikák és feloldási aspektusaik – március 16. csütörtök, 18:00
 9. A „Gyáva nyúl” játszma hatása és feloldási aspektusai – március 23. csütörtök, 18:00
 10. Globális hatalmi játszmák elve és feloldási lehetőségei – március 30. csütörtök, 18:00

Helyszín: Zoom

Időtartam: 2023. január 26 – március 30.

Részvételi díj: 50.000 Ft/10 alkalom, amennyiben az aktuális programsorozat mindegyik alkalmán részt veszel, egyébként 10.000 Ft/alkalom. A részvételi díjat banki átutalással, legkésőbb a foglalkozás kezdete előtti napon kérjük kiegyenlíteni.

Páros kedvezmény: abban az esetben, ha a foglalkozás ideje alatt partnereddel egy számítógépet használtok, úgy csak egy részvételi díjat kell fizetnetek.

Jelentkezés: info@winklermoni.hu, info@kisslaszlo.info vagy Messenger üzenet

A foglalkozást tartják: Kiss László és Winkler Móni személyiségfejlesztéssel foglalkozó szakemberek.

febr
10
pén
Theta Healing Alaptanfolyam – Siófokon @ Siófok Kiliti
febr 10 @ 10:00 – febr 12 @ 17:00

Most megváltoztathatod mindazt, amit szeretnél!

Írd Te az életed forgatókönyvét és legyél Te az ünnepelt főszereplő benne! Hogyan tudod ezt megtenni? Gyere el a ThetaHealing® Alaptanfolyamra, hogy a módszer megismerésével és alkalmazásával valóra válthasd az álmaidat!

Tanfolyam három egymást követő napon a Balatonnál, Siófokon, ahol elsajátíthatod ezt a fantasztikus technikát!

A ThetaHealing® elsajátításával és használatával megismerjük önmagunkat, embertársainkat, valamint a látható és a láthatatlan világ összefüggéseit. Megtanulunk olyan technikákat, amelyekkel egyszerűbben, hatékonyabban és gyorsabban ráláthatunk problémáinkra és megoldhatjuk őket. Fejlődik intuíciós érzékünk, a világról alkotott szemléletünk és a Mindenség Teremtőjével való kapcsolatunk is erősödik. Feltérképezzük a különféle agyhullámokat, (különös tekintettel a Théta agyhullámra), a négy szinten található programokat és a hozzájuk kapcsolódó hitrendszereket. Megszerzett ismereteinkhez beépítjük a gyökérproblémák megtalálására szolgáló úgynevezett “ásás” technikáját. Számos spirituális fogalom is tisztázásra kerül, szó lesz többek között a gondolatok és a szavak erejéről, a sejtszintű kommunikációról, a kozmikus tudatosságról és megannyi más, izgalmas témáról, amelyek mind hozzájárulhatnak sikeres életvezetésünkhöz és pozitív gondolkodásunk kialakításához. Az elméleten kívül számos gyakorlati feladat végzésével mélyítjük el a Theta Healing® ismeretét a minél hatékonyabb felhasználás érdekében.

Az Alaptanfolyamon egy olyan technikát is elsajátíthatsz, amely segítségével a benned lévő hitrendszerek blokkjait tudod felszínre hozni és megszüntetni. A tanfolyam teljesítése után a THInK által nemzetközileg elismert tanúsítványt kapsz.

A módszer nem kötődik semmilyen vallási felekezethez és önmagában sem képez semmilyen vallási rendszert. Bárki elsajátíthatja az alkalmazását, nem szükséges hozzá előképzettség, csupán a szándék tisztasága és a szabad akarat betartása.

A ThetaHealing® Alaptanfolyam tematikájának rövid ismertetése:

 • A ThetaHealing® módszer hátterének, technikájának bemutatása
 • A szavak és a gondolatok erejének áttekintése
 • A sejtszintű kommunikáció kifejtése
 • Az agyhullámok típusainak felvázolása
 • A test elektromágneses mezeje, a polaritás kiegyensúlyozásának megtanulása
 • Energiatörés elsajátítása
 • Csakrák, lelki érzékelések ismertetése
 • Theta Healing meditáció, kapcsolódás a Feltétel nélküli szeretet teréhez
 • Intuitív képességek aktiválása
 • A négy szinten található programok megismerése
 • A negatív hitrendszerek megszüntetésének módja, az ásás technikája
 • Izomtesztelések elsajátítása
 • A hit-és érzelemmunka megismerése, a betöltések lehetőségei
 • Intuitív gyógyítás és a hozzá kapcsolódó alapelvek szemléltetése
 • A tanúsítás fogalma, fontossága és gyakorlata
 • A Létezés hét síkjának ismertetése
 • Energetikai tisztítás gyakorlata, védelem a pszichikai támadásokkal szemben
 • Őrangyalok-gyakorlat
 • Lélektárs manifesztáció
 • A tudatos teremtés módozatai
 • DNS aktiválás
 • Lélektöredékek megbeszélése, a lélekdarabkák visszaküldése és elengedése
 • Betegségek kialakulása; vírusok, baktériumok, gombák, méreganyagok
 • Intuitív leolvasások technikája

Kezedben tehát a kulcs egy világszerte kedvelt módszer megtanulására. Hatékony, gyors, mélyreható és mégis egyszerű! A Te döntéseden múlik, hogy megismerd és elsajátítsd ezt a lenyűgöző spirituális módszert!

