Theta Healing庐 Fejleszd a kapcsolataidat – Te 茅s a Teremt艖 tanfolyam – Si贸fokon

Mikor:
2022.10.08. @ 10:00 鈥 2022.10.09. @ 17:00
2022-10-08T10:00:00+02:00
2022-10-09T17:00:00+02:00
Hol:
Si贸fok Kiliti
Si贸fok
Vadvir谩g utca
K枚lts茅g:
125.000 HUF
Kontakt szem茅ly:
Winkler M贸nika Theta Healing庐 tan谩r 茅s konzulens 脡letvezet茅si speci谩lis tan谩csad贸 Metafizikai tr茅ner, oktat贸 Grafol贸gus, rajzelemz艖
+3630/435-8612

A Theta Healing庐 Fejleszd a kapcsolataidat – Te 茅s a Teremt艖 tanfolyam 2018. febru谩r elej茅n deb眉t谩lt el艖sz枚r Mexik贸ban, mint a Theta Healing庐 tanfolyamok 煤jabb gy枚ngyszeme. V谩rhat贸 a DNS4 tanfolyam elk茅sz眉l茅se, amely elv茅gz茅s茅nek el艖felt茅tele lesz a Theta Healing庐 Fejleszd a kapcsolataidat – Te 茅s a Teremt艖 szemin谩rium.

A tanfolyam nagyban hozz谩j谩rul, hogy meg茅rts眉k a mindens茅get k枚rbevev艖 energi谩t, felismerj眉k, mikor kapcsol贸dunk val贸ban a forr谩senergi谩hoz 茅s ez谩ltal megtanulhassuk, hogyan 茅lj眉k meg az Egys茅get. Dolgozunk azokon a hiedelmeinken 茅s blokkjainkon, amelyek 茅let眉nk t谩rsteremt艖i min艖s茅g茅t g谩tolhatj谩k. R茅szletesen bemutat谩sra ker眉lnek a tudatos 茅s a tudatalatti tagoz贸d谩saink, ez谩ltal egy sokkal m茅lyebb meg茅rt茅st nyer眉nk 枚nmagunk megismer茅se ter茅n. A jelenlegi Alap-T枚rt茅nelmi-Gener谩ci贸s-Lelki szintek tov谩bbi 4 alszintre oszt贸dnak, ami nagyban seg铆ti a benn眉nk kialakul贸 tudatalatti hitrendszerek meg茅rt茅s茅t 茅s kezel茅s茅t.

A k茅pz茅s sor谩n t枚bb 煤j gyakorlatot is tanulunk, amelyek n枚velik az 枚nmunka 茅s a m谩sokkal v茅gzett konzult谩ci贸k hat茅konys谩g谩t. A m贸dszer egyik f艖 v铆vm谩ny谩t, az “谩s谩s” ismeret茅t 茅s alkalmaz谩s谩t egy eg茅szen 煤j 茅s j贸val r枚videbb metodika ment茅n lesz m贸d elsaj谩t铆tani. Ez alapj谩n a gy枚k茅rprobl茅m谩k felt茅rk茅pez茅s茅nek ideje a kor谩bbiakhoz k茅pest nagyban lecs枚kken. A tanfolyam seg铆t bekalibr谩lni a l茅tez茅s s铆kjainak energiamint谩zatait, ez谩ltal 枚szt枚n枚sen be茅p眉l a felismer茅s眉k k茅pess茅ge.

HELYSZ脥N: Si贸fok-Kiliti

Jelentkez茅s m贸dja: elektronikus lev茅l k眉ld茅se az info@winklermoni.hu e-mail c铆mre.

R茅szv茅teli d铆j: 125.000 Ft, amely a Theta Healing庐 K枚zpont 谩ltal hivatalosan meghat谩rozott 谩r. A r茅szv茅teli d铆j mag谩ban foglalja a tank枚nyvet, munkaf眉zetet, tan煤s铆tv谩nyt 茅s a helysz铆nen napk枚zbeni ropogtatnival贸, 眉dit艖, tea 茅s k谩v茅 fogyaszt谩st is.

脰szt枚nd铆jr贸l, vagy r茅szletfizet茅si lehet艖s茅gr艖l e-mailben kaphatsz b艖vebb felvil谩gos铆t谩st.

Tematika:

  • A Mindens茅g Teremt艖j茅nek, a Forr谩senergi谩nak term茅szete
  • Kommunik谩ci贸 a Teremt艖vel
  • A vil谩gos 眉zenetek
  • 脰nmunka partnerrel
  • Egy 煤j megk枚zel铆t茅si 谩s谩si m贸dozat
  • A Szupersz谩m铆t贸g茅p-agy: a tudatos 茅s a tudatalatti r茅szeink tagoz贸d谩sai
  • Elme-煤jraind铆t谩si gyakorlat
  • Alap-Lelki-Genetikai-T枚rt茅nelmi szintek 茅s alszintjeik
  • Isteni id艖z铆t茅s

 

Jelentkez茅s a tanfolyamra

 

Szeretettel v谩rlak:

Winkler M贸nika
Theta Healing instruktor 茅s konzulens