Lépj ki a szorongásokból – negyedik alkalom: Kiút a félelemből és a kishitűségből adódó szorongásokból

Mikor:
2023.12.09. @ 14:00 – 19:00
2023-12-09T14:00:00+01:00
2023-12-09T19:00:00+01:00
Hol:
Siófok Kiliti
8600 Siófok
Vadvirág utca
Költség:
12000
Kontakt személy:
Winkler Mónika Theta Healing® tanár és konzulens Életvezetési speciális tanácsadó Metafizikai tréner, oktató Grafológus, rajzelemző
+3630/435-8612
Fel akarod végre vállalni, ami benned van, de valahogy nem mered?
Előfordul, hogy lefagysz és egyszerűen képtelen vagy cselekedni?
Tudni akarod, hogyan küzdheted le és léphetsz ki a szorongásaidból?
A következő, 4 alkalmas, személyes részvétellel zajlódó programsorozaton a szorongások és a hozzájuk tartozó negatív megküzdési stratégiák oldásával foglalkozunk.
Az első alkalommal a megfelelésekhez tartozó szorongásokat derítjük fel és oldjuk a hozzájuk tartozó gátló működéseinket. Második alkalommal a kontrollból, irányításból eredő szorongásokat gyűjtjük össze és engedjük el az ehhez kapcsolódó negatív kódjainkat. Harmadik alkalommal az aggódásból fakadó szorongásos folyamatokat vesszük végig és írjuk felül annak érdekében, hogy a megengedéshez és a belső stabilitáshoz eljuthassunk. Negyedik alkalommal a kishitűséghez és a belső félelmekhez kapcsolódó szorongásokat vizsgáljuk meg és oldjuk fel azért, hogy a belső biztonság állapotába kerülhessünk.
Az elméleti információk elsajátításához gyakorlati feladatok is hozzájárulnak majd a programsorozaton. Témakörtől függően, lesznek szituációs gyakorlatok, kérdezz-felelek típusú „játékok”, kerekasztal beszélgetések, továbbá minden foglalkozáshoz tartozik egy külön arra az alkalomra készített belső utazás élmény is. A foglalkozások nem (teljesen) egymásra épülnek, ezért külön-külön és együttesen is látogathatók.
NEGYEDIK ALKALOM: Kiút a félelemből és a kishitűségből adódó szorongásokból
Minél kevésbé hisz valaki önmagában, annál több félelme lesz, amivel meg kell küzdenie. Minél kisebbnek és kevesebbnek látjuk magunkat a világban, a világ annál nagyobb és ijesztőbb lesz. A jó hír az, hogy ezen lehet változtatni és meg lehet találni a helyünket a világban! Mindenkiben van érték, tehetség, valami plusz, különleges, ami másban nincsen meg és csak az ő esszenciájához tartozik, csak nem mindenki találja meg ezt rögtön magában. Az utolsó alkalommal végigvesszük a kishitűséggel és a félelmekkel kapcsolatos szorongások típusait, megnyilvánulási formáit és oldjuk őket annak érdekében, hogy minél nagyobb belső biztonságra tehessünk szert.
Tematika:
  • A kishitűséghez tartozó szorongások megnyilvánulásai, tünetei
  • A kishitűséghez párosuló félelmek előfordulása, a felszámolás lehetőségei
  • Hol és miért veszítettem el a kapcsolatomat a saját értékességemmel, jóságommal?
  • „A világ nagy, én kicsi vagyok” benyomás mögött megbúvó okok felderítése és oldása
  • Önmagunk biztonságba helyezésének módjai
  • Belső biztonság meditáció

Időpont: 2023. december 9. szombat, 14:00

Helyszín: Siófok-Kiliti

Részvételi díj: 12.000 Ft/fő

Jelentkezés: info@winklermoni.hu vagy Messenger üzenet

Szeretettel várlak:
Winkler Móni
Életviteli tanácsadó
Theta Healing instruktor és konzulens
Metafizikai tréner, oktató
Grafológus és Rajzelemző