Helyszín: Siófok

A ThetaHealing® Alaptanfolyam (DNS1) ára: 400 US Dollár+Deposit (kb. 133.000 Ft) , amely összeget Forintban is rendezheted. Ez az összeg Vianna Stibal által központilag meghatározott, amely tartalmazza a tankönyvet, a munkafüzetet és a nemzetközi tanusítványt. Esetleges részletfizetésről, ösztöndíjról érdeklődj e-mailben!

Jelentkezés: info@winklermoni.hu, vagy Messenger üzenet

Várlak szeretettel:
Winkler Móni
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Életviteli tanácsadó
Metafizikai tréner és oktató
Grafológus és Rajzelemző

Jelentkezés a tanfolyamra
Teremtés meditáció – Siófok @ Siófok Kiliti
febr 10 @ 17:30 – 19:30
Szeretettel invitállak az idei év eleji Teremtés meditációra, ahol elindíthatod a benned lévő vágyak, célok és tervek energiáinak beteljesítését!
A jelenlegi manifesztációs meditáció lehetőséget ad az erőforrásaink feltérképezéshez, segíti a magasabb energiák horgonyzását, rátekintést adhat azokra a belső folyamatainkra, amelyek gátolhatják céljaink elérését, valamint új impulzusokra, mozgatórugókra is rámutathat.
A Teremtés meditáció kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozás, amely ötvözi a relaxáció, a Théta agyi frekvencia eléréséhez szolgáló vizualizációs technika (Theta Healing módszer), a vonzás törvényszerűségeinek és az érzelem-és hitmunka eszközeinek alkalmazását. Segíti a bőség életünkbe áramlásának gátjaival kapcsolatos negatív hitrendszereink oldódását és a pozitív, megerősítő minták elsajátítását.
A meditáció előtt érdemes magunkra hangolódni és szemügyre venni az életünk területein fellelhető eredményeinket, továbbá azokat a tényezőket, amelyeken változtatni szeretnénk. Vegyük számításba, mit szeretnénk elérni a közeljövőben, mire vágyunk igazán? Elképzelhető-e, hogy esetleg mi magunk nem engedjük meg azokat a változásokat, amelyek finoman kopogtatnak az ajtónkon? Gondoljuk végig, melyek azok a dolgok az életünkben, amelyekért megdolgoztunk az elmúlt időszakban és “learatnánk” a gyümölcseit. Segíti a meditációs folyamatot, ha előtte manifesztációs listát készítetek és azt el is hozzátok magatokkal.
Helyszín: Siófok-Kiliti
Időpont: 2023. február 10. péntek, 17:30
Részvételi díj: 3.000 Ft/fő.
A férőhelyek száma korlátozott, ha szeretnél jönni, mihamarabb jelezd, hogy helyet tudjak biztosítani a Számodra. Jelentkezz elektronikus levélben az info@winklermoni.hu címen, vagy Messenger üzenetben.
Szeretettel várlak:
Winkler Mónika
Életviteli tanácsadó
Theta Healing® instruktor és konzulens
Metafizikai tréner és oktató
Grafológus és Rajzelemző
febr
14
ked
Ismerd meg önmagad – Hogyan legyél ön-azonos online webinárium @ Online
febr 14 @ 18:00 – 20:00

Szeretettel invitálunk, az Ismerd meg önmagad önfejlesztő webinárium következő, 3 alkalmas programsorozatára, amelyben ezúttal az önazonosság témakörével foglalkozunk, spirituális megközelítésből. A foglalkozások külön-külön, de akár egyben is látogathatók és utólag is visszanézhetők.

Az Ismerd meg önmagad webinárium célja, hogy fejlessze az önismeretünket és megoldó kulcsokat adjon a bennünk lévő problémák kezelésére, a továbblépés lehetőségére és a másokkal történő hatékony együttműködésre, különféle spirituális és kommunikációs módszerek által. Hetente egy alkalommal, egy téma köré csoportosulva, online, Zoom programon keresztül biztosítjuk a programokhoz történő hozzáférést. Azok számára, akik minden foglalkozáson részt vesznek, külön Facebook csoportot hozunk létre, Ismerd meg önmagadat – Hogyan legyél ön-azonos címmel, ahol az adások korlátlanul visszanézhetők.

