Ássunk tovább-Őseink sikerének kihatása

Mikor:
2021.02.24. @ 18:00 – 21:00
2021-02-24T18:00:00+01:00
2021-02-24T21:00:00+01:00
Hol:
Online
Zoom
Költség:
4.000
Kontakt személy:
Kiss László és Winkler Móni ThetaHealing® instruktor és konzulens szakemberek
Ássunk tovább – Őseink sikerének kihatása
Szeretettel invitálunk a megújult Ássunk tovább sorozat – Önfejlesztés a ThetaHealing® jegyében következő, négy alkalmas programsorozatára, amelyben ezúttal a sikeresség témakörét járjuk végig, nagy hangsúlyt fektetve a különböző színtereken kialakult blokkok feltérképezésére, feloldására, valamint a sikert erősítő manifesztációs technikák ismertetésére. A foglalkozások külön-külön, de akár egyben is látogathatóak és utólag is visszanézhetők.
Az Ássunk tovább sorozat célja a ThetaHealing® tanfolyamokon szerzett tanulmányaitok kibővítése és fejlesztése mellett az ismereteitek gyakorlati átültetése, így pedig a hatékonyság fejlesztése mind az önmunka, mind a másokkal közösen végzett konzultációk terén. Hetente két alkalommal, egy téma köré csoportosulva, online, Zoom programon keresztül adunk teret Számotokra egy-egy gyökérprobléma feloldására. Ehhez a ThetaHealing® ásás technikáját alkalmazzuk, ezért a jelenlegi foglalkozások előfeltétele legalább egy ThetaHealing® tanfolyam korábbi elvégzése.
Minden foglalkozást egy téma köré építünk, ezen belül lesz lehetőség információkhoz jutni és segítséget kérni. A programokat minden esetben egy hosszabb előadással kezdjük meg az adott tárgykör kapcsán, témától függően szkennelést, manifesztációs munkát, vagy éppen bemutató ásást végzünk, majd ezt követően lehetőséget biztosítunk a résztvevők számára páros konzultációra, ehhez külön Zoom szoba áll majd a rendelkezésetekre. Amennyiben megakadtok, vagy segítségre lenne szükségetek, jelezni tudtok nekünk, s ekkor belépve a szobába, tovább tudunk lendíteni titeket.
Az Ássunk tovább sorozat állomásai hozzájárulnak a ThetaHealing® konzultációs folyamatok hatékonyságának növeléséhez, az intuíciós képesség fejlődéséhez, a változás és a változtatás sikerességéhez, miközben az önmagunkkal és a másokkal való kapcsolat is erősödik. Az alkalmak együttesen, de külön-külön, önmagukban is látogathatók.
A programsorozat következő két hét alkalmainak fókuszában a siker megvalósítása áll.
Mindenkinek mást jelent a siker, azonban fontos, hogy legyenek olyan területeink, ahol ezt a számunkra fontos sikert megélhetjük, hiszen, ezáltal lesz értéktudatosságunk és motivációnk. A siker receptje egyéni, mégis vannak olyan tulajdonságok, amelyek elengedhetetlenek hozzá. A megvalósításhoz kell erő, akarat, elszántság, hit és bizalom abban, hogy képesek vagyunk arra, amit szeretnénk és meg is kaphatjuk azt. Tudnunk kell elengedni az elvárásainkat, ugyanakkor beazonosítani és meg-illetve beengedni azt az energiát, ami emelni érkezik hozzánk. Lényeges, hogy jó viszonyban legyünk a teljesség megélésével, máskülönben mindig lesz egy hiányérzetünk, amitől csak hajszoljuk az elérendő célt, de a beteljesülés elmarad. Annak érdekében, hogy minél több blokkot feltérképezhessünk és feloldhassunk a téma kapcsán, négy, egymástól markánsan elkülönülő nézőpont szerint tárgyaljuk meg a siker témaköreit.
FÓKUSZBAN A SIKER – Őseink sikereinek hatása a jelenünkre
Altémák:
  • Siker a genetikai színtéren – családi siker kódok átadása és kezelése
  • A biztonsággal, védelemmel kapcsolatos minták átadásának hatása a siker megélésére – teremtéssel kapcsolatos gátak feloldása (pl. „akinek volt, elvették”)
  • A családból való kiemelkedés, kontra röghöz kötöttség, mint a siker kulcsa – kiemelkedés a „vagylagos” mintákból
  • Túlerőben a siker – az elnyomás mintakövetése, vagy ellenmintája
  • A családi erkölcsi alap kihatása – Szegénységtudat, mint a jó fogalma, kontra bőség, mint kevélység
  • Az ősök által megélt siker kódok behívásának lehetősége gyakorlat

Helyszín: Zoom

Időpont: 2021. február 24. szerda, 18:00-21:00

Részvételi díj: 4000Ft/alkalom, amennyiben az aktuális programsorozat mindegyik alkalmán részt veszel, egyébként 5000 Ft/alkalom. A részvételi díjat banki átutalással, legkésőbb a foglalkozás kezdete előtti napon kérünk kiegyenlíteni.

Jelentkezés: info@winklermoni.hu, info@kisslaszlo.info vagy Messenger üzenet

A foglalkozások előadás és bemutató konzultációs része rögzítésre kerül. Azok számára, akik mind a négy alkalmon részt vesznek, külön Ássunk együtt – Fókuszban a siker Facebook csoportot hozunk létre, ahol az előadások utólag is visszanézhetők. Azok számára pedig, akik csak néhány alkalmon vesznek részt a jelenlegi programsorozatból, e-mailben küldjük el az adott foglalkozás felvételét.

A foglalkozást tartják: Kiss László és Winkler Móni ThetaHealing® instruktor és konzulens szakemberek.