Ássunk tovább: Hétköznapi függőségeink oldása 1

Mikor:
2020.10.22. @ 18:00 – 21:00
2020-10-22T18:00:00+02:00
2020-10-22T21:00:00+02:00
Hol:
Online
Zoom
Költség:
3.000
Kontakt személy:
Kiss László és Winkler Móni ThetaHealing® instruktor és konzulens szakemberek
Ássunk tovább sorozat – Önfejlesztés a ThetaHealing® jegyében
2020. tavaszán, a karantén idejében, a közös gyakorlás okán hívtuk életre az „Ássunk együtt” sorozatot. Tapasztalva a lelkesedéseteket, sikereiteket, továbbá, hogy mennyit fejlődött a gyakorlati ismeretetek a ThetaHealing® kapcsán, úgy döntöttünk, továbbra is folytatjuk a közös munkát! Hetente két alkalommal, egy téma köré csoportosulva, online, kedvezményes részvételi feltételekkel lehetőséget biztosítunk Számotokra egy-egy gyökérprobléma feloldására. Ehhez a ThetaHealing® ásás technikáját alkalmazzuk, ezért a jelenlegi foglalkozások előfeltétele legalább egy ThetaHealing® tanfolyam korábbi elvégzése.
Minden foglalkozást egy téma köré építünk, ezen belül lesz lehetőség információkhoz jutni és segítséget kérni. A programokat minden esetben egy hosszabb előadással kezdjük meg az adott tárgykör kapcsán, bemutató ásást végzünk, majd energetikai letöltéseket követően a résztvevők páros konzultációt végeznek, ehhez külön Zoom szoba áll majd a rendelkezésetekre. Amennyiben megakadtok, vagy segítségre lenne szükségetek, jelezni tudtok nekünk, s ekkor belépve a szobába, tovább tudunk lendíteni titeket. Az ásások után megbeszéljük a nap tanulságait, igény esetén a minták gyakorlatba történő ültetésének módjait.
Az Ássunk tovább sorozat állomásai hozzájárulnak a ThetaHealing® konzultációs folyamatok hatékonyságának növeléséhez, az intuíciós képesség fejlődéséhez, a változás és a változtatás sikerességéhez, miközben az önmagunkkal és a másokkal való kapcsolat is erősödik. Az alkalmak együttesen, de külön-külön, önmagukban is látogathatók.
A programsorozat következő két hét alkalmainak fókuszában a hétköznapi függőségeink oldása áll.
Az életben fontos, hogy képesek legyünk kötődni, egészséges mértékben birtokolni, fontosnak érezni a kapcsolatainkat, a hobbijainkat, a javainkat. Probléma akkor adódik, ha elkezdünk túlzó mértékben ragaszkodni ezekhez, ugyanis ez hosszútávon függőséget alakíthat ki, ami megterhelő mind saját magunk, mind pedig a környezetünk számára. A ThetaHealing® világában azonban nincs lehetetlen, így a következő négy alkalommal a különféle függőségeket és oldási lehetőségeit térképezzük fel veletek.
FÓKUSZBAN A HÉTKÖZNAPI FÜGGŐSÉGEINK OLDÁSA – Érzelmi függőségek oldása
Altémák:
  • A függőségek természete és oldási megközelítései
  • Függés a biztonságigénytől: a biztonsági játékos attitűd
  • Függés a figyelemtől: „feltűnési viszketettség”, szereplésvágy mindenekfelett
  • Érzelmi szenvedélyek hajszolása: ideál képek kergetése, rajongás és bálványozás
  • Függés a sikertől: munkaalkoholizmus, „kettős élet”, az élet megélésének beáldozása
Helyszín: Zoom
Időpont: 2020. október 22. csütörtök, 18:00-21:00
Részvételi díj: 3000Ft/alkalom, amelyet banki átutalással, legkésőbb a foglalkozás kezdete előtti napon kérünk kiegyenlíteni
.
Jelentkezés: info@winklermoni.hu, info@kisslaszlo.info vagy Messenger üzenet
A foglalkozások előadás és bemutató konzultációs része rögzítésre kerül. Azok számára, akik mind a négy alkalmon részt vesznek, külön Ássunk együtt – a hétköznapi függőségeink oldása Facebook csoportot hozunk létre, ahol az előadások utólag is visszanézhetők. Azok számára pedig, akik csak néhány alkalmon vesznek részt a jelenlegi programsorozatból, e-mailben küldjük el az adott foglalkozás felvételét.
A foglalkozást tartják: Kiss László és Winkler Móni ThetaHealing® instruktor és konzulens szakemberek.