Csak akkor tudunk hitelesek és magabiztosak lenni, ha világosan látjuk önmagunk és a világ működését, ehhez pedig az kell, hogy az EGO helyett a valódi belső lényünket érzékelhessük. A mostani foglalkozássorozaton három fázison keresztül vezetünk el titeket az önazonossághoz. Az elméleti megközelítések mellett meditációs gyakorlatokkal és kerekasztal beszélgetésekkel segítjük Számotokra a téma mélyebb beépülését.

ELSŐ ALKALOM: Az önmagunkra ismerés, a belső ébredés fázisa
2023. január 31. csütörtök, 18:00-20:30
Altémák:

 • Az emberi EGO működése
 • A bennünk lévő lélekesszencia és a személyiség kapcsolata
 • A pillanatban történő belső megfigyelés képessége és a fejlesztés lehetőségei
 • A belső viszonyítási rendszer és a bizonyosság megélésének aspektusai
 • Önismereti meditáció

MÁSODIK ALKALOM: Az önfelvállalás fázisa
2023. február 7. csütörtök, 18:00-20:30
Altémák:

 • Az egészséges önzőség ismérvei
 • A beazonosítás és az önfelvállalás kapcsolata
 • Önelfogadás a pillanatban
 • Hol van a határ, mit „elég” elmondani magunkról: Egyensúlyi helyzet kialakítása a kommunikációban
 • Önfelvállalás meditáció

HARMADIK ALKALOM: Az önazonosság fázisa
2022. október 6. csütörtök, 18:00-20:30
Altémák:

 • A pillanatban történő ön-azonos igazságokra történő rálátás képessége és fejlesztése
 • Meddig vagyok ön-azonos? Hogyan követhető le és építhető be a belső változás folyamata
 • A belső összhang kialakításának módjai
 • A személyiség kiteljesedése
 • Kerekasztal beszélgetés a programsorozat feldolgozására

Helyszín: Zoom

Részvételi díj: 15.000 Ft, amennyiben az aktuális programsorozat mindegyik alkalmán részt veszel, egyébként 10.000 Ft/alkalom. A részvételi díjat banki átutalással, legkésőbb a foglalkozás kezdete előtti napon kérjük kiegyenlíteni.

Jelentkezés: info@winklermoni.hu, info@kisslaszlo.info vagy Messenger üzenet

A foglalkozást tartják: Kiss László és Winkler Móni személyiségfejlesztéssel foglalkozó szakemberek.

febr
16
csü
Ismerd meg önmagad játszmák nélkül – 10 alkalmas webinárium @ Online
febr 16 @ 18:00 – 20:00

Már Shakespeare is megírta, hogy „színház az egész világ és mi mindannyian szerepeket játszunk benne”. A kérdés csak az, hogy miért tesszük ezt?

Szeretettel invitálunk, az Ismerd meg önmagad önfejlesztő webinárium következő, 10 alkalmas programsorozatára, amelyben ezúttal az emberi játszmák működésével és feloldásával foglalkozunk, kommunikációs, illetve spirituális megközelítésből. A foglalkozásokon az elmélet elsajátítása mellett a gyakorlatban is lesz lehetőség beépíteni az egyes játszma típusok feloldási módozatait. A programok külön-külön, de akár egyben is látogathatók és utólag is visszanézhetők.

Személyes kapcsolatainkban gyakran óhatatlanul, mégis számos játszmában veszünk részt. Ezek a kommunikációs helyzetek sokszor automatikus reakciók következményei, anélkül alkalmazzuk, vagy szenvedjük el, hogy sokszor egyáltalán tudatosítanánk magunkban azt, ami valójában történik.

A bennünk fellépő igények, vágyak felismerése, felvállalása és kinyilvánítása a kommunikációnkon keresztül történik, azonban ez nem mindig könnyű feladat. Előfordul, hogy olyan távol kerülünk önmagunktól, hogy észre sem vesszük, hogy csak adunk, miközben mi alig kapunk, vagy akár képtelenek is vagyunk már befogadni. Nem látunk rá, de valamiért áldozati mintákat követünk, ami legtöbbször egy tudatalatti nyereség miatt adódik (pl. a sajnálat által energiát kapok).

Más esetekben lehetséges, hogy nem vesszük észre temperamentumunkat és akkor is mások fölé kerekedünk, amikor nem akarunk. Ezáltal dominanciára teszünk szert, s bizony, akár le is uralhatunk másokat.

Az emberi játszmák hétterében mindig az energiaszerzési vágy húzódik meg, ami nem szeretet, hanem erő alapon történik, így ezekben a kapcsolódásokban mindig lesz egy nyertes és egy vesztes fél. A programsorozat egyik fő célja, hogy megértsük, mi, mit, miért teszünk és ugyanígy, mi mozgat másokat a cselekvéseik során annak érdekében, hogy őszinte és szeretetteljes kapcsolatokat építhessünk ki és tarthassunk fent.

