Csakra meditáció, energiaközpontjaink oldása és összehangolása – Siófok

Mikor:
2023.10.16. @ 18:00 – 19:45
2023-10-16T18:00:00+02:00
2023-10-16T19:45:00+02:00
Hol:
Siófok Kiliti
8600 Siófok
Vadvirág utca
Költség:
3000
Kontakt személy:
Winkler Mónika Theta Healing® tanár és konzulens Életvezetési speciális tanácsadó Metafizikai tréner, oktató Grafológus, rajzelemző
+3630/435-8612
A jelenlegi meditációs foglalkozás a csakrák világába kalauzol el minket. Feltérképezzük a bennünk lévő energiaközpontok működését, oldjuk a felszínre kerülő blokkokat, majd a meditáció végén a csakráink harmonizálása is megtörténik.
Testünk energiaháztartását a spirituális nézetek szerint 7 fő életerő-energiaközpont biztosítja, amelyek a gerincoszlop mentén, egymás fölött helyezkednek el és kapcsolatban állnak a szerveinkkel, az idegrendszerünkkel és az idegpályáinkkal. Ezeket az energiaközpontokat úgynevezett csakráknak hívják. A csakra szó jelentése: forgó kerék. A csakrák a prána, vagy az energiatestként emlegetett életerő átvivői. Alulról felfelé haladva a 7 fő csakra: gyökércsakra, szakrális csakra, napfonat csakra, szívcsakra, torokcsakra, homlokcsakra és koronacsakra.
Egyes csakrákhoz különböző tulajdonságok és jellemzők tartoznak fiziológiai, lelki és szellemi szinten. Az alsó csakrák az ösztön energiák áramlásához járulnak hozzá, úgy, mint erő, biztonság, bizalom, valamint az identitással kapcsolatos megéléseket segítik elő (női és férfi energiák). A középső csakra az érzelmi minőségek megélésében játszik meghatározó szerepet, különös tekintettel a szeretethez történő kapcsolódásra, valamint hídként, összekötőként funkciónál az alsó három és a felső három csakra közötti energiaáramlásában. A felső három csakra a hitelességhez, az integritáshoz, a tisztánlátáshoz és a belső bölcsességhez kapcsolódik. Ebből is látszik, hogy a csakrák energetikai működése az alapvető fiziológiai biztonságtól és a hovatartozástól, az önbecsüléstől, az önmegvalósítástól és végül az önátadásig áramlik.
Helyszín: Siófok-Kiliti
Időpont: 2023. október 16. hétfő, 18:00
Részvételi díj: 3000 Ft/fő
Jelentkezés: info@winklermoni.hu vagy Messenger üzenet
Jó idő esetén a foglalkozás szabadtéren lesz megtartva!
Szeretettel várlak:
Winkler Móni
Életviteli tanácsadó
Theta Healing instruktor és konzulens
Metafizikai tréner, oktató
Grafológus és Rajzelemző