Szüless újra a felismerés erejével programsorozat, Bemutató alkalom

Mikor:
2021.04.28. @ 18:00 – 19:45
2021-04-28T18:00:00+02:00
2021-04-28T19:45:00+02:00
Hol:
Online
Zoom
Költség:
100.000
Kontakt személy:
Winkler Móni és Kiss László személyiségfejlesztéssel foglalkozó szakemberek
+3630/435-8612
Szeretettel invitálunk új programsorozatunk, a „Szüless Újra a felismerés erejével – Az első 7 év…” bemutató alkalmára, ahol részletesen ismertetjük a foglalkozás felépítését, analógiáját és megközelítési módjait. Kitérünk az emberi 7 éves ciklusok jelentőségére, a „sorskönyv” megírásának folyamatára (Eric Berne nyomán) és a felismerés erejében lévő változtatás lehetőségére is. Az elméleti alapokon túl, egy erre az alkalomra tervezett, játékos feladattal is készülünk, amelyből aktuális helyzetképet kaphatunk a bennünk lévő „felnőtt” működéséről. A bemutató előadáson történő részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött.
A „Szüless Újra a felismerés erejével – Az első 7 év…” programsorozat első 10 alkalmára 2021. május 5 – június 27. között kerül sor, ahol a mindenki életét alapjaiban meghatározó első 7 évvel foglalkozunk. Számos irányzat, úgy, mint a Tranzakcióanalízis (Eric Berne) is úgy tartja, hogy egy ember élete első 7 évében megírja azt a „sorskönyvet”, amely alapján aztán élete ösvényein halad. Ugyanakkor, ahogyan definiáltuk és létrehoztuk a „sorskönyvünket”, ugyanúgy változtatni is tudunk rajta. A jelenlegi foglalkozássorozaton a megértés és a felismerés erejével dolgozunk annak érdekében, hogy minél hatékonyabban felülemelkedhessünk a bennünk lévő gátakon. Ehhez alkalmazzuk a csoport coaching eszköztárát, valamint meditációs oldásokat is beépítünk annak érdekében, hogy a tudatos és tudattalan mentális folyamatainkkal együtt dolgozhassunk. Minden foglalkozás végén lesz önmunka lehetőség, ez azt jelenti, hogy házi feladatokat adunk, amiből nyomon követhetjük az egyéni változásokat és visszajelzéseket is adunk. A foglalkozások online, Zoom programon keresztül történnek. A programsorozat részletes leírása: https://www.facebook.com/events/912064496252673/
A bemutató alkalom tematikája:
  • A „Szüless Újra a felismerés erejével – Az első 7 év…” programsorozat felépítése és megközelítései
  • Az emberi élet 7 éves ciklusainak jelentősége, kihatása a személyiségfejlődésre
  • A „sorskönyv” megírásáig vezető út
  • Mit értünk az alatt, hogy felnőtt, vagy szülő születik?
  • A felismerés erejében lévő változtatás lehetősége
  • Helyzetkép-alkotás, gyakorlati feladat
Jelentkezés: info@winklermoni.hu, info@kisslaszlo.info vagy Messenger üzenet
Ne feledkezzetek meg ajánlói programunkról sem! Amennyiben egy ismerősöd Rád hivatkozva jelentkezik a programsorozatra, egyszeri 25%-os kedvezményt biztosítunk a programsorozat díjából a Számodra.
A foglalkozást tartják: Kiss László és Winkler Móni személyiségfejlesztéssel foglalkozó szakemberek. További információ az előadókról a www.kisslaszlo.info vagy a www.winklermoni.hu weboldalakon elérhető.