Az Ismerd meg önmagadat webinárium célja, hogy fejlessze az önismeretünket és megoldó kulcsokat adjon a bennünk lévő problémák kezelésére, a továbblépés lehetőségére és a másokkal történő hatékony együttműködésre, különféle spirituális és kommunikációs módszerek által. Hetente egy alkalommal, egy téma köré csoportosulva, online, Zoom programon keresztül biztosítjuk a programokhoz történő hozzáférést. Azok számára, akik minden foglalkozáson részt vesznek, külön Facebook csoportot hozunk létre, Ismerd meg önmagadat játszmák nélkül címmel, ahol az adások korlátlanul visszanézhetők.

Tematika:

 1. A játszmaelmélet alapjai, a személyközi interakciók működése és egymásra hatása – január 26. csütörtök, 18:00
 2. A szerepkonfliktusok feloldási módozatai – Bemutató gyakorlat és szituációs feladatok – február 2. csütörtök, 18:00
 3. A „Szegény-én” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – február 9. csütörtök, 18:00
 4. Az „Uralkodó/Elnyomó” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – február 15. szerda, 18:00
 5. A „Zárkózott” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – február 23. csütörtök, 18:00
 6. A „Vallató” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – március 2. csütörtök, 18:00
 7. Tömegmanipulációs eszközök, a „nyáj-hatás” – március 9. csütörtök, 18:00
 8. A „Véleményvezérek” által alkalmazott manipulációs technikák és feloldási aspektusaik – március 16. csütörtök, 18:00
 9. A „Gyáva nyúl” játszma hatása és feloldási aspektusai – március 23. csütörtök, 18:00
 10. Globális hatalmi játszmák elve és feloldási lehetőségei – március 30. csütörtök, 18:00

Helyszín: Zoom

Időtartam: 2023. január 26 – március 30.

Részvételi díj: 50.000 Ft/10 alkalom, amennyiben az aktuális programsorozat mindegyik alkalmán részt veszel, egyébként 10.000 Ft/alkalom. A részvételi díjat banki átutalással, legkésőbb a foglalkozás kezdete előtti napon kérjük kiegyenlíteni.

Páros kedvezmény: abban az esetben, ha a foglalkozás ideje alatt partnereddel egy számítógépet használtok, úgy csak egy részvételi díjat kell fizetnetek.

Jelentkezés: info@winklermoni.hu, info@kisslaszlo.info vagy Messenger üzenet

A foglalkozást tartják: Kiss László és Winkler Móni személyiségfejlesztéssel foglalkozó szakemberek.

febr
23
csü
Ismerd meg önmagad játszmák nélkül – 10 alkalmas webinárium @ Online
febr 23 @ 18:00 – 20:00

Már Shakespeare is megírta, hogy „színház az egész világ és mi mindannyian szerepeket játszunk benne”. A kérdés csak az, hogy miért tesszük ezt?

Szeretettel invitálunk, az Ismerd meg önmagad önfejlesztő webinárium következő, 10 alkalmas programsorozatára, amelyben ezúttal az emberi játszmák működésével és feloldásával foglalkozunk, kommunikációs, illetve spirituális megközelítésből. A foglalkozásokon az elmélet elsajátítása mellett a gyakorlatban is lesz lehetőség beépíteni az egyes játszma típusok feloldási módozatait. A programok külön-külön, de akár egyben is látogathatók és utólag is visszanézhetők.

Személyes kapcsolatainkban gyakran óhatatlanul, mégis számos játszmában veszünk részt. Ezek a kommunikációs helyzetek sokszor automatikus reakciók következményei, anélkül alkalmazzuk, vagy szenvedjük el, hogy sokszor egyáltalán tudatosítanánk magunkban azt, ami valójában történik.

A bennünk fellépő igények, vágyak felismerése, felvállalása és kinyilvánítása a kommunikációnkon keresztül történik, azonban ez nem mindig könnyű feladat. Előfordul, hogy olyan távol kerülünk önmagunktól, hogy észre sem vesszük, hogy csak adunk, miközben mi alig kapunk, vagy akár képtelenek is vagyunk már befogadni. Nem látunk rá, de valamiért áldozati mintákat követünk, ami legtöbbször egy tudatalatti nyereség miatt adódik (pl. a sajnálat által energiát kapok).

Más esetekben lehetséges, hogy nem vesszük észre temperamentumunkat és akkor is mások fölé kerekedünk, amikor nem akarunk. Ezáltal dominanciára teszünk szert, s bizony, akár le is uralhatunk másokat.

Az emberi játszmák hétterében mindig az energiaszerzési vágy húzódik meg, ami nem szeretet, hanem erő alapon történik, így ezekben a kapcsolódásokban mindig lesz egy nyertes és egy vesztes fél. A programsorozat egyik fő célja, hogy megértsük, mi, mit, miért teszünk és ugyanígy, mi mozgat másokat a cselekvéseik során annak érdekében, hogy őszinte és szeretetteljes kapcsolatokat építhessünk ki és tarthassunk fent.

