Theta Healing Teremtés és Bőség tanfolyam

Mikor:
2021.03.15. @ 10:00 – 2021.03.16. @ 17:00
2021-03-15T10:00:00+01:00
2021-03-16T17:00:00+01:00
Hol:
Siófok
Siófok
Vadvirág utca
Kontakt személy:
Winkler Móni Életviteli tanácsadó Theta Healing instruktor és konzulens Metafizikai tréner, oktató Grafológus és Rajzelemző
+3630/435-8612

A Theta Healing Teremtés és Bőség tanfolyam abban segít, hogy megtaláljuk és feloldhassuk azokat a blokkjainkat, amelyek gátolják az életünk folyamataiban történő kiteljesedést, a siker elérését, vagy megtartását. A tanfolyam nem csak az anyagi világban történő bőség megteremtésének lehetőségével foglalkozik, hanem az érzelmi, mentális színterünkben történő kiteljesedést is támogatja.

A képzés során végigvesszük a teremtési folyamatok aspektusait, szó lesz a félelem alapú vonzásról és átkonvertálásáról pozitív teremtési folyamattá. Feltérképezzük az izomtesztelés módszerével azokat a blokkjainkat, amelyek tudat alatt gátolhatnak minket a bőség elérésében és többszintű ásási folyamatokkal pozitív mintákká alakítjuk át őket. (Ehhez egy több, mint száz hitrendszert tartalmazó gyűjtemény tesztelése is tartozik.) Bővül a manifesztációs munkavégzés lehetősége, új ismeretekre tehetünk szert speciális meditációs gyakorlatokkal, továbbá a manifesztációs ásással kapcsolatos tudásunk is gyarapodik. Tanulunk a pénz numerológiájáról, a szegénység és a gazdagság hátterében működő lelki meggyőződésekről, a túlzott spórolás és a túlköltekezés blokkjairól, illetve azok megszüntetésének módozatairól.

Külön tárgyaljuk a bőséget akadályozó generációs és történelmi szintű hitrendszereket, valamint azok kapcsolódásait. Foglalkozunk az életünkben jelen lévő Isteni Időzítések -”küldetések”- hatásával és a hozzá történő kapcsolódással. Az elméleti alapokon túl, számtalan gyakorlati feladattal lesz módunk dolgozni önmagunk és mások fejlődésének érdekében.

A tanfolyam elvégzésének alapfeltétele: Theta Healing Alap, Theta Healing Haladó és Theta Healing Ássunk mélyebbre tanfolyam konzulensi képesítés megléte.

A tanfolyam hivatalos ára: 345 Euró (125 000 ft), Ismétlők számára 50%-os kedvezmény! A képzési ár magában foglalja a hivatalos munkafüzetet és az oklevelet is.

Időpont: 2021. március 15-26

Helyszín: Budapest

Jelentkezés: info@winklermoni.hu, vagy Messenger üzenet2017-ben Vianna Stibal – a módszer alapítója – visszahívta a nemzetközi fordításokat és változtatásokat eszközölt a korábbi tanfolyam gyakorlati és tudásanyagában. Ennek okán Ismétlők számára is ajánlott a tanfolyam elvégzése. Az ismétléssel kapcsolatos lehetőségekről az info@winklermoni.hu e-mail címen bővebb felvilágosítás kérhető.

A tanfolyam tematikája:

Manifesztálás letöltései Théta állapotban
A teremtési folyamatok áttekintése
A bőséget akadályozó blokkok felderítése és felülírása
Traumák kivetülése a vonzásunkra és feloldási módozatai
Újfajta manifesztációs munkák: bővül az ásási ismeretünk és két új meditációs gyakorlattal is gazdagodunk
A pénz numerológiája
Isteni Időzítés a teremtés és a bőség aspektusaiból
Izomtesztelési gyakorlatok (Vianna Stibal praxisában tapasztaltak alapján több, mint 100 hitrendszer tesztelése)
Theta Healing Bőségteremtő meditáció teljes folyamata
A szavak ereje: segítő és gátló szavaink a kommunikációban
Tér- és tárgykezelés a bőség vonzásának emelésére
Generációs és történelmi hitrendszerek feltérképezése és feloldása
Manifesztációs munkák a gyakorlatban: egyéni és páros gyakorlati feladatok végzése
Pénz áldásának gyakorlata

 

Jelentkezés a tanfolyamra

 

Várunk Szeretettel:
Móni és Laci