Szüless Újra a felismerés erejével – Az első 7 év

Mikor:
2021.04.28. – 2021.06.27. egész nap
2021-04-28T00:00:00+02:00
2021-06-28T00:00:00+02:00
Hol:
Online
Zoom
Költség:
100.000
Kontakt személy:
Winkler Móni és Kiss László személyiségfejlesztéssel foglalkozó szakemberek
+3630/435-8612
0. alkalom: Bemutató alkalom, április 28. szerda 18:00. A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, amelyet kérünk a Jelentkezésnél megadott elérhetőségek valamelyikén megtenni.
A programsorozat május 5-június 27.ig tart. A facebook nem enged hosszabb időpontot megadni, ezért szerepel a dátum leírásban másképp!
Egy különleges önismereti kalandra invitálunk most Titeket, ahol a felfedezés, a megismerés és a megértés feloldó hatása mellett a helyére kerülhetnek azok a mozaikdarabok, amelyeket eddig nem értettünk, vagy nem tudtunk elfogadni. A programsorozatban a személyiségfejlődés, a pszichológia, a coaching és a spiritualitás megközelítései alapján követjük végig a személyiség kialakulásának fázisait, külön kitérve a lehetséges elakadásokra és feloldási lehetőségeikre.
A 10 alkalmas programsorozat első állomásán a mindenki életét alapjaiban meghatározó első 7 évvel foglalkozunk. Számos irányzat, úgy, mint a Tranzakcióanalízis (Eric Berne) is úgy tartja, hogy egy ember élete első 7 évében megírja azt a „sorskönyvet”, amely alapján aztán élete ösvényein halad. Ugyanakkor, ahogyan definiáltuk és létrehoztuk a „sorskönyvünket”, ugyanúgy változtatni is tudunk rajta. A jelenlegi foglalkozássorozaton a megértés és a felismerés erejével dolgozunk annak érdekében, hogy minél hatékonyabban felülemelkedhessünk a bennünk lévő gátakon. Ehhez alkalmazzuk a csoport coaching eszköztárát, valamint meditációs oldásokat is beépítünk annak érdekében, hogy a tudatos és tudattalan mentális folyamatainkkal együtt dolgozhassunk. Minden foglalkozás végén lesz önmunka lehetőség, ez azt jelenti, hogy házi feladatokat adunk, amiből nyomon követhetjük az egyéni változásokat és visszajelzéseket is adunk. A foglalkozások online, Zoom programon keresztül történnek.
Ezen a foglalkozássorozaton megértheted a „miérteket” és választ kaphatsz a „hogyanokra”!
Minden életkorban van olyan kihívás, tanulnivaló, amit az egyénnek el kell sajátítania ahhoz, hogy a következő fejlődési szakaszba érhessen és így majd egészséges felnőtt válhasson belőle. Az idő azonban nem vár arra, hogy ezek a tanulni való készségek kiépüljenek, ha bármilyen tényező okán elmarad az adott szakaszhoz tartozó fejlődés, úgy lépünk a következő szintre, hogy nem sajátítottuk el azt, ami a következő tanulnivalók befogadásához szükséges lenne. Ez még nagyobb kihívásokat hordoz a következő életszakaszokban, s bizony, az is előfordul, hogy valaki lemarad és a személyisége bizonyos részeiben „örök gyermek” marad. Ez egyben azt is jelenti, hogy az életvezetéshez szükséges megküzdési stratégiák is hiányosak, vagy kialakulatlanok. A jelenlegi programsorozatban részletesen taglaljuk ezeket a fejlődési szakaszokat, a hozzájuk tartozó tanulnivalókat, valamint lemaradás esetén a felzárkózási lehetőségeket.
Tematika:
 • Felnőtt születik: a felnőtté válás alapkritériumai, fejlődési szakaszok a fogantatástól
 • 0-7 éves korig tartó fejlődési szakaszok kihívásai, tanulnivalói és a késői elsajátítás metodikái
 • Szülő születik: a valós várandósság időszakától történő kapcsolódás a gyermekkel felnőtt koráig (az a bizonyos 9+9 hónap)
 • A várandósság és a szülés időszakában fellépő problémák, és ami mögötte van
 • Az anya-gyermek és az apa-gyermek kapcsolat természetes fázisai, az együttműködés lehetőségei
 • Az érzések kialakulása és dekódolása
 • A tárgyállandósság létrejötte és a bizalom kapcsolata
 • Kötődéselmélet és a leválás fázisai
 • A Gyermeki én – a felnőtt én – a szülő én egészséges feladatai és együttműködései
 • A belső munkamodell és a belső biztonság kapcsolata
 • A családi működés igazságának hatása a személyiség alakulására
 • Az egészséges megküzdési stratégiák kialakulása és működése
 • Két tematikus meditáció a programsorozat felénél és záró részénél
IDŐPONTOK:
0. alkalom: Bemutató alkalom, április 28. szerda 18:00. A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, amelyet kérünk a Jelentkezésnél megadott elérhetőségek valamelyikén megtenni.
1. alkalom: május 5. szerda, 18:00-19:40
2. alkalom: május 12. szerda, 18:00-19:40
3. alkalom: május 19. szerda, 18:00-19:40
4. alkalom: május 26. szerda, 18:00-19:40
5. alkalom: május 29. szombat, 17:00-20:30
6. alkalom: június 2. szerda, 18:00-19:40
7. alkalom: június 9. szerda, 18:00-19:40
8. alkalom: június 16. szerda, 18:00-19:40
9. alkalom: június 23. szerda, 18:00-19:40
10. alkalom: június 27. szombat, 16:00-19:30
Részvételi díj: a 10 alkalmon történő részvételi díj összesen 100.000 Ft, amelyet két részletben kérünk megtéríteni. Az első részletet, amely 50.000 Ft, május 4. keddig kérjük elutalni, a második részletet június 1. keddig.
Ajánlói program: Ajánld az ismerőseidnek a programsorozatot, s amennyiben egy ismerősöd Rád hivatkozva jelentkezik, egyszeri 25% kedvezményt biztosítunk a programsorozat díjából a Számodra.
Jelentkezés: info@winklermoni.hu, info@kisslaszlo.info vagy Messenger üzenet
Technikai információk: a befizetés után küldjük el a Zoom programhoz szükséges linket, kódokat és a használatához szükséges információkat. A foglalkozások rögzítésre kerülnek, így lehetőség lesz utólag is visszanézni őket.
Kinek ajánlott?
 • Felnőtteknek, akik szeretnék érteni önmaguk és a világ működését
 • Felnőtteknek, akik szeretnének megbékélni a múlttal és/vagy egy boldog jelenben élni
 • Felnőtteknek, akik egyszer szülők szeretnének lenni
 • Szülőknek, akik szeretnék a gyermekeiket az útjukon hatékonyan segíteni
 • Nagyszülőknek, akik szeretnék az unokáikat és a gyerekeiket támogatni
A foglalkozást tartják: Kiss László és Winkler Móni személyiségfejlesztéssel foglalkozó szakemberek. További információ az előadókról a www.kisslaszlo.info vagy a www.winklermoni.hu weboldalakon elérhető.