Az Ismerd meg önmagadat webinárium célja, hogy fejlessze az önismeretünket és megoldó kulcsokat adjon a bennünk lévő problémák kezelésére, a továbblépés lehetőségére és a másokkal történő hatékony együttműködésre, különféle spirituális és kommunikációs módszerek által. Hetente egy alkalommal, egy téma köré csoportosulva, online, Zoom programon keresztül biztosítjuk a programokhoz történő hozzáférést. Azok számára, akik minden foglalkozáson részt vesznek, külön Facebook csoportot hozunk létre, Ismerd meg önmagadat játszmák nélkül címmel, ahol az adások korlátlanul visszanézhetők.

Tematika:

 1. A játszmaelmélet alapjai, a személyközi interakciók működése és egymásra hatása – január 26. csütörtök, 18:00
 2. A szerepkonfliktusok feloldási módozatai – Bemutató gyakorlat és szituációs feladatok – február 2. csütörtök, 18:00
 3. A „Szegény-én” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – február 9. csütörtök, 18:00
 4. Az „Uralkodó/Elnyomó” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – február 15. szerda, 18:00
 5. A „Zárkózott” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – február 23. csütörtök, 18:00
 6. A „Vallató” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – március 2. csütörtök, 18:00
 7. Tömegmanipulációs eszközök, a „nyáj-hatás” – március 9. csütörtök, 18:00
 8. A „Véleményvezérek” által alkalmazott manipulációs technikák és feloldási aspektusaik – március 16. csütörtök, 18:00
 9. A „Gyáva nyúl” játszma hatása és feloldási aspektusai – március 23. csütörtök, 18:00
 10. Globális hatalmi játszmák elve és feloldási lehetőségei – március 30. csütörtök, 18:00

Helyszín: Zoom

Időtartam: 2023. január 26 – március 30.

Részvételi díj: 50.000 Ft/10 alkalom, amennyiben az aktuális programsorozat mindegyik alkalmán részt veszel, egyébként 10.000 Ft/alkalom. A részvételi díjat banki átutalással, legkésőbb a foglalkozás kezdete előtti napon kérjük kiegyenlíteni.

Páros kedvezmény: abban az esetben, ha a foglalkozás ideje alatt partnereddel egy számítógépet használtok, úgy csak egy részvételi díjat kell fizetnetek.

Jelentkezés: info@winklermoni.hu, info@kisslaszlo.info vagy Messenger üzenet

A foglalkozást tartják: Kiss László és Winkler Móni személyiségfejlesztéssel foglalkozó szakemberek.

febr
24
pén
Free Theta Healing introductory lecture @ Kanada
febr 24 @ 00:15 – 02:00

Would you like to better understand and feel how the world and yourself work? Would you like to make a change but don’t know how? Would you like to learn an effective spiritual philosophy and, in addition, methods with which you can resolve, process and release feelings and pains that have become unnecessary for you? Then come and learn about the application of the ThetaHealing® method.

In today’s fast-paced world, the question of a person’s physical and mental ealth has become paramount. In addition to environmental effects, it is an increasingly topical topic of conversation, and we ask ourselves and each other much more often why we are sick than even 10-15 years ago. In parallel with this, fortunately, we can hear more and more often how can we become WHOLE? What should we eat, how much should we move, how should we feel, what should we think about, how can we live HEALTHY?

We can answer many questions ourselves, but there are sometimes situations inlife when we really need more information and guidance because we don’t see exactly what we need to do. In this situation, a ThetaHealing consultant can help us, who can help us show our blockages, or what we don’t want to face, and how we can change and emotionally adjust for a healthier life.

The open lecture is about the ThetaHealing® method and its application. We talk about the belief systems that determine our lives, in relation to these, how people function, the development of diseases and what they teach, and about the greatest mystery itself, LIFE! At the end of the lecture, you will also experience a ThetaHealing® meditation.

Participation is free, but registration is required! Please send your intention articipate to the e-mail address spiritualcourse2023@gmail.com with your telephone and e-mail contact details.

Location: Public Library, 438 Park Avenue L3Y1W1, Newmarket Ontario, Canada.

Date: Thursday, February 23, 2023, 18:15-20:00

The ThetaHealing® system was created by Vianna Stibal in 1995 and is now used in many countries around the world. ThetaHealing® is a fast, effective method, capable of bringing immediate changes on a physical, spiritual, spiritual and mental level. During the open presentation, it will be possible to get to know the technique, some of the consultants working in the area and their experiences, as well as the conditions for course applications.

Thematics:

 • Introduction of Móni Winkler and Attila Boldog ThetaHealing® instructor and consultant
 • Description of the ThetaHealing® method
 • The relationship between internal balance and health – or what do individual diseases and their symptoms tell us?
 • Description of ThetaHealing® courses and application options
 • ThetaHealing® meditation

About the ThetaHealing® method:
By using the ThetaHealing® method, the human brain enters the theta frequency, which on the one hand enables connection with higher energies, and on the other hand, the perception of subconscious contents, thereby providing the opportunity to map, understand and resolve blocks in the personality. The technical elements of ThetaHealing® teach us to perceive our Higher Self, our Spirit Guide, Source Energy and perform spiritual work through intuitive connection methods. Our root problems and the belief systems associated with them can be revealed, which hinder us in the course of our lives. With the help of technology, we are able to work on faith and emotions, which have a liberating effect on us with the power of change.

