Ássunk tovább – Genetikai munka 4 – testvérek és féltestvérek

Mikor:
2020.09.17. @ 18:00 – 21:00
2020-09-17T18:00:00+02:00
2020-09-17T21:00:00+02:00
Hol:
Online
Facebook Live-val
Költség:
3.000
Kontakt személy:
Kiss László és Winkler Móni ThetaHealing® instruktor és konzulens szakemberek

Ássunk együtt sorozat – Önfejlesztés a ThetaHealing® jegyében

2020. tavaszán, a karantén idejében, a közös gyakorlás okán hívtuk életre az „Ássunk együtt” sorozatot. Tapasztalva a lelkesedéseteket, sikereiteket, továbbá, hogy mennyit fejlődött a gyakorlati ismeretetek a ThetaHealing® kapcsán, úgy döntöttünk, továbbra is folytatjuk a közös munkát! Hetente két alkalommal, egy téma köré csoportosulva, online, kedvezményes részvételi feltételekkel lehetőséget biztosítunk Számotokra egy-egy gyökérprobléma feloldására. Ehhez a ThetaHealing® ásás technikáját alkalmazzuk, ezért a jelenlegi foglalkozások előfeltétele legalább egy ThetaHealing® tanfolyam korábbi elvégzése.

Minden foglalkozást egy téma köré építünk, ezen belül lesz lehetőség információkhoz jutni és segítséget kérni. A programokat minden esetben egy hosszabb előadással kezdjük meg az adott tárgykör kapcsán, bemutató ásást végzünk, majd energetikai letöltéseket követően a résztvevők páros konzultációt végeznek, ehhez külön Zoom szoba áll majd a rendelkezésetekre. Amennyiben megakadtok, vagy segítségre lenne szükségetek, jelezni tudtok nekünk, s ekkor belépve a szobába, tovább tudunk lendíteni titeket. Az ásások után megbeszéljük a nap tanulságait, igény esetén a minták gyakorlatba történő ültetésének módjait.

Az Ássunk tovább sorozat állomásai hozzájárulnak a ThetaHealing® konzultációs folyamatok hatékonyságának növeléséhez, az intuíciós képesség fejlődéséhez, a változás és a változtatás sikerességéhez, miközben az önmagunkkal és a másokkal való kapcsolat is erősödik. Az alkalmak együttesen, de külön-külön, önmagukban is látogathatók.

A programsorozat következő két hét alkalmainak fókuszában a genetikai ásás és feloldási módozatai állnak.
Már a ThetaHealing® Alaptanfolyamon megtanuljátok, hogy létezik úgynevezett genetikai ásás típus, amit akkor alkalmazhatunk, ha a szüleinkkel, testvérünkkel vagy a családunkkal vannak nehézségeink. A személyes és/vagy érzelmi érintettség miatt ez az a terület, amit hajlamosak vagyunk a leginkább hárítani, „szőnyeg alá söpörni”, vagy elodázni. Miközben a felnőtté válás egyik legfontosabb része a családunkkal, a gyökereinkkel kapcsolatos negatív bevésődéseink feloldása annak érdekében, hogy mi magunk már ne vigyük tovább azt, ami számunkra is fájdalmas tapasztalás volt. Ennek érdekében a következő négy alkalommal a genetikai oldási lehetőségekkel foglalkozunk.

FÓKUSZBAN A GENETIKAI MUNKA – testvérek és féltestvérek

Altémák:

  • Vélt vagy valós ikervárandósságok: mitől függ, hányan születünk meg?
  • Megérkezés a családba: a legerősebb győzelme – küzdelmek és lehetőségek
  • Közös tanulnivalók a (fél)testvérekkel: hogyan ismerhetők fel az egyéni és a közös küldetéseink?
  • Testvérek közötti játszma a figyelemért: „a jó zsaru – rossz zsaru” effektus leképeződése a családon belül
  • Élő és nem élő ikerpárok közötti kapcsolat megnyilvánulása a valóságban

Helyszín: Zoom

Időpont: 2020. szeptember 17. 18:00-21:00

Részvételi díj: 3000Ft/alkalom, amelyet banki átutalással, legkésőbb a foglalkozás kezdete előtti napon kérünk kiegyenlíteni.

Jelentkezés: info@winklermoni.hu, info@kisslaszlo.info vagy Messenger üzenet

A foglalkozások előadás és bemutató konzultációs része rögzítésre kerül. Azok számára, akik mind a négy alkalmon részt vesznek, külön Ássunk együtt – Genetikai munka Facebook csoportot hozunk létre, ahol az előadások utólag is visszanézhetők. Azok számára pedig, akik csak néhány alkalmon vesznek részt a jelenlegi programsorozatból, e-mailben küldjük el az adott foglalkozás felvételét.

A foglalkozást tartják: Kiss László és Winkler Móni ThetaHealing® instruktor és konzulens szakemberek.