Ássunk tovább-A megtartás képessége és működése

Mikor:
2020.11.26. @ 18:00 – 21:00
2020-11-26T18:00:00+01:00
2020-11-26T21:00:00+01:00
Hol:
Online
Zoom
Költség:
3.000
Kontakt személy:
Kiss László és Winkler Móni ThetaHealing® instruktor és konzulens szakemberek
Ássunk tovább sorozat – Önfejlesztés a ThetaHealing® jegyében
2020. tavaszán, a karantén idejében, a közös gyakorlás okán hívtuk életre az „Ássunk együtt” sorozatot. Tapasztalva a lelkesedéseteket, sikereiteket, továbbá, hogy mennyit fejlődött a gyakorlati ismeretetek a ThetaHealing® kapcsán, úgy döntöttünk, továbbra is folytatjuk a közös munkát! Hetente két alkalommal, egy téma köré csoportosulva, online, kedvezményes részvételi feltételekkel lehetőséget biztosítunk Számotokra egy-egy gyökérprobléma feloldására. Ehhez a ThetaHealing® ásás technikáját alkalmazzuk, ezért a jelenlegi foglalkozások előfeltétele legalább egy ThetaHealing® tanfolyam korábbi elvégzése.
Minden foglalkozást egy téma köré építünk, ezen belül lesz lehetőség információkhoz jutni és segítséget kérni. A programokat minden esetben egy hosszabb előadással kezdjük meg az adott tárgykör kapcsán, bemutató ásást végzünk, majd energetikai letöltéseket követően a résztvevők páros konzultációt végeznek, ehhez külön Zoom szoba áll majd a rendelkezésetekre. Amennyiben megakadtok, vagy segítségre lenne szükségetek, jelezni tudtok nekünk, s ekkor belépve a szobába, tovább tudunk lendíteni titeket. Az ásások után megbeszéljük a nap tanulságait, igény esetén a minták gyakorlatba történő ültetésének módjait.
Az Ássunk tovább sorozat állomásai hozzájárulnak a ThetaHealing® konzultációs folyamatok hatékonyságának növeléséhez, az intuíciós képesség fejlődéséhez, a változás és a változtatás sikerességéhez, miközben az önmagunkkal és a másokkal való kapcsolat is erősödik. Az alkalmak együttesen, de külön-külön, önmagukban is látogathatók.
A programsorozat következő három hét alkalmainak fókuszában a vágyaink megszerzése és megtartása áll.
A ThetaHealing® módszerével nem csak a bennünk lévő blokkok feloldásán dolgozunk, hanem megtanuljuk azt is, hogyan legyünk társteremtői az életünknek. Ahhoz azonban, hogy ez megtörténhessen, tisztában kell lennünk azzal, valójában, mire vágyunk, ellenkező esetben csak sodródunk az árral. Ha tudjuk is, mit szeretnénk, fontos, hogy összhangban is legyen a benső világunk azzal, amit manifesztálni óhajtunk az életünkbe. Amikor pedig már ez is megvan, meg is kell tudnunk tartani azt, amit megszereztünk. A következő hat alkalommal, különböző megközelítések alapján, ebben segítünk Nektek!

FÓKUSZBAN A VÁGYAINK MEGSZERZÉSE ÉS MEGTARTÁSA – A megtartás képessége és működése
Altémák:

  • A meg-és fenntartás erényeinek működése és visszahatása
  • Az elégedettség misztikus hatása az életünkre
  • Az elengedés és a megtartás kapcsolata: honnan ismerjük fel, mi az, ami támogat minket és megtartandó, s mi az, ami hátráltat és ideje lenne megválnunk tőle?
  • A ragaszkodás hátráltató tényezői: hogyan lehet jól alkalmazni a megtartás képességét?
  • A történelmi színtér kollektíváiról történő leválás: „könnyebb megszerezni, mint megtartani”, „csak az újdonság varázsa számít, ami már megvan, az nem érdekes”, stb.

Helyszín: Zoom

Időpont: 2020. november 26. csütörtök, 18:00-21:00

Részvételi díj: 3000Ft/alkalom, amelyet banki átutalással, legkésőbb a foglalkozás kezdete előtti napon kérünk kiegyenlíteni.

Jelentkezés: info@winklermoni.hu, info@kisslaszlo.info vagy Messenger üzenet

A foglalkozások előadás és bemutató konzultációs része rögzítésre kerül. Azok számára, akik mind a hat alkalmon részt vesznek, külön Ássunk együtt – a vágyaink megszerzése és megtartása Facebook csoportot hozunk létre, ahol az előadások utólag is visszanézhetők. Azok számára pedig, akik csak néhány alkalmon vesznek részt a jelenlegi programsorozatból, e-mailben küldjük el az adott foglalkozás felvételét.

A foglalkozást tartják: Kiss László és Winkler Móni ThetaHealing® instruktor és konzulens szakemberek.