We look forward to seeing you!
Mónika Winkler and Attila Boldog are ThetaHealing® instructors and consultants
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Szeretnéd jobban érteni és érezni a világ és önmagad működését? Változtatnál, de nem tudod, hogyan tedd meg? Megtanulnál egy hatékony spirituális filozófiát és mellette olyan módszereket, amikkel képes vagy a Számodra szükségtelenné vált érzéseket, fájdalmakat oldani, feldolgozni és elengedni? Akkor gyere el és ismerd meg a ThetaHealing® módszerének alkalmazását.

A mai rohanó világunkban az ember testi és mentális egészségének kérdése elsőrangúvá vált. A környezeti hatások mellett egyre aktuálisabb beszédtéma, sokkal gyakrabban tesszük fel magunknak és egymásnak a kérdést, miért vagyunk betegek, mint akár 10-15 évvel ezelőtt. Párhuzamosan ezzel, szerencsére egyre gyakrabban hallhatjuk azt is, hogy milyen módon válhatunk EGÉSZ-ségessé? Mit együnk, mennyit mozogjunk, hogyan érezzünk, miről gondolkodjunk, egyáltalán hogyan élhetünk EGÉSZ-ségesen?

Sok kérdésre mi magunk is meg tudjuk adni a választ, azonban vannak időnként olyan élethelyzetek, amikor bizony több információra, eligazodásra van szükségünk, mert nem látjuk pontosan, mit kell tennünk. Ebben a helyzetben tud a segítségünkre lenni egy ThetaHealing konzulens, aki segít megmutatni az elakadásunkat, vagy azt, hogy mivel nem akarunk szembenézni, illetve hogyan tudunk változtatni és érzelmileg áthangolódni az egészségesebb élet érdekében.

A nyílt előadás a ThetaHealing® módszerről és annak alkalmazásáról szól. Beszélünk az életünket meghatározó hitrendszerekről, ezekkel összefüggésben az ember működéséről, a betegségek kialakulásáról és tanítanivalójáról és magáról a legnagyobb misztériumról, AZ ÉLETRŐL is! Az előadás végén megtapasztalható lesz egy ThetaHealing® meditáció is.

A részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött! A részvételi szándékot kérjük, telefonos és e-mailes elérhetőség megadásával a spiritualcourse2023@gmail.com e-mail címre küldjétek el.

Helyszín: Kanada, Newmarket Ontario, 438 Park Avenue L3Y1W1, Public Libary.

Időpont: 2023. február 23. csütörtök 18:15-20:00

A ThetaHealing® rendszerét Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg, ma már a világ számos országában alkalmazzák. A ThetaHealing® egy gyors, hatékony módszer, képes azonnali változást hozni testi, lelki, szellemi, mentális szinten egyaránt. A nyílt előadás során lehetőség lesz megismerni a technikát, a térségben dolgozó néhány konzulenst és tapasztalataikat, továbbá a tanfolyami jelentkezések feltételeit is.

Tematika:

 • Winkler Móni és Boldog Attila ThetaHealing® instruktor és konzulens bemutatkozása
 • A ThetaHealing® módszerének ismertetése
 • A belső egyensúly és az egészség kapcsolata – avagy mit üzennek az egyes betegségek és tüneteik a számunkra?
 • ThetaHealing® tanfolyamok ismertetése és jelentkezési lehetőségek
 • ThetaHealing® meditáció

A ThetaHealing® módszerről:
A ThetaHealing® módszerének használatával az emberi agy théta frekvenciába kerül, amely egyrészt lehetővé teszi a magasabb energiákkal történő kapcsolódást, másrészt a tudatalatti tartalmak érzékelését, ezáltal lehetőség adódik a személyiségben lévő blokkok feltérképezésére, megértésére és feloldására. A ThetaHealing® technikai elemei megtanítják a Felettes Énünk, a Szellemi vezetőnk, a Forrásenergia érzékelését és az intuitív kapcsolódási módozatok általi spirituális munka végzését. Feltárulhatnak azok a gyökérproblémáink és a hozzájuk társuló hitrendszereink, amelyek gátolnak minket életvezetésünk során. A technika segítségével képesek vagyunk hit-és érzelemmunkát végezni, amelyek felszabadítóan, a változás erejével hatnak ránk.

Szeretettel várunk!
Winkler Mónika és Boldog Attila ThetaHealing® instruktor és konzulens

márc
2
csü
Ismerd meg önmagad játszmák nélkül – 10 alkalmas webinárium @ Online
márc 2 @ 18:00 – 20:00

Már Shakespeare is megírta, hogy „színház az egész világ és mi mindannyian szerepeket játszunk benne”. A kérdés csak az, hogy miért tesszük ezt?

