Lépj ki a szorongásokból – második alkalom: kiút a kontrollból és az irányításból

Mikor:
2023.11.11. @ 14:00 – 19:00
2023-11-11T14:00:00+01:00
2023-11-11T19:00:00+01:00
Hol:
Siófok Kiliti
8600 Siófok
Vadvirág utca
Költség:
12000
Kontakt személy:
Winkler Mónika Theta Healing® tanár és konzulens Életvezetési speciális tanácsadó Metafizikai tréner, oktató Grafológus, rajzelemző
+3630/435-8612
Fel akarod végre vállalni, ami benned van, de valahogy nem mered?
Előfordul, hogy lefagysz és egyszerűen képtelen vagy cselekedni?
Tudni akarod, hogyan küzdheted le és léphetsz ki a szorongásaidból?
A következő, 4 alkalmas, személyes részvétellel zajlódó programsorozaton a szorongások és a hozzájuk tartozó negatív megküzdési stratégiák oldásával foglalkozunk.
Az első alkalommal a megfelelésekhez tartozó szorongásokat derítjük fel és oldjuk a hozzájuk tartozó gátló működéseinket. Második alkalommal a kontrollból, irányításból eredő szorongásokat gyűjtjük össze és engedjük el az ehhez kapcsolódó negatív kódjainkat. Harmadik alkalommal az aggódásból fakadó szorongásos folyamatokat vesszük végig és írjuk felül annak érdekében, hogy a megengedéshez és a belső stabilitáshoz eljuthassunk. Negyedik alkalommal a kishitűséghez és a belső félelmekhez kapcsolódó szorongásokat vizsgáljuk meg és oldjuk fel azért, hogy a belső biztonság állapotába kerülhessünk.
Az elméleti információk elsajátításához gyakorlati feladatok is hozzájárulnak majd a programsorozaton. Témakörtől függően, lesznek szituációs gyakorlatok, kérdezz-felelek típusú „játékok”, kerekasztal beszélgetések, továbbá minden foglalkozáshoz tartozik egy külön arra az alkalomra készített belső utazás élmény is. A foglalkozások nem (teljesen) egymásra épülnek, ezért külön-külön és együttesen is látogathatók.
MÁSODIK ALKALOM: Kiút a kontroll és az irányítás alapú szorongásokból
A túlzott mértékű kontroll és irányítás egy belső feszítő, szorító érzetet hoz magával, amitől a személyiség megnyilvánulásai gyakran, akaratán kívül is merevek, feszesek, „görcsösek”, vagy „katonásak”. Minél nagyobb a kontroll, annál erősebb a belső szorítás és az általa keletkező szorongás, amit az illető még nagyobb kontrollal próbál ellensúlyozni, de ez így, mint egy ördögi kör, ismétlődik tovább. Ezen a workshopon felderítjük a túlzott mértékű kontroll és irányítás okait, oldjuk a korábbi veszteség élményeket és csalódásokat, valamint elindulunk a megengedés felé.
Tematika:
  • A kontrollhoz tartozó szorongások megnyilvánulásai, tünetei
  • Mi az egészséges (ön)kontroll és mikortól működik már ellenem?
  • Irányítás vagy megengedés: mikor, melyiket válasszam?
  • Mi a különbség, irányítás és vezetés között?
  • „Csak magamban bízhatok”, „csak akkor van megcsinálva valami, ha azt én csinálom” hitrendszerek mögött megbúvó mintázatok
  • Megengedés meditáció

Időpont: 2023. november 11. szombat 14:00

Helyszín: Siófok-Kiliti

Részvételi díj: 12.000 Ft/fő

Jelentkezés: info@winklermoni.hu vagy Messenger üzenet

Szeretettel várlak:
Winkler Móni
Életviteli tanácsadó
Theta Healing instruktor és konzulens
Metafizikai tréner, oktató
Grafológus és Rajzelemző