Theta Healing庐 脕llat szemin谩rium Si贸fok

Mikor:
2022.07.30. @ 10:00 鈥 2022.07.31. @ 17:00
2022-07-30T10:00:00+02:00
2022-07-31T17:00:00+02:00
Hol:
Si贸fok Kiliti
Si贸fok
Vadvir谩g utca
K枚lts茅g:
125.000 HUF
Kontakt szem茅ly:
Winkler M贸nika 茅s Kiss L谩szl贸 ThetaHealing Instructorok & Konzulensek
+3630/435-8612

Szeretettel v谩runk a Theta Healing 脕llat szemin谩riumon, Si贸fokon, amely ez煤ttal Kiss L谩szl贸 Theta Healing instruktor t谩rsam k枚zrem疟k枚d茅s茅vel val贸sul meg.?

鈥濧z 谩llatok a Felt茅tel N茅lk眉li Szeretet megtestes铆t艖i. Szavak helyett 茅rz茅sekkel kommunik谩lnak, k茅pzelettel rendelkeznek 茅s j贸 a probl茅mamegold贸 k茅pess茅g眉k is. Sokkal t枚bbet tanulhatunk t艖l眉k, ha megismerj眉k 艖ket, mint azt gondoln谩nk鈥. (Vianna Stibal, a Theta Healing m贸dszer alap铆t贸ja, 2018. m谩rcius 25., Sv谩jc, Saint Gallen)

A Theta Healing m贸dszer k眉l枚n k茅pz茅s keret茅ben kalauzol el minket az 谩llatok vil谩g谩ba, amely sor谩n meg茅rthetj眉k, hogy az 谩llatok, milyen nagy tan铆t贸i az emberis茅gnek. Felt茅rk茅pezz眉k az 谩llati fajok m疟k枚d茅s茅t, tanulm谩nyozzuk az 谩llati energiamint谩zatokat 茅s t枚bb spiritu谩lis kapcsol贸d谩si m贸dozatot is tanulunk az 谩llatokkal t枚rt茅n艖 intuit铆v munka hat茅konyabb谩 t茅tel茅re. K眉l枚n kit茅r眉nk egyes fajok saj谩t, 枚szt枚n枚s gy贸gy铆t贸i k茅pess茅geire 茅s azok m疟k枚d茅s茅re. Megtanuljuk, hogyan 茅rdemes hit-茅s 茅rzelemmunk谩t v茅gezni az 谩llatokkal, mik茅nt m疟k枚dik a szkennel茅s眉k.

A szemin谩rium nem csak az 谩llatokr贸l sz贸l, hanem az 枚szt枚n energi谩r贸l 茅s annak mechanizmus谩r贸l. Manaps谩g hajlamosak vagyunk lebecs眉lni az 枚szt枚n枚k m疟k枚d茅s茅t, pedig alapvet艖 emberi mivoltunkhoz hozz谩tartozik 茅s kiemelked艖 szerepe van a t煤l茅l茅sben, a d枚nt茅seinkben, a (p谩r)kapcsolatainkban 茅s a viselked茅s眉nkben. Ennek ok谩n lehet艖s茅g眉nk lesz a benn眉nk m疟k枚d艖 枚szt枚n er艖ket is felkutatni, tov谩bb谩 az intuit铆v munka el艖seg铆t茅s茅re egy er茅nyekkel kapcsolatos gyakorlat is bemutat谩sra ker眉l (krist谩lyr谩cs gyakorlat).

Fontos tudni, hogy az 谩llatok gyakran magukra veszik a gazd谩juk betegs茅geit. Sokkal 茅rz茅kenyebb az energiarendszer眉k 茅s nagyon szeretn茅nek nek眉nk seg铆teni. Szoros kapcsolat eset茅n fizikai betegs茅g t眉netek is jelentkezhetnek. 脕ltal谩ban 枚nerej眉kb艖l nem tudnak megszabadulni ezekt艖l a probl茅m谩kt贸l, ez茅rt sokat seg铆thet, ha intuit铆ven tudunk egy眉tt dolgozni vel眉k. Az 谩llatok nagyon j贸l reag谩lnak az energetikai munk谩ra.

Tematika:
– Az 谩llati fajok fel茅p铆t茅se, az 谩llatok t谩rsadalm谩nak rendszerei
– Gy贸gy铆t贸 谩llatok (egyes fajok speci谩lis k茅pess茅gei)
– Az 脰szt枚nenergia m疟k枚d茅se 茅s l茅tjogosults谩ga
– Kapcsol贸d谩s a benn眉nk l茅v艖 枚szt枚n枚kkel, 鈥瀉 Bels艖 脕llat megismer茅se鈥
– Intuit铆v kapcsol贸d谩si m贸dozatok az 谩llatokhoz
– Szkennel茅s, hit 茅s 茅rzelemmunka az 谩llatokon
– A vad谩llatok m疟k枚d茅se 茅s intuit铆v 茅rz茅kel茅se
– Krist谩lyr谩cs technika: v茅rvonal jog谩n a benn眉nk szunnyad贸 er茅nyek fel茅breszt茅se egy 艖s seg铆ts茅g茅vel.

Az els艖 nap zajlik az elm茅leti oktat谩s, a m谩sodik napra el艖zetes bejelent茅s, valamint egy r枚vid k茅rd艖铆v kit枚lt茅se 茅s visszak眉ld茅se ut谩n lehets茅ges saj谩t 谩llatot hozni.

HELYSZ脥N: Si贸fok.

A k茅pz茅s id艖tartam谩ra az els艖 4 jelentkez艖 r茅sz茅re kedvezm茅nyes sz谩ll谩slehet艖s茅g ig茅nybe vehet艖. A r茅szletekr艖l b艖vebb felvil谩gos铆t谩s k茅rhet艖 az info@winklermoni.hu e-mail c铆men.

A tanfolyam hivatalos d铆ja 125.000 Ft, r茅szletfizet茅s, vagy 枚szt枚nd铆jjal kapcsolatos inform谩ci贸 az info@winklermoni.hu e-mail c铆men k茅rhet艖.

A tanfolyamot tartja: Winkler M贸nika ThetaHealing instruktor 茅s konzulens, 脕llat szemin谩rium oktat贸 茅s Kiss L谩szl贸 ThetaHealing instruktor 茅s konzulens

Jelentkez茅s a tanfolyamra

 

Szeretettel v谩runk:

Winkler M贸nika 茅s Kiss L谩szl贸
Theta Healing instruktor 茅s konzulens