Lépj ki a szorongásokból – harmadik alkalom: Kiút az aggódás alapú szorongásból

Mikor:
2023.11.25. @ 14:00 – 19:00
2023-11-25T14:00:00+01:00
2023-11-25T19:00:00+01:00
Hol:
Siófok Kiliti
8600 Siófok
Vadvirág utca
Költség:
12000
Kontakt személy:
Winkler Mónika Theta Healing® tanár és konzulens Életvezetési speciális tanácsadó Metafizikai tréner, oktató Grafológus, rajzelemző
+3630/435-8612
Fel akarod végre vállalni, ami benned van, de valahogy nem mered?
Előfordul, hogy lefagysz és egyszerűen képtelen vagy cselekedni?
Tudni akarod, hogyan küzdheted le és léphetsz ki a szorongásaidból?
A következő, 4 alkalmas, személyes részvétellel zajlódó programsorozaton a szorongások és a hozzájuk tartozó negatív megküzdési stratégiák oldásával foglalkozunk.
Az első alkalommal a megfelelésekhez tartozó szorongásokat derítjük fel és oldjuk a hozzájuk tartozó gátló működéseinket. Második alkalommal a kontrollból, irányításból eredő szorongásokat gyűjtjük össze és engedjük el az ehhez kapcsolódó negatív kódjainkat. Harmadik alkalommal az aggódásból fakadó szorongásos folyamatokat vesszük végig és írjuk felül annak érdekében, hogy a megengedéshez és a belső stabilitáshoz eljuthassunk. Negyedik alkalommal a kishitűséghez és a belső félelmekhez kapcsolódó szorongásokat vizsgáljuk meg és oldjuk fel azért, hogy a belső biztonság állapotába kerülhessünk.
Az elméleti információk elsajátításához gyakorlati feladatok is hozzájárulnak majd a programsorozaton. Témakörtől függően, lesznek szituációs gyakorlatok, kérdezz-felelek típusú „játékok”, kerekasztal beszélgetések, továbbá minden foglalkozáshoz tartozik egy külön arra az alkalomra készített belső utazás élmény is. A foglalkozások nem (teljesen) egymásra épülnek, ezért külön-külön és együttesen is látogathatók.
HARMADIK ALKALOM: Kiút az aggódás alapú szorongásból
Ezen az alkalmon az aggódásból eredő szorongásos működéseket, reakciókat, tüneteket vesszük végig és azonosítjuk be, hol alkalmazhatjuk mi az életünkben. Megtanuljuk, hogyan lehet felismerni, kezelni, de akár gyakorlással meg is előzni az ezzel kapcsolatos szorongásos megéléseinket. Sok családban az aggódás megélése a szeretethez van hozzá kódolva. Emiatt sokszor nem merünk aggódás nélkül másokhoz viszonyulni, nehogy a szeretetünket „gyengének” érezzék. Megvizsgáljuk, hogyan lehet aggódás nélkül szeretni és milyen módon lehet eljutni „önmagunk megtartásának az állapotába”.
Tematika:
  • Az aggódáshoz tartozó szorongások megnyilvánulásai, tünetei
  • Van-e egészséges aggódás?
  • A rábiztosítás, a túlbiztosítás jelei, felismerésük és kezelésük különböző személyiségfejlesztő módszerek alapján
  • Hogyan lehet aggódás nélkül szeretni?
  • Amikor önmagam támasza vagyok – avagy, mi kell ahhoz, hogy meg tudjam magamat tartani?
  • Önmagam megtartása meditáció

Időpont: 2023. november 25. szombat 14:00

Helyszín: Siófok-Kiliti

Részvételi díj: 12.000 Ft/fő

Jelentkezés: info@winklermoni.hu vagy Messenger üzenet

Szeretettel várlak:
Winkler Móni
Életviteli tanácsadó
Theta Healing instruktor és konzulens
Metafizikai tréner, oktató
Grafológus és Rajzelemző