ThetaHealingⓇ Nyílt Nap díjmentes – online

Mikor:
2020.09.19. @ 11:00 – 18:00
2020-09-19T11:00:00+02:00
2020-09-19T18:00:00+02:00
Hol:
Online
Zoom
Költség:
Ingyenes
Kontakt személy:
Winkler Mónika és Kiss László ThetaHealing Instructorok & Konzulensek
ThetaHealing® Nyílt Nap online – egy lehetőség, hogy kényelmesen, akár az otthonodban megismerd a ThetaHealingⓇ világát!
Szeretnéd jobban érteni és érezni a világ és önmagad működését? Változtatnál, de nem tudod, hogyan tedd meg? Megtanulnál egy hatékony spirituális filozófiát és mellette olyan módszereket, amikkel képes vagy a Számodra szükségtelenné vált érzéseket, fájdalmakat oldani, feldolgozni és elengedni? Akkor gyere el és ismerd meg a ThetaHealing® módszerének alkalmazását.
A részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött! A részvételi szándékot kérjük, e-mail cím megadásával az info@winklermoni.hu e-mail címre vagy Messenger üzenetben küldjétek el.
A ThetaHealing® rendszerét Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg, ma már a világ számos országában alkalmazzák. A ThetaHealing® egy gyors, hatékony módszer, képes azonnali gyógyulást hozni testi, lelki, szellemi, mentális szinten egyaránt. A nyílt nap során lehetőség lesz megismerni a technikát, a térségben dolgozó konzulenseket és tapasztalataikat, a tanfolyami jelentkezések feltételeit, valamint előzetes bejelentkezés és a férőhelyek számának függvényében egy díjmentes konzultáció igénybe vételére is lesz mód.
Tematika:
  • Winkler Móni és Kiss László ThetaHealing® tanár és konzulens bemutatkozása
  • A ThetaHealing® módszerének ismertetése
  • ThetaHealing® Konzulensek bemutatkozása
  • ThetaHealing® tanfolyamok ismertetése és a jelentkezési lehetőségek
  • ThetaHealing® konzultációs lehetőség online – előzetes regisztráció alapján
A ThetaHealing® módszerről:
A ThetaHealing® módszerének használatával az emberi agy théta frekvenciába kerül, amely egyrészt lehetővé teszi a magasabb energiákkal történő kapcsolódást, másrészt a tudatalatti tartalmak érzékelését, ezáltal lehetőség adódik a személyiségben lévő blokkok feltérképezésére, megértésére és feloldására. A ThetaHealing® technikai elemei megtanítják a Felettes Énünk, a Szellemi vezetőnk, a Forrásenergia érzékelését és az inuitív kapcsolódási módozatok általi spirituális munka végzését. Feltárulhatnak azok a gyökérproblémáink és a hozzájuk társuló hitrendszereink, amelyek gátolnak minket életvezetésünk során. A technika segítségével képesek vagyunk hit-és érzelemmunkát végezni, amelyek felszabadítóan, a változás erejével hatnak ránk.
Nagyon fontos alapvetése a módszernek, hogy betegségek esetében nem javasolja az orvosi kezelések elhagyását, sőt, minden, a szervezet regenerálódását segítő eljárást támogat. Ezenkívül fontos, hogy a ThetaHealing® nem kötődik semmilyen vallási irányzathoz, nemre, korra és faji hovatartozástól függetlenül bárki kipróbálhatja, vagy el is sajátíthatja az alkalmazását.
A ThetaHealing® elsajátításával és használatával megismerjük önmagunkat, embertársainkat, az állatokat, a növényeket, valamint a látható és a láthatatlan világ összefüggéseit. Megtanulunk olyan technikákat, amelyekkel egyszerűbben, hatékonyabban és gyorsabban ráláthatunk problémáinkra és megoldhatjuk őket. Fejlődik intuíciós érzékünk, a világról alkotott szemléletünk és a Mindenség Teremtőjével való kapcsolatunk is erősödik. Feltérképezzük a különféle agyhullámokat, (különös tekintettel a Théta agyhullámra), a négy szinten található programokat és a hozzájuk kapcsolódó hitrendszereket. Megszerzett ismereteinkhez beépítjük a gyökérproblémák megtalálására szolgáló úgynevezett “ásás” technikáját. Számos spirituális fogalom is tisztázásra kerül. Szó lesz többek között a gondolatok és a szavak erejéről, a sejtszintű kommunikációról, a kozmikus tudatosságról, a csakrákról és működésükről, valamint megannyi más, izgalmas témáról, amelyek mind hozzájárulhatnak sikeres életvezetésünkhöz és pozitív gondolkodásunk kialakításához
A ThetaHealing® Alaptanfolyamon teljesítése után a THInK (ThetaHealing Institute of Knowledge) által nemzetközileg elismert tanúsítvány szerezhető. A ThetaHealing® Haladó tanfolyam pedig jogosulttá teszi azokat, akik elvégzik, a hivatalos ThetaHealing® Konzultáció végzésére.
Az esemény, online, az előzetes regisztráció után kapott Zoom linken lesz elérhető.
Szeretettel várunk!
Winkler Móni és Kiss László
ThetaHealing® tanár és konzulens