Szeretettel invitálunk, az Ismerd meg önmagad önfejlesztő webinárium következő, 10 alkalmas programsorozatára, amelyben ezúttal az emberi játszmák működésével és feloldásával foglalkozunk, kommunikációs, illetve spirituális megközelítésből. A foglalkozásokon az elmélet elsajátítása mellett a gyakorlatban is lesz lehetőség beépíteni az egyes játszma típusok feloldási módozatait. A programok külön-külön, de akár egyben is látogathatók és utólag is visszanézhetők.

Személyes kapcsolatainkban gyakran óhatatlanul, mégis számos játszmában veszünk részt. Ezek a kommunikációs helyzetek sokszor automatikus reakciók következményei, anélkül alkalmazzuk, vagy szenvedjük el, hogy sokszor egyáltalán tudatosítanánk magunkban azt, ami valójában történik.

A bennünk fellépő igények, vágyak felismerése, felvállalása és kinyilvánítása a kommunikációnkon keresztül történik, azonban ez nem mindig könnyű feladat. Előfordul, hogy olyan távol kerülünk önmagunktól, hogy észre sem vesszük, hogy csak adunk, miközben mi alig kapunk, vagy akár képtelenek is vagyunk már befogadni. Nem látunk rá, de valamiért áldozati mintákat követünk, ami legtöbbször egy tudatalatti nyereség miatt adódik (pl. a sajnálat által energiát kapok).

Más esetekben lehetséges, hogy nem vesszük észre temperamentumunkat és akkor is mások fölé kerekedünk, amikor nem akarunk. Ezáltal dominanciára teszünk szert, s bizony, akár le is uralhatunk másokat.

Az emberi játszmák hétterében mindig az energiaszerzési vágy húzódik meg, ami nem szeretet, hanem erő alapon történik, így ezekben a kapcsolódásokban mindig lesz egy nyertes és egy vesztes fél. A programsorozat egyik fő célja, hogy megértsük, mi, mit, miért teszünk és ugyanígy, mi mozgat másokat a cselekvéseik során annak érdekében, hogy őszinte és szeretetteljes kapcsolatokat építhessünk ki és tarthassunk fent.

Az Ismerd meg önmagadat webinárium célja, hogy fejlessze az önismeretünket és megoldó kulcsokat adjon a bennünk lévő problémák kezelésére, a továbblépés lehetőségére és a másokkal történő hatékony együttműködésre, különféle spirituális és kommunikációs módszerek által. Hetente egy alkalommal, egy téma köré csoportosulva, online, Zoom programon keresztül biztosítjuk a programokhoz történő hozzáférést. Azok számára, akik minden foglalkozáson részt vesznek, külön Facebook csoportot hozunk létre, Ismerd meg önmagadat játszmák nélkül címmel, ahol az adások korlátlanul visszanézhetők.

Tematika:

 1. A játszmaelmélet alapjai, a személyközi interakciók működése és egymásra hatása – január 26. csütörtök, 18:00
 2. A szerepkonfliktusok feloldási módozatai – Bemutató gyakorlat és szituációs feladatok – február 2. csütörtök, 18:00
 3. A „Szegény-én” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – február 9. csütörtök, 18:00
 4. Az „Uralkodó/Elnyomó” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – február 15. szerda, 18:00
 5. A „Zárkózott” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – február 23. csütörtök, 18:00
 6. A „Vallató” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – március 2. csütörtök, 18:00
 7. Tömegmanipulációs eszközök, a „nyáj-hatás” – március 9. csütörtök, 18:00
 8. A „Véleményvezérek” által alkalmazott manipulációs technikák és feloldási aspektusaik – március 16. csütörtök, 18:00
 9. A „Gyáva nyúl” játszma hatása és feloldási aspektusai – március 23. csütörtök, 18:00
 10. Globális hatalmi játszmák elve és feloldási lehetőségei – március 30. csütörtök, 18:00

Helyszín: Zoom

Időtartam: 2023. január 26 – március 30.

Részvételi díj: 50.000 Ft/10 alkalom, amennyiben az aktuális programsorozat mindegyik alkalmán részt veszel, egyébként 10.000 Ft/alkalom. A részvételi díjat banki átutalással, legkésőbb a foglalkozás kezdete előtti napon kérjük kiegyenlíteni.

Páros kedvezmény: abban az esetben, ha a foglalkozás ideje alatt partnereddel egy számítógépet használtok, úgy csak egy részvételi díjat kell fizetnetek.

Jelentkezés: info@winklermoni.hu, info@kisslaszlo.info vagy Messenger üzenet

A foglalkozást tartják: Kiss László és Winkler Móni személyiségfejlesztéssel foglalkozó szakemberek.

márc
9
csü
Ismerd meg önmagad játszmák nélkül – 10 alkalmas webinárium @ Online
márc 9 @ 18:00 – 20:00

Már Shakespeare is megírta, hogy „színház az egész világ és mi mindannyian szerepeket játszunk benne”. A kérdés csak az, hogy miért tesszük ezt?

Szeretettel invitálunk, az Ismerd meg önmagad önfejlesztő webinárium következő, 10 alkalmas programsorozatára, amelyben ezúttal az emberi játszmák működésével és feloldásával foglalkozunk, kommunikációs, illetve spirituális megközelítésből. A foglalkozásokon az elmélet elsajátítása mellett a gyakorlatban is lesz lehetőség beépíteni az egyes játszma típusok feloldási módozatait. A programok külön-külön, de akár egyben is látogathatók és utólag is visszanézhetők.

Személyes kapcsolatainkban gyakran óhatatlanul, mégis számos játszmában veszünk részt. Ezek a kommunikációs helyzetek sokszor automatikus reakciók következményei, anélkül alkalmazzuk, vagy szenvedjük el, hogy sokszor egyáltalán tudatosítanánk magunkban azt, ami valójában történik.

A bennünk fellépő igények, vágyak felismerése, felvállalása és kinyilvánítása a kommunikációnkon keresztül történik, azonban ez nem mindig könnyű feladat. Előfordul, hogy olyan távol kerülünk önmagunktól, hogy észre sem vesszük, hogy csak adunk, miközben mi alig kapunk, vagy akár képtelenek is vagyunk már befogadni. Nem látunk rá, de valamiért áldozati mintákat követünk, ami legtöbbször egy tudatalatti nyereség miatt adódik (pl. a sajnálat által energiát kapok).

Más esetekben lehetséges, hogy nem vesszük észre temperamentumunkat és akkor is mások fölé kerekedünk, amikor nem akarunk. Ezáltal dominanciára teszünk szert, s bizony, akár le is uralhatunk másokat.

Az emberi játszmák hétterében mindig az energiaszerzési vágy húzódik meg, ami nem szeretet, hanem erő alapon történik, így ezekben a kapcsolódásokban mindig lesz egy nyertes és egy vesztes fél. A programsorozat egyik fő célja, hogy megértsük, mi, mit, miért teszünk és ugyanígy, mi mozgat másokat a cselekvéseik során annak érdekében, hogy őszinte és szeretetteljes kapcsolatokat építhessünk ki és tarthassunk fent.

Az Ismerd meg önmagadat webinárium célja, hogy fejlessze az önismeretünket és megoldó kulcsokat adjon a bennünk lévő problémák kezelésére, a továbblépés lehetőségére és a másokkal történő hatékony együttműködésre, különféle spirituális és kommunikációs módszerek által. Hetente egy alkalommal, egy téma köré csoportosulva, online, Zoom programon keresztül biztosítjuk a programokhoz történő hozzáférést. Azok számára, akik minden foglalkozáson részt vesznek, külön Facebook csoportot hozunk létre, Ismerd meg önmagadat játszmák nélkül címmel, ahol az adások korlátlanul visszanézhetők.

Tematika:

 1. A játszmaelmélet alapjai, a személyközi interakciók működése és egymásra hatása – január 26. csütörtök, 18:00
 2. A szerepkonfliktusok feloldási módozatai – Bemutató gyakorlat és szituációs feladatok – február 2. csütörtök, 18:00
 3. A „Szegény-én” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – február 9. csütörtök, 18:00
 4. Az „Uralkodó/Elnyomó” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – február 15. szerda, 18:00
 5. A „Zárkózott” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – február 23. csütörtök, 18:00
 6. A „Vallató” játszma megnyilvánulása és feloldási aspektusai – március 2. csütörtök, 18:00
 7. Tömegmanipulációs eszközök, a „nyáj-hatás” – március 9. csütörtök, 18:00
 8. A „Véleményvezérek” által alkalmazott manipulációs technikák és feloldási aspektusaik – március 16. csütörtök, 18:00
 9. A „Gyáva nyúl” játszma hatása és feloldási aspektusai – március 23. csütörtök, 18:00
 10. Globális hatalmi játszmák elve és feloldási lehetőségei – március 30. csütörtök, 18:00

Helyszín: Zoom

Időtartam: 2023. január 26 – március 30.

Részvételi díj: 50.000 Ft/10 alkalom, amennyiben az aktuális programsorozat mindegyik alkalmán részt veszel, egyébként 10.000 Ft/alkalom. A részvételi díjat banki átutalással, legkésőbb a foglalkozás kezdete előtti napon kérjük kiegyenlíteni.

Páros kedvezmény: abban az esetben, ha a foglalkozás ideje alatt partnereddel egy számítógépet használtok, úgy csak egy részvételi díjat kell fizetnetek.

Jelentkezés: info@winklermoni.hu, info@kisslaszlo.info vagy Messenger üzenet

A foglalkozást tartják: Kiss László és Winkler Móni személyiségfejlesztéssel foglalkozó